Tην εχω δοκιμάσει και εγω αρκετες φορες,
υπερ
κανει αφρο εξαιρετικά ευκολα,
το άρωμα της μου αρέσει παρα πολυ! μαλλον θα παρω και το ΑS
κατα
δεν εχει αρκετή λανολίνη ωστε να νιώθεις το πρόσωπο σου μαλακό όπως με το MWF
ο αφρός της δεν ειναι γεμάτος, και στο ξύρισμα δεν γλιστρά τοσο καλά το ξυράφι
καλύτερη από proraso, γενικα είναι πολύ καλή κρέμα
Musgo Real κρέμες και σαπούνι ξυρίσματος
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Μιας και η Claus Porto μας εκανε χριστουγεννιατικο δωρτο πριν τα Χριστουγεννα, εγινε αλλαγη και στον τιτλο!

- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Σήμερα δοκίμασα και εγώ για πρώτη φορά τη Musco Real. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για πάρα πολύ καλή κρέμα. Πολύ εύκολα δημιουργεί καλής ποιότητας σαπουνάδα, λιπαίνει όσο χρειάζεται για να γλιστράει το ξυράφι και προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση.
Τώρα για το άρωμα της που έγινε μεγάλη συζήτηση, IMHO δεν έχει καμία σχέση με το άρωμα της πράσινης Proraso. προσωπικά το βρήκα πολύ ευχάριστο, ανοιξιάτικο και ταίριαξε με το ToOBS Eton College ASL που χρησιμοποίησα μετά.
Συμπέρασμα: Πάρα πολύ ωραία κρέμα που θα αποτελέσει τακτικό μέρος των ξυρισμάτων μου.
Τώρα για το άρωμα της που έγινε μεγάλη συζήτηση, IMHO δεν έχει καμία σχέση με το άρωμα της πράσινης Proraso. προσωπικά το βρήκα πολύ ευχάριστο, ανοιξιάτικο και ταίριαξε με το ToOBS Eton College ASL που χρησιμοποίησα μετά.
Συμπέρασμα: Πάρα πολύ ωραία κρέμα που θα αποτελέσει τακτικό μέρος των ξυρισμάτων μου.
Χάρης
Ναι, να ρωτήσω κι εγώ τώρα με τη σειρά μου ρε παιδιά - τα καινούργια, Πορτοκάλι, κλπ. που έβγαλε η Musgo σε κρέμες ξυρίσματος, όπως και το σαπούνι, έχουν κι αυτές λανολίνη? Το σαπούνι δεν πιστεύω να έχει tallow βέβαια, ε?
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Η δοκιμή μου αφορούσε την κλασσική πράσινη. Οι καινούργιες όμως κρέμες έχουν και αυτές λανολίνη, όπως φαίνεται:

Για το σαπούνι τώρα, δεν βλέπω tallow ή Lanolin:
Aqua (Water), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Alcohol, Adeps Suillus, Sucrose, Sodium Hydroxide, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Sodium Carbonate, Citral, Hydroxycitronellal
Για το σαπούνι τώρα, δεν βλέπω tallow ή Lanolin:
Aqua (Water), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Alcohol, Adeps Suillus, Sucrose, Sodium Hydroxide, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Sodium Carbonate, Citral, Hydroxycitronellal
Χάρης
Ευχαριστώ, ο Ιρλανδός δεν γράφει στο site του αν έχουν λανολίνη ή tallow, και γι'αυτό και ήθελα να μάθω.
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Αν μπείτε στο Portugalonline θα δείτε πως περιγράφει σε όλες τις κρέμες ....contains large amounts of the finest Lanolin
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Κωνσταντίνε,
Επειδή εχθές παρέλαβα την Λεβάντα απο τον Ιρλανδό, τα συστατικά όπως ακριβώς αναγράφονται στο κουτί είναι :
Aqua/Water,Potassium Stearate,Sodium Palmitate,Glycerin,Coconut Acid,Parfum(Fragrance),Potassium Silicate,Cocos Nucifera(Coconut) Oil,Lanolin,Hamamelis Virginiana Leaf(Witch Hazel) Extract,Simmondsia Chinensis(Jojoba) Seed Oil,Alcohol,Menthol,Coumarin, Eugenol,Linalool.
Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα
Επειδή εχθές παρέλαβα την Λεβάντα απο τον Ιρλανδό, τα συστατικά όπως ακριβώς αναγράφονται στο κουτί είναι :
Aqua/Water,Potassium Stearate,Sodium Palmitate,Glycerin,Coconut Acid,Parfum(Fragrance),Potassium Silicate,Cocos Nucifera(Coconut) Oil,Lanolin,Hamamelis Virginiana Leaf(Witch Hazel) Extract,Simmondsia Chinensis(Jojoba) Seed Oil,Alcohol,Menthol,Coumarin, Eugenol,Linalool.
Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα
if you have a great shave you have a great day
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29313 times
- Been thanked: 29443 times
Μετά από αρκετό καιρό δοκιμών, τείνω να συμφωνήσω με την άποψη του xiopc. Είναι μεν ωραία κρέμα (μιλάω για την κλασσική) αλλά νοιώθω ότι της λείπει αυτό το κάτι που θα την απογειώσει. Ίσως να χρειαζόταν λίγη περισσότερη λανολίνη (κατ' εμέ πάντα).
Την θεωρώ υποδεέστερη από τις TOBS και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, διαπιστώνω ότι την πλησιάζει πολύ επικίνδυνα (σε απόδοση) και η Palmolive! :dash
Την θεωρώ υποδεέστερη από τις TOBS και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, διαπιστώνω ότι την πλησιάζει πολύ επικίνδυνα (σε απόδοση) και η Palmolive! :dash
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
:boeller :dash :dash