Σαπούνι TFS barber, αυτό στo Barber Pole κουτί

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
zanxion
Δημοτικό
Δημοτικό
4
Has thanked: 2954 times
Been thanked: 3278 times

Θέλω από περιέργεια κυρίως να δοκιμάσω το σαπούνι TFS barber, αυτό στo Barber Pole κουτί. Αξίζει τον κόπο; Δεν κοστίζει πολλά, αλλά δεν θα ήθελα να έχω στο ράφι κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ.

Εικόνα
"If anyone here believes in telekinesis, raise my hand"

Νίκος
Άβαταρ μέλους
τασος9322
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
8
Has thanked: 7803 times
Been thanked: 7422 times

Για τα λεφτα του ειναι ενα τιμιο σαπουνι, κατηγοριας cella , proraso , tabac , κτλ. δηλαδη οχι κατι ιδιαιτερο, κατα την γνωμη μου, δωσε 5 ευρω παραπανω και παρε μια σαπουναρα οπως stirling, paa, savor mystere κλπ και οποτε ξυριζεσαι να το ευχαριστιεσαι , γιατι συνηθως το φθηνο ειναι πιο ακριβο ...
κατα τον δαιμονα εαυτου
Άβαταρ μέλους
zanxion
Δημοτικό
Δημοτικό
4

@τασος9322 Κι εγώ είμαι της ίδιας άποψης, το φθηνό τις περισσότερες βγαίνει πανάκριβο. Αυτό απλά θα το πετούσα στο ράφι κυρίως για την εμφάνιση αλλά να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και καμιά φορά. Για το stirling λες και με διάβασες! Λίγα λεπτά πριν χτύπησα ένα Barbershop. :)

Νίκος
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 15377 times
Been thanked: 15647 times
Επικοινωνία:

@zanxion ... είχα δοκιμάσει σε δείγμα το εν λόγω σαπούνι (TFS) , αδύναμο αρωματικά και όχι κάτι το ιδιαίτερο... στα ίδια περίπου χρήματα, αλλά με καλύτερη απόδοση, για εμένα, είναι το σαπούνι American Barber της Razorock.
Άβαταρ μέλους
zanxion
Δημοτικό
Δημοτικό
4

@gkarave Στο καλάθι της επόμενης παραγγελίας ;)

Νίκος
Άβαταρ μέλους
Pechr
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 32 times
Been thanked: 69 times

Χαιρετώ την παρέα.
Έχω 6 σαπούνια στην κατοχή μου και ασχολούμαι με το Π.Ξ. περίπου 10 μήνες. Από το εν λόγω σαπούνι έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος ως προς τις ιδιότητες και το άρωμα του. Επίσης στην τιμή και την ποσότητα που προσφέρεται, είναι αρκετά δελεαστικό. Δεν έχω μετανιώσει την αγορά μου και θα το αγόραζα πάλι ευχαρίστως ακόμη και αν κόστιζε περισσότερα χρήματα. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι η εναπομένουσα ολισθηρότητα δεν καταφέρνει να φτάσει στο επίπεδο του tabac.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”