Οδηγίες προς ναυτιλομένους

Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Καλησπέρα παιδιά

Θα ήθελα την συμβουλή σας.

Ποιό σαπούνι κάνει κατά την γνώμη σας τον πλουσιότερο και παχύρρευστο αφρό χωρίς να χρειάζεται να το χτυπάς κάνα δυο ώρες?

Ένα σαπούνι για αρχάριο δηλαδή ,εύκολο και με ευχάριστο άρωμα.

.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Golddachs, I Coloniali, Valobra, Klar, Calani ετσι αυθορμητα θα ελεγα.. Αν κατσω να σκεφτω θα βρω κιαλλα.. Αν και ο γρηγορος και πλουσιος αφρος εχει να κανει με την ποιοτητα νερου. Οσο πιο σκληρο το νερο, τοσο πιο δυσκολη η παραγωγη. Αλλα σε γενικες γραμμες αυτα που ανεφερα ειναι μπομπες αφρου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Valobra & Proraso.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Stefanos έγραψε:Golddachs, I Coloniali, Valobra, Klar, Calani ετσι αυθορμητα θα ελεγα.. Αν κατσω να σκεφτω θα βρω κιαλλα.. Αν και ο γρηγορος και πλουσιος αφρος εχει να κανει με την ποιοτητα νερου. Οσο πιο σκληρο το νερο, τοσο πιο δυσκολη η παραγωγη. Αλλα σε γενικες γραμμες αυτα που ανεφερα ειναι μπομπες αφρου.
Στέφανε, αυτά που έβαλες παρα είναι πρώτης γραμμής :shocking βάλε και κανένα cella με κανένα tabac για πιο γήινα πράγματα και πιο normal τιμές με πολύ καλά αποτελέσματα :bigsmilie
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Με το proraso έχω λίγο μπερδευτεί

είναι κρέμα η σαπούνι?

Γιατί έχω καταλάβει ότι είναι κρέμα

.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Alexis_3
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 23 times
Been thanked: 9 times

Υπάρχει και κρέμα proraso και σαπούνια μαλακά proraso σε πράσινο κανονικό δηλαδή και σε λευκό με αλόη για ευαίσθητες επιδερμίδες...

Παρεπιτπόντως έχω και τα δύο σαπούνια και σε κανένα δεν έχω έκρηξη αφρού... Μέχρι τώρα τον πιο πλούσιο και πιο καλό ενυδατικά αφρό τον είχα από το Mitchell's wool fat...

Ένα από τα κορυφαία σαπούνια και σε πολύ προσιτή τιμή κατ'εμέ...
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Νομίζω οτι το proraso μπορεί να σε ξενίσει λίγο. Έντονο άρωμα μενθόλης και αίσθηση δροσιάς στο δέρμα. Το Mitchell's, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά πιστεύω οτι είναι στην ίδια κατηγορία με το Tabac. Δηλαδή καλό άρωμα, εύκολος αφρός και εξαιρετική "λίπανση" της επιδερμίδας.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Το Τabac στην Ελλαδα ειναι πιο ακριβο απο το I Coloniali (και ενω και το Tabac με αρεσει, θεωρω οτι το I Coloniali ειναι πραγματικα αυτοκρατορικο)... Αν τα βρεις και τα 2.. Αρωματικα αυτα που προτεινω ειναι all weather. Δυσκολο να χρησιμοποιησεις Τabac με 40 βαθμους! Και ακομη πιο δυσκολο να χρησιμοποιησιες Proraso το χειμωνα. To Cella το θεωρω κατωτερο του Valobra.

Το Proraso οπως ειπε ο Αλεξανδρος υπαρχει σε συνολικα 3 εκδοσεις. 2 σαπουνια (πρασινη και λευκη συσκευασια - και τα δυο σε εκδοσεις 75 και 150 γρ) και σε σωληναριο. Εναλλακτικα η κρεμα Ωmega ειναι η ιδια με την Proraso.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

[ - τοπίο στην ομίχλη - ]

Τόσο καλό το coloniali ρε Στέφανε ? με βάζεις στην μπρίζα τώρα, φαντάζομαι οτι δεν το βρίσκεις εδω αλλά μονο παραγγελία. Τώρα για το valobra σε σχέση με cella δεν είμαι τόσο σίγουρος ίσως ενα κλικ στο valobra.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stefanos την 30 Ιαν 2012, 22:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ μη κάνεις full quoting το αμέσως προηγούμενο μήνυμα! Ευχαριστώ! Φιλικά Στέφος
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Προσωπικα το θεωρω κορυφη, σε ολες τις δοκιμασιες. Και οπως φανταζεσαι εχω δοκιμασει μερικα σαπουνια παραπανω απο τα 41 που γραφει η υπογραφη.. :megagrin Δε νομιζω στην Ελλαδα να μπορεσεις να βρεις το σαπουνι αυτο. Αν σε καποιο καταστημα καλλυντικων (sic) βρεις J&E Atknison προϊοντα, μπορεις να ρωτησεςι ποσο θα κανει να στο φερουν. Ενδεικτικα σε καταστηματα εδω το ρεφιλ εχει 11€, στο ιντερνετ το βρισκεις και 9,5€. Με το κεραμικο μπωλακι εχει 22€. Γιαυτο και σε πρωτη φαση εχω μονο το ρεφιλ! :megagrin
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”