Είδη Γραφείου
- Arisk
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Στο μυαλο μου κοριό έβαλες Ιασονα?
Άρης
- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
:bigsmilie τα μεγαλα μυαλα που λενε
Το Ιασονας με Ο
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Ανδρέα καλή ιδέα, έτσι θα τα έχουμε μαζεμένα.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
Όσοι ασχολούνται με τις πένες και γενικά είδη γραφής, έχετε περάσει από τον κ. Ευαγγελίδη στο κέντρο (στοά μεταξύ Βουλής και Κολοκοτρώνη); Αν αποφασίσετε να πάτε, αφήστει το πορτοφόλι σπίτι! :shocking :shocking
Έχει μάλιστα και πένες που δεν υπάρχουν σε κυκλοφορία πια. Εγώ πήρα μια Schaeffer "student" για να έχω μαζί μου, της οποίας η κυκλοφορία σταμάτησε περί το 1990(!). Έχει και Parker 51 και διάφορες άλλες.
Επίσης έχει και ένα βιβλιοπωλείο με χαρτικά στην ίδια στοα που κόβει καλό χαρτί και το κάνει μπλοκ.
Πάντως το χόμπι με τις πένες είναι 10 φορές πιο ακριβό απο το π.ξ. Και δυστυχώς όπως και με το ξύρισμα, δεν μπορείς να έχεις μόνο μια πένα, ένα μελάνι, ένα μπλοκ κτλ.
Έχει μάλιστα και πένες που δεν υπάρχουν σε κυκλοφορία πια. Εγώ πήρα μια Schaeffer "student" για να έχω μαζί μου, της οποίας η κυκλοφορία σταμάτησε περί το 1990(!). Έχει και Parker 51 και διάφορες άλλες.
Επίσης έχει και ένα βιβλιοπωλείο με χαρτικά στην ίδια στοα που κόβει καλό χαρτί και το κάνει μπλοκ.
Πάντως το χόμπι με τις πένες είναι 10 φορές πιο ακριβό απο το π.ξ. Και δυστυχώς όπως και με το ξύρισμα, δεν μπορείς να έχεις μόνο μια πένα, ένα μελάνι, ένα μπλοκ κτλ.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
- Petros.Mp
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Δημήτρη από τιμές τι παίζει;
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
Εξαρτάται τι θες να πάρεις. Ξεκινάνε από ~€15 για πένες πρόχειρες και φτάνουν μέχρι και πενταψήφια νούμερα, π.χ. πένες περιορισμένης κυκλοφορίας. Έχει και διάφορα μελάνια κτλ.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
- ch2700
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Για μενα φιλε Δημητρη ειναι το καθε χομπυ ειναι ωραιο και δινομαι με παθος αλλα μεχρι εκει που το ευχαριστιεμαι και το χαιρομαι. Εχω δυο πενες τις οποιες χρησημοποιω και χαιρομαι. Μια parker 45 made in england την οποια δουλευω καθε μερα στο γραφειο και μια Lammy που εχω στην τσαντα μου. Πηρα και δυο μελανια και τελος. Δεν βρισκω τον λογο να μαζεψω στο σπιτι σαραντα πενες και να καθονται. Οταν θελω να δοκιμασω κατι αλλο πουλαω αυτες που εχω και αγοραζω αλλο. Εξαλου ποσο γραφουμε πια στις μερες μας. Σχεδον καθολου. Το ιδιο κανω και με τα ξυριστικα μου απλα ειναι περισσοτερα γιατι τα χρησημοποιω συχνοτερα. Και παλι οταν θελω να αλλαξω μαχαιρι πουλαω καποιο και παιρνω καποιο αλλο. Και ετσι και αλλαζω και δοκιμαζω και τα ευχαρηστιεμαι χρησημοποιοντας τα και οχι αποθηκευοντας τα. Διοτι αν αρχισουμε και στοκαρουμε τα παθη μας αλλιμονο μας. μεγαλο παθος μου επισης το κρασι. Εχω στοκαρει πεντε εξι χρονια καμια δεκαρια κρασια αλλα δοκιμαζω οτι μου φαινεται καλο. Σχεδον ποτε δεν πινω το ιδιο κρασι. Ουισκι και πουρα το ιδιο. Παει καταστραφηκαμε. Αυτο βεβαια ειναι το δικο μου σκεφτηκο. Απολαμβανω τα καλα αλλα δεν στοκαρω για να μην "ριξω" τα αλλα παθη.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
Δίκιο έχεις Νίκο, αλλά όπως και στο π.ξ. μου αρέσει να δοκιμάζω πριν καταλήξω κάπου.
Όσο για το γράψιμο, είναι στο χέρι του καθένα να γράφει περισσότερο. Τελευταία στέλνω χειρόγραφες ευχαριστήριες κάρτες σε συνεργάτες και είναι χίλιες φορές καλύτερα από ένα email. Σκοπεύω να το συνεχίσω.
Όσο για το γράψιμο, είναι στο χέρι του καθένα να γράφει περισσότερο. Τελευταία στέλνω χειρόγραφες ευχαριστήριες κάρτες σε συνεργάτες και είναι χίλιες φορές καλύτερα από ένα email. Σκοπεύω να το συνεχίσω.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Και τα δυο μαγαζια που ανεφερε ο Δημητρης ειναι αριστα και τα προτινω και εγω ανεπιφυλαχτα!!!
Το Ιασονας με Ο
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25449 times
- Been thanked: 7887 times
Α.Δ. Ευαγγελίδης, Κολοκοτρώνη 3 και Βουλής 7.
Γιάννης