Και τα 3 brand new. Δεν μπορείς να αντισταθείς, δεν γίνεται.
Η ιστορία: (σχεδόν) απέναντι από το γραφείο μου, σε ένα εμπορικό κέντρο που λέγεται Centre Point (Orchard Rd. 181) έχει κατάστημα η αλυσίδα κοσμηματοπωλείων Dickson. Τέλος πάντων, αυτοί έχουν 4-5 μαγαζιά στην Orchard Rd., πουλάνε Rolex κλπ.
Το συγκεκριμένο κατάστημα, στο εν λόγω εμπορικό κέντρο, κλείνει. Το στοκ το μετέφεραν σε άλλα καταστήματά τους, τα display items όμως ή κομμάτια που δεν έχουν κουτί, χαρτιά κλπ. τα έχουν εκεί και τα δίνουν από 50-80% κάτω.
Πέρασα επροχθές, πηγαίνοντας για να ´δω' την εικονιζόμενη Panasonic Lumix από άλλο κατάστημα στο ίδιο εμπορικό, πέρασα έξω από το Dickson που ήταν στο ισόγειο, είδα τις βιτρίνες άδειες, δύο υπαλλήλους μέσα και χύμα ρολόγια σε βιτρίνες μέσα στο μαγαζί. Δεν έδωσα σημασία (αν είναι δυνατόν!!!)
Ξαναπερνάω σήμερα, βλέπω στη βιτρίνα μία χαμηλών τόνων ανακοίνωση 'Κλείνουμε' κλπ. οπότε βουρ μέσα...
Είχε πολλά Maurice Lacroix, Rado, και λίγα (αλλά καλά) Chopard, Glashutte, κλπ. Είδα Chopard Fifty Fathoms tourbillon (60,000 Ευρώ κατεβασμένο από 120,000), Glashutte Perpetual (55% off), κι ένα υπέροχο L.U. Chopard Chrono Flyback στα 6,000 Ευρώ μετά από 80% off.
Όλα τα κομμάτια που είχαν αφήσει εκεί για να 'διώξουν' είχαν από 50-55% έως και 80% off.
Πού θέλω να καταλήξω: είχαν και πένες Dupont αλλά και αναπτήρες της ιδίας εταιρίας. Όλα 80% off. To ball pen που βλέπετε είναι silver plated, 75 Ευρώ. Η πένα, κλασική και απίθανη στο χέρι, από μαύρη λάκα, κι αυτή στα 75 Ευρώ. Εντάξει δηλαδή, δεν γίνεται, τί να πεις. Είδα κι έναν απίθανο αναπτήρα, στα 140 Ευρώ (από 700 Ευρώ αρχική), αυτός μάλλον αύριο πιθανώς με το ρολόϊ, πακέτο...
Για την ιστορία (αν και κανονικά πρέπει σε άλλο νήμα), η μαύρη GX7 με τον σταθερό Lumix G 20/1.7 II συν δύο κάρτες SD 16Gb έκαστη δώρο (η μία class 4 κι η άλλη class 10), συν original δερμάτινη θήκη Panasonic για την GX7, σύνολο 925 Ευρώ, και Made in Japan και από officially aurhorized Panasonic Singapore dealer.
Και για να κλείσω, ωραίες οι τρεις μπλε, έτσι, καλά αυτό το χρώμα πάντα είναι όλα τα λεφτά, μπράβο Αντών... Εεεεε, συγνώμη, Φώτη μου ήθελα να πω... Καλορίζικες, καλορίζικες!