Men Only Dark Forest

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 59 times
Been thanked: 190 times

To εν λόγω ASL αγοράστηκε από τον Πατίστα στην τιμή των 2.95 Ε (προσφορά) αν και η κανονική του τιμή είναι 5.5 (νομίζω). Σε πράσινη συσκευασία των 100ml και γυάλινο μπουκαλάκι. το άρωμα του : εμένα μου θύμισε κάτι σε χειμώνα προς άνοιξη, ένα δυνατό άρωμα που σου φέρνει μία αίσθηση δάσους, φρέσκάδας -όχι πρασινάδας αλλά τη φρεσκάδα του καθαρού αέρα και το γήινο άρωμα των δέντρων- και κάτι γήινο, σαν τη μυρωδιά εδάφους με πεσμένα φύλλα. Μην τα πολυλογώ και τα κάνω χειρότερα, μιας και δεν είμαι και εξαιρετικός σε περιγραφές αρωμάτων, εμένα μου έφερε στο μυαλό την ανάμνηση εκδρομής στο βουνό και στο δάσος και το πήρα. Μην φανταστείτε ότι μιλάμε για κανένα ιδιαίτερα πολύπλοκο άρωμα. Σε συνδυασμό με την έντονη παρουσία του οινοπνεύματος και του μενθολ βγάζει ένα δροσερό άρωμα. Δεν καίει ιδιαίτερα κατά την εφαρμογή και αφήνει μία ήπια αίσθηση δροσιάς (περίμενα να είναι πολύ πιο δροσερό). Από ενυδάτωση δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο αν κι εγώ σε σχέση με άλλα ASL που "ξεραίνουν" κατευθείαν και σε μεγάλο βαθμό το δέρμα, το βρήκα ικανοποιητικό.

Αν το βρει κάποιος σε προσφορά, θέλει να δοκιμάσει ένα δροσερό, χειμωνιάτικο άρωμα και του κάνει κλίκ στη μύτη, εγώ θα το πρότεινα ως μία αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα επιλογή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 09 Δεκ 2013, 05:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διόρθωση τίτλου. Φιλικά, Αντώνης.
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12134 times

Αλεξη, εχεις βρει καμια φωτογραφια του ? ή μπορεις να τραβηξεις εσυ ? ή καποια στοιχεια για την εταιρεια που το παρασκευαζει ?

Να πορωθουμε λιγο, για να κατεβουμε στο κεντρο για αγορα :-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12

Δυστυχώς το χάρτινο κουτάκι του πετάχτηκε (οι γυναίκες στο σπίτι μόλις βρουν κάτι που δεν το θεωρούν χρήσιμο το σουτάρουν μπαμ μπαμ). Θα προσπαθήσω να ανεβάσω στις επόμενες μέρες φώτο από το γυάλινο μπουκαλάκι. Θυμάμαι σίγουρα πως έλεγε στη χάρτινη συσκευασία Made in Italy.
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Καλημέρα,μήπως είναι αυτό Αλέξη !!
Deep Forest
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12

Δυστυχως Γιάννη δεν μοιάζει με αυτό και ούτε εγώ μπορώ να το βρω στο ίντερνετ.
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12

Το εψαξα λιγο παραπανω και επεσα τελικα πανω στο site της menonly.

Στα after shaves δεν υπαρχει πλεον το deep forest - οποτε μαλλον ειναι ηδη και συλλεκτικο :-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12

Δεν είναι συλλεκτικό. Απλά ΔΕΝ υπάρχει Deep Forest... :dash :dash :dash

Πωωωω, ντροπή μου. Παιδιά χίλια συγνώμη αλλά από την πρώτη στιγμή που το πήρα νόμιζα ότι λεγόταν Deep Forest ενώ στην πραγματικότητα είναι Dark Forest και εννοείται πως κυκλοφορεί ακόμα και φαίνεται και στον παραπάνω σύνδεσμο που έβαλε ο herco.

Νομίζω πως η αξιοπιστία μου ως reviewer στο φόρουμ μόλις δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα. Εικόνα

Και πάλι συγνώμη σε όλους. Το ASL που αναφερόμουν είναι το Dark Forest, αυτό αλλά στον Πατίστα είναι σε εντελώς πράσινη συσκευασία.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29656 times
Been thanked: 29927 times

Οκ, διορθώθηκε ο τίτλος, μικρό το κακό.
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12

Αλεξη, αν δεν ειχε συμβει αυτο το μπερδεμα δεν θα ειχαμε ψαξει επισταμενα για στοιχεια της εταιρειας αυτης. Τωρα εχουμε το site και φωτογραφιες. Ολα για καλο γινονται :-)
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”