To εν λόγω ASL αγοράστηκε από τον Πατίστα στην τιμή των 2.95 Ε (προσφορά) αν και η κανονική του τιμή είναι 5.5 (νομίζω). Σε πράσινη συσκευασία των 100ml και γυάλινο μπουκαλάκι. το άρωμα του : εμένα μου θύμισε κάτι σε χειμώνα προς άνοιξη, ένα δυνατό άρωμα που σου φέρνει μία αίσθηση δάσους, φρέσκάδας -όχι πρασινάδας αλλά τη φρεσκάδα του καθαρού αέρα και το γήινο άρωμα των δέντρων- και κάτι γήινο, σαν τη μυρωδιά εδάφους με πεσμένα φύλλα. Μην τα πολυλογώ και τα κάνω χειρότερα, μιας και δεν είμαι και εξαιρετικός σε περιγραφές αρωμάτων, εμένα μου έφερε στο μυαλό την ανάμνηση εκδρομής στο βουνό και στο δάσος και το πήρα. Μην φανταστείτε ότι μιλάμε για κανένα ιδιαίτερα πολύπλοκο άρωμα. Σε συνδυασμό με την έντονη παρουσία του οινοπνεύματος και του μενθολ βγάζει ένα δροσερό άρωμα. Δεν καίει ιδιαίτερα κατά την εφαρμογή και αφήνει μία ήπια αίσθηση δροσιάς (περίμενα να είναι πολύ πιο δροσερό). Από ενυδάτωση δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο αν κι εγώ σε σχέση με άλλα ASL που "ξεραίνουν" κατευθείαν και σε μεγάλο βαθμό το δέρμα, το βρήκα ικανοποιητικό.
Αν το βρει κάποιος σε προσφορά, θέλει να δοκιμάσει ένα δροσερό, χειμωνιάτικο άρωμα και του κάνει κλίκ στη μύτη, εγώ θα το πρότεινα ως μία αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα επιλογή.
Men Only Dark Forest
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Αλεξη, εχεις βρει καμια φωτογραφια του ? ή μπορεις να τραβηξεις εσυ ? ή καποια στοιχεια για την εταιρεια που το παρασκευαζει ?
Να πορωθουμε λιγο, για να κατεβουμε στο κεντρο για αγορα :-)
Να πορωθουμε λιγο, για να κατεβουμε στο κεντρο για αγορα :-)

- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Δυστυχώς το χάρτινο κουτάκι του πετάχτηκε (οι γυναίκες στο σπίτι μόλις βρουν κάτι που δεν το θεωρούν χρήσιμο το σουτάρουν μπαμ μπαμ). Θα προσπαθήσω να ανεβάσω στις επόμενες μέρες φώτο από το γυάλινο μπουκαλάκι. Θυμάμαι σίγουρα πως έλεγε στη χάρτινη συσκευασία Made in Italy.
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
Το εψαξα λιγο παραπανω και επεσα τελικα πανω στο site της menonly.
Στα after shaves δεν υπαρχει πλεον το deep forest - οποτε μαλλον ειναι ηδη και συλλεκτικο :-)
Στα after shaves δεν υπαρχει πλεον το deep forest - οποτε μαλλον ειναι ηδη και συλλεκτικο :-)

- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Δεν είναι συλλεκτικό. Απλά ΔΕΝ υπάρχει Deep Forest... :dash :dash :dash
Πωωωω, ντροπή μου. Παιδιά χίλια συγνώμη αλλά από την πρώτη στιγμή που το πήρα νόμιζα ότι λεγόταν Deep Forest ενώ στην πραγματικότητα είναι Dark Forest και εννοείται πως κυκλοφορεί ακόμα και φαίνεται και στον παραπάνω σύνδεσμο που έβαλε ο herco.
Νομίζω πως η αξιοπιστία μου ως reviewer στο φόρουμ μόλις δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα.
Και πάλι συγνώμη σε όλους. Το ASL που αναφερόμουν είναι το Dark Forest, αυτό αλλά στον Πατίστα είναι σε εντελώς πράσινη συσκευασία.
Πωωωω, ντροπή μου. Παιδιά χίλια συγνώμη αλλά από την πρώτη στιγμή που το πήρα νόμιζα ότι λεγόταν Deep Forest ενώ στην πραγματικότητα είναι Dark Forest και εννοείται πως κυκλοφορεί ακόμα και φαίνεται και στον παραπάνω σύνδεσμο που έβαλε ο herco.
Νομίζω πως η αξιοπιστία μου ως reviewer στο φόρουμ μόλις δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα.

Και πάλι συγνώμη σε όλους. Το ASL που αναφερόμουν είναι το Dark Forest, αυτό αλλά στον Πατίστα είναι σε εντελώς πράσινη συσκευασία.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29663 times
- Been thanked: 29933 times
Οκ, διορθώθηκε ο τίτλος, μικρό το κακό.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
Αλεξη, αν δεν ειχε συμβει αυτο το μπερδεμα δεν θα ειχαμε ψαξει επισταμενα για στοιχεια της εταιρειας αυτης. Τωρα εχουμε το site και φωτογραφιες. Ολα για καλο γινονται :-)