Καλησπέρα παιδιά
Θα ήθελα την συμβουλή σας.
Ποιό σαπούνι κάνει κατά την γνώμη σας τον πλουσιότερο και παχύρρευστο αφρό χωρίς να χρειάζεται να το χτυπάς κάνα δυο ώρες?
Ένα σαπούνι για αρχάριο δηλαδή ,εύκολο και με ευχάριστο άρωμα.
.
Οδηγίες προς ναυτιλομένους
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Golddachs, I Coloniali, Valobra, Klar, Calani ετσι αυθορμητα θα ελεγα.. Αν κατσω να σκεφτω θα βρω κιαλλα.. Αν και ο γρηγορος και πλουσιος αφρος εχει να κανει με την ποιοτητα νερου. Οσο πιο σκληρο το νερο, τοσο πιο δυσκολη η παραγωγη. Αλλα σε γενικες γραμμες αυτα που ανεφερα ειναι μπομπες αφρου.

- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Valobra & Proraso.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Στέφανε, αυτά που έβαλες παρα είναι πρώτης γραμμής :shocking βάλε και κανένα cella με κανένα tabac για πιο γήινα πράγματα και πιο normal τιμές με πολύ καλά αποτελέσματα :bigsmilieStefanos έγραψε:Golddachs, I Coloniali, Valobra, Klar, Calani ετσι αυθορμητα θα ελεγα.. Αν κατσω να σκεφτω θα βρω κιαλλα.. Αν και ο γρηγορος και πλουσιος αφρος εχει να κανει με την ποιοτητα νερου. Οσο πιο σκληρο το νερο, τοσο πιο δυσκολη η παραγωγη. Αλλα σε γενικες γραμμες αυτα που ανεφερα ειναι μπομπες αφρου.
if you have a great shave you have a great day
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Με το proraso έχω λίγο μπερδευτεί
είναι κρέμα η σαπούνι?
Γιατί έχω καταλάβει ότι είναι κρέμα
.
είναι κρέμα η σαπούνι?
Γιατί έχω καταλάβει ότι είναι κρέμα
.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
-
- Δημοτικό
- 13
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 9 times
Υπάρχει και κρέμα proraso και σαπούνια μαλακά proraso σε πράσινο κανονικό δηλαδή και σε λευκό με αλόη για ευαίσθητες επιδερμίδες...
Παρεπιτπόντως έχω και τα δύο σαπούνια και σε κανένα δεν έχω έκρηξη αφρού... Μέχρι τώρα τον πιο πλούσιο και πιο καλό ενυδατικά αφρό τον είχα από το Mitchell's wool fat...
Ένα από τα κορυφαία σαπούνια και σε πολύ προσιτή τιμή κατ'εμέ...
Παρεπιτπόντως έχω και τα δύο σαπούνια και σε κανένα δεν έχω έκρηξη αφρού... Μέχρι τώρα τον πιο πλούσιο και πιο καλό ενυδατικά αφρό τον είχα από το Mitchell's wool fat...
Ένα από τα κορυφαία σαπούνια και σε πολύ προσιτή τιμή κατ'εμέ...
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Νομίζω οτι το proraso μπορεί να σε ξενίσει λίγο. Έντονο άρωμα μενθόλης και αίσθηση δροσιάς στο δέρμα. Το Mitchell's, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά πιστεύω οτι είναι στην ίδια κατηγορία με το Tabac. Δηλαδή καλό άρωμα, εύκολος αφρός και εξαιρετική "λίπανση" της επιδερμίδας.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Το Τabac στην Ελλαδα ειναι πιο ακριβο απο το I Coloniali (και ενω και το Tabac με αρεσει, θεωρω οτι το I Coloniali ειναι πραγματικα αυτοκρατορικο)... Αν τα βρεις και τα 2.. Αρωματικα αυτα που προτεινω ειναι all weather. Δυσκολο να χρησιμοποιησεις Τabac με 40 βαθμους! Και ακομη πιο δυσκολο να χρησιμοποιησιες Proraso το χειμωνα. To Cella το θεωρω κατωτερο του Valobra.
Το Proraso οπως ειπε ο Αλεξανδρος υπαρχει σε συνολικα 3 εκδοσεις. 2 σαπουνια (πρασινη και λευκη συσκευασια - και τα δυο σε εκδοσεις 75 και 150 γρ) και σε σωληναριο. Εναλλακτικα η κρεμα Ωmega ειναι η ιδια με την Proraso.
Το Proraso οπως ειπε ο Αλεξανδρος υπαρχει σε συνολικα 3 εκδοσεις. 2 σαπουνια (πρασινη και λευκη συσκευασια - και τα δυο σε εκδοσεις 75 και 150 γρ) και σε σωληναριο. Εναλλακτικα η κρεμα Ωmega ειναι η ιδια με την Proraso.

- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
[ - τοπίο στην ομίχλη - ]
Τόσο καλό το coloniali ρε Στέφανε ? με βάζεις στην μπρίζα τώρα, φαντάζομαι οτι δεν το βρίσκεις εδω αλλά μονο παραγγελία. Τώρα για το valobra σε σχέση με cella δεν είμαι τόσο σίγουρος ίσως ενα κλικ στο valobra.
Τόσο καλό το coloniali ρε Στέφανε ? με βάζεις στην μπρίζα τώρα, φαντάζομαι οτι δεν το βρίσκεις εδω αλλά μονο παραγγελία. Τώρα για το valobra σε σχέση με cella δεν είμαι τόσο σίγουρος ίσως ενα κλικ στο valobra.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stefanos την 30 Ιαν 2012, 22:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ μη κάνεις full quoting το αμέσως προηγούμενο μήνυμα! Ευχαριστώ! Φιλικά Στέφος
Λόγος: Σε παρακαλώ μη κάνεις full quoting το αμέσως προηγούμενο μήνυμα! Ευχαριστώ! Φιλικά Στέφος
if you have a great shave you have a great day
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Προσωπικα το θεωρω κορυφη, σε ολες τις δοκιμασιες. Και οπως φανταζεσαι εχω δοκιμασει μερικα σαπουνια παραπανω απο τα 41 που γραφει η υπογραφη.. :megagrin Δε νομιζω στην Ελλαδα να μπορεσεις να βρεις το σαπουνι αυτο. Αν σε καποιο καταστημα καλλυντικων (sic) βρεις J&E Atknison προϊοντα, μπορεις να ρωτησεςι ποσο θα κανει να στο φερουν. Ενδεικτικα σε καταστηματα εδω το ρεφιλ εχει 11€, στο ιντερνετ το βρισκεις και 9,5€. Με το κεραμικο μπωλακι εχει 22€. Γιαυτο και σε πρωτη φαση εχω μονο το ρεφιλ! :megagrin