Edwin Jagger DE89 ή Mercur 11c ???
-
paratairosexthros
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Ακόμα δεν σου ήρθε?Ένας μήνας και?Περιμένουμε κριτική,πρακτικότητα,ευχρηστία κτλ κλτ κτλ κτλ κτλ
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Φίλε μου καλημέρα .Οχι, η μηχανή εχει έρθει εδώ και αρκετό καιρό.Tην παρουσίασα και στο "Τι πήρα -Ήρθε σήμερα".Ηδη εχω ξυριστει με αυτήν γύρω στις 5 φορές! Καταρχήν έχει φανταστική ποιότητα κατασκευής και είναι πανέμορφη!...Γυαλοκοπάει και χαίρεσαι να την βλέπεις και να την πιάνεις .Είχα ενα ψιλοπροβληματισμό για το μήκος της σε σχέση με την 34 c hd που έχω (η οποία με βόλεψε πολύ ) διότι η Barley είναι λίγο πιο μακριά αλλά no problem, με βόλεψε και αυτή πολυ.Την δοκίμασα με ενα ξυραφάκι μόνο (Persona platinum) Δεν πρόλαβα ακόμη να ξυριστώ με άλλο :megagrin Την πρώτη φορά ξυριζόμουν και νόμιζα οτι η μηχανή έπαιρνε ελάχιστα γένια!Αλλά δεν έφταιγε η μηχανή αλλά εγώ.Γιατί ημουν συνηθισμένος με την 34 c hd.Ηδη στο 5 ξύρισμα ειδα πολύ μεγάλη διαφορά!Και να φανταστείς οτι δεν τα παίρνω κόντρα(λόγω ενος προβλήματος που εχω μα κάτι σπυριά και περιμένω να περάσουν εντελώς) Είναι λιγότερο επιθετική απο τη Merkur (Σε μικρό βαθμό) αλλά με σωστή τεχνική κάνεις και με τις δυο φοβερά ξυρίσματα. Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα πιστεύω οτι είναι μια μηχανή που πρέπει να υπάρχει στην "φαρέτρα" ενός Ξυριστή!Άσχετα αν υπάρχει και η 34 c hd.... :dance3 :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Καλοριζικη να ειναι
Εννοειται πως σου φανηκε λιγοτερο επιθετικη απο την 34C που με την σειρα της ειναι λιγοτερο επιθετικη απο την 11C
Εμενα δεν μου καθησε καλα και την εχω στις πισω θεσεις
Δεν εκοβε τοσο βαθεια οπως εχω μαθει με Open Comb δηλαδη
Παντως ειναι ποιοτικη κεφαλη και δεν με ερεθιζει οπως αλλες "κλασσικες" κεφαλες
Καλο ειναι αν υπαρχει στο ντουλαπακι
Με τετοιες εναλλαγες αποκτας πειρα και κρινεις καλυτερα.

Εννοειται πως σου φανηκε λιγοτερο επιθετικη απο την 34C που με την σειρα της ειναι λιγοτερο επιθετικη απο την 11C
Εμενα δεν μου καθησε καλα και την εχω στις πισω θεσεις
Δεν εκοβε τοσο βαθεια οπως εχω μαθει με Open Comb δηλαδη
Παντως ειναι ποιοτικη κεφαλη και δεν με ερεθιζει οπως αλλες "κλασσικες" κεφαλες
Καλο ειναι αν υπαρχει στο ντουλαπακι
Με τετοιες εναλλαγες αποκτας πειρα και κρινεις καλυτερα.

«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Φίλε Δορυφέρων ετσι ακριβώς ειναι οσον αφορά την επιθετικότητα των μηχανών που αναφέρεις.Πάντως εγω δεν το μετάνιωσα καθόλου που την πήρα,απεναντίας μάλιστα χάρηκα που πήρα αυτήν, και οχι την 11c .Και αυτό γιατί εχω ευαισθησία στον λαιμό (τώρα εχω και κάτι κ@λ#σπυρα που δεν λεν να εξαφανιστούν) και πιστεύω οτι η open comp θα με έκανε χάλια. Δεν διαγράφω τις open comp ,αλλά τουλάχιστον για την ώρα δεν είναι για μένα...Αργότερα και ανάλογα τα δεδομένα (ευαισθησία δέρματος ,καλύτερη τεχνική κλπ κλπ )βλέπουμε...... :megagrin :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
Εμ στο ειπα εγω παρε μια σαν τον "Οδοστρωτηρα" να βρεις την υγεια σου
Με 1-2 περαμστα φιλε και δεν θα εχει μεινει τιποτα.
:boeller
-
paratairosexthros
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Δορυφέρων και Άρη,αναφέρεστε στην Barley σε αυτό το ποστ.Για να καταλάβω και εγώ,όπου Barley μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με την EJ 89 /EJ 89 L ,μιας και έχουν ίδια μεγέθη και άρα,όπως εγώ κατάλαβα,είναι ίδιες μηχανές ,απλά με άλλο σχέδιο?
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Ακριβώς φίλε μου .Πολύ σωστά κατάλαβες!! Έχουν την ιδια κεφαλή και αλλάζει μόνο το σχέδιο :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Δορυφέρων ποιά είναι αυτή ? Η 11 c αφου εχεις βάλει το χεράκι σου ή κάνω λάθος?? :dance3Δορυφέρων έγραψε:Εμ στο ειπα εγω παρε μια σαν τον "Οδοστρωτηρα" να βρεις την υγεια σου
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
Vintage East Europe Open Comb safety razor (Νο 2)
:megagrin
:megagrin
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Για να το λες εσύ......Γιατί εγκώ ντεν γκνωρίζει.... :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........