Musgo Real κρέμες και σαπούνι ξυρίσματος

Απάντηση
xiopc
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Tην εχω δοκιμάσει και εγω αρκετες φορες,

υπερ
κανει αφρο εξαιρετικά ευκολα,
το άρωμα της μου αρέσει παρα πολυ! μαλλον θα παρω και το ΑS

κατα
δεν εχει αρκετή λανολίνη ωστε να νιώθεις το πρόσωπο σου μαλακό όπως με το MWF
ο αφρός της δεν ειναι γεμάτος, και στο ξύρισμα δεν γλιστρά τοσο καλά το ξυράφι
καλύτερη από proraso, γενικα είναι πολύ καλή κρέμα
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Μιας και η Claus Porto μας εκανε χριστουγεννιατικο δωρτο πριν τα Χριστουγεννα, εγινε αλλαγη και στον τιτλο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Σήμερα δοκίμασα και εγώ για πρώτη φορά τη Musco Real. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για πάρα πολύ καλή κρέμα. Πολύ εύκολα δημιουργεί καλής ποιότητας σαπουνάδα, λιπαίνει όσο χρειάζεται για να γλιστράει το ξυράφι και προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση.
Τώρα για το άρωμα της που έγινε μεγάλη συζήτηση, IMHO δεν έχει καμία σχέση με το άρωμα της πράσινης Proraso. προσωπικά το βρήκα πολύ ευχάριστο, ανοιξιάτικο και ταίριαξε με το ToOBS Eton College ASL που χρησιμοποίησα μετά.
Συμπέρασμα: Πάρα πολύ ωραία κρέμα που θα αποτελέσει τακτικό μέρος των ξυρισμάτων μου.
Χάρης
NavalArchitect

Ναι, να ρωτήσω κι εγώ τώρα με τη σειρά μου ρε παιδιά - τα καινούργια, Πορτοκάλι, κλπ. που έβγαλε η Musgo σε κρέμες ξυρίσματος, όπως και το σαπούνι, έχουν κι αυτές λανολίνη? Το σαπούνι δεν πιστεύω να έχει tallow βέβαια, ε?
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Η δοκιμή μου αφορούσε την κλασσική πράσινη. Οι καινούργιες όμως κρέμες έχουν και αυτές λανολίνη, όπως φαίνεται:

Εικόνα

Για το σαπούνι τώρα, δεν βλέπω tallow ή Lanolin:

Aqua (Water), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Alcohol, Adeps Suillus, Sucrose, Sodium Hydroxide, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Sodium Carbonate, Citral, Hydroxycitronellal
Χάρης
NavalArchitect

Ευχαριστώ, ο Ιρλανδός δεν γράφει στο site του αν έχουν λανολίνη ή tallow, και γι'αυτό και ήθελα να μάθω.
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Αν μπείτε στο Portugalonline θα δείτε πως περιγράφει σε όλες τις κρέμες ....contains large amounts of the finest Lanolin
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Κωνσταντίνε,
Επειδή εχθές παρέλαβα την Λεβάντα απο τον Ιρλανδό, τα συστατικά όπως ακριβώς αναγράφονται στο κουτί είναι :

Aqua/Water,Potassium Stearate,Sodium Palmitate,Glycerin,Coconut Acid,Parfum(Fragrance),Potassium Silicate,Cocos Nucifera(Coconut) Oil,Lanolin,Hamamelis Virginiana Leaf(Witch Hazel) Extract,Simmondsia Chinensis(Jojoba) Seed Oil,Alcohol,Menthol,Coumarin, Eugenol,Linalool.

Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29315 times
Been thanked: 29451 times

Μετά από αρκετό καιρό δοκιμών, τείνω να συμφωνήσω με την άποψη του xiopc. Είναι μεν ωραία κρέμα (μιλάω για την κλασσική) αλλά νοιώθω ότι της λείπει αυτό το κάτι που θα την απογειώσει. Ίσως να χρειαζόταν λίγη περισσότερη λανολίνη (κατ' εμέ πάντα).

Την θεωρώ υποδεέστερη από τις TOBS και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, διαπιστώνω ότι την πλησιάζει πολύ επικίνδυνα (σε απόδοση) και η Palmolive! :dash
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

:boeller :dash :dash
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”