Σαπούνι TFS barber, αυτό στo Barber Pole κουτί
- zanxion
- Δημοτικό
- 4
- Has thanked: 2954 times
- Been thanked: 3278 times
Θέλω από περιέργεια κυρίως να δοκιμάσω το σαπούνι TFS barber, αυτό στo Barber Pole κουτί. Αξίζει τον κόπο; Δεν κοστίζει πολλά, αλλά δεν θα ήθελα να έχω στο ράφι κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ.

"If anyone here believes in telekinesis, raise my hand"
Νίκος
Νίκος
- τασος9322
- Γυμνάσιο
- 8
- Has thanked: 7803 times
- Been thanked: 7422 times
Για τα λεφτα του ειναι ενα τιμιο σαπουνι, κατηγοριας cella , proraso , tabac , κτλ. δηλαδη οχι κατι ιδιαιτερο, κατα την γνωμη μου, δωσε 5 ευρω παραπανω και παρε μια σαπουναρα οπως stirling, paa, savor mystere κλπ και οποτε ξυριζεσαι να το ευχαριστιεσαι , γιατι συνηθως το φθηνο ειναι πιο ακριβο ...
κατα τον δαιμονα εαυτου
- zanxion
- Δημοτικό
- 4
@τασος9322 Κι εγώ είμαι της ίδιας άποψης, το φθηνό τις περισσότερες βγαίνει πανάκριβο. Αυτό απλά θα το πετούσα στο ράφι κυρίως για την εμφάνιση αλλά να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και καμιά φορά. Για το stirling λες και με διάβασες! Λίγα λεπτά πριν χτύπησα ένα Barbershop. 

Νίκος
Νίκος
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15377 times
- Been thanked: 15647 times
- Επικοινωνία:
@zanxion ... είχα δοκιμάσει σε δείγμα το εν λόγω σαπούνι (TFS) , αδύναμο αρωματικά και όχι κάτι το ιδιαίτερο... στα ίδια περίπου χρήματα, αλλά με καλύτερη απόδοση, για εμένα, είναι το σαπούνι American Barber της Razorock.
- zanxion
- Δημοτικό
- 4
@gkarave Στο καλάθι της επόμενης παραγγελίας 

Νίκος
Νίκος
- Pechr
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 69 times
Χαιρετώ την παρέα.
Έχω 6 σαπούνια στην κατοχή μου και ασχολούμαι με το Π.Ξ. περίπου 10 μήνες. Από το εν λόγω σαπούνι έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος ως προς τις ιδιότητες και το άρωμα του. Επίσης στην τιμή και την ποσότητα που προσφέρεται, είναι αρκετά δελεαστικό. Δεν έχω μετανιώσει την αγορά μου και θα το αγόραζα πάλι ευχαρίστως ακόμη και αν κόστιζε περισσότερα χρήματα. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι η εναπομένουσα ολισθηρότητα δεν καταφέρνει να φτάσει στο επίπεδο του tabac.
Έχω 6 σαπούνια στην κατοχή μου και ασχολούμαι με το Π.Ξ. περίπου 10 μήνες. Από το εν λόγω σαπούνι έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος ως προς τις ιδιότητες και το άρωμα του. Επίσης στην τιμή και την ποσότητα που προσφέρεται, είναι αρκετά δελεαστικό. Δεν έχω μετανιώσει την αγορά μου και θα το αγόραζα πάλι ευχαρίστως ακόμη και αν κόστιζε περισσότερα χρήματα. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι η εναπομένουσα ολισθηρότητα δεν καταφέρνει να φτάσει στο επίπεδο του tabac.