Οδηγίες προς ναυτιλομένους

Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Το proraso ,το λευκό τουλάχιστον , που βλέπω ότι είναι αρκετά δημοφιλές σε πολλούς εδώ μέσα περιέχει paraben.

Προσέξτε πάρα πολύ το συγκεκριμένο συστατικό είναι αρκετά επικίνδυνο.

.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Δεν ειναι ενα paraben, ειναι οικογενεια.

Θεωρητικα και το tallow ειναι επικινδυνο. Απλα οποιος ξερει οτι εχει αλλεργιες καλα θα εκανε να το απεφευγε. Απο τοτε που γεννηθηκαμε, αναπνεουμε και τρωμε τα μυρια σκ@τολογηματα, οσοι καπνιζουμε ειμαστε ακομη πιο επιβεβαρυμενοι, τα ελαχιστα paraben πραγματικα, δεν αξιζουν αναφορα. Εκτος και αν ισχυει η 2η προταση μου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
STRATOS
Νήπιο
Νήπιο
13
Been thanked: 4 times

Πάνος έγραψε:Το proraso ,το λευκό τουλάχιστον , που βλέπω ότι είναι αρκετά δημοφιλές σε πολλούς εδώ μέσα περιέχει paraben.

Προσέξτε πάρα πολύ το συγκεκριμένο συστατικό είναι αρκετά επικίνδυνο.

.
Υπαρχει παντου φιλε ακομα και σε τροφιμα, αλλα και σε ορισμενα καλλυντικα που δεν το γραφουν το βρηκαν επειτα απο χημικες αναλυσεις.
http://www.farmakeutikoskosmos.gr/artic ... misos/5288
EL_CAPITAN
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

ΕικόναΕικόνα

Εικόνα

Σκέφτομαι να χτυπήσω καμιά κρέμα. Αρχικά σκεφτόμουν την Eton, αλλά επειδή διάβασα ότι μυρίζει εσπεριδοειδή και σε αυτή την κατηγορία έχω ήδη το Arlington, το μετάνιωσα. Επίσης, επειδή όλοι λένε τα καλύτερα για την Jermyn Street εξετάζω και αυτή την επιλογή.
Τέλος το άρωμα της καρύδας μου είναι ιδιαίτερα αγαπητό και την γλυκοκοιτάζω, αλλά μόνο την Geo F. Trumpers έχω δει με αυτό το άρωμα.
Αν κάποιος έχει εμπειρία σε κάποιο(α) από τα παραπάνω προϊόντα, αναμένω την άποψη του.

Συγγνώμη αν ξεφεύγω απο το θέμα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Φώτη,
εγώ δοκίμασα δείγμα της Jermyn και μου άρεσε πάρα πολύ.Το δε άρωμα της είναι πολύ ωραίο.
Όχι έντονο αλλά πολύ διακριτικό.
Και αν μη τι άλλο είναι καθαρή από Paraben και τα συναφή.
Θα την χτυπήσω και εγώ.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
xristos_metal
Δημοτικό
Δημοτικό
15
Been thanked: 15 times

Εγω τις εχω και τις 3. Αν αγοραζα ξανα καποια, αυτη θα ηταν η Jermyn.

Η Etton college ειναι εκπληκτικη. Δεν εχει καμμια σχεση αρωματικα με την arlington. Ειναι μια κλαση ανωτερη και στην αποδοση. Η μυρωδια της ειναι απιθανη με την εννοια οτι οταν κανεις το αφρο ειναι σαν να κοβεις ενα πορτοκαλι. Δεν ξερω πως εχουν καταφερει μια τοσο ζωντανη μυρωδια. Αυτο στην αρχη. Μετα εξαφανιζεται η μυρωδια του φρεσκοκομμενου πορτοκαλιου και μενει το αρωμα.

Η Jermyn εχει για μενα το καλυτερα αρωμα που υπαρχει σε κρεμα. Αυτες που εχω δοκιμασει τουλαχιστον. Αν δε σου αρεσουν τα βαρια αντρικα αρωματα τυπου mr. taylor, tabac, αυτη και η 1805 απο truefitt ισως να ειναι ιδανικη.

Η coconut θεωρειται απο πολλους η καλυτερη trumper κρεμα. Οντως ειναι φοβερη στην αποδοση, και αν σου αρεσει το αρωμα καρυδας θα ενθουσιαστεις. Δεν ειναι αρωμα σαν αυτο των αντιηλιακων, ειναι πολυ πιο φρεσκο και εξωτικο. Ειδικα για το καλοκαιρι ειναι οτι πρεπει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”