Ανδρεα το gel ποιο ειναι? Καλο απο ιδιοτητες? Αρωμα εχει ή κατι αλλο, ή ειναι καθαρη γελη; 2 λογια στη σουπα η στο αναλογο νημα αν υπαρχει.
Πάρε αυτήν της Ethereal. Για την δερματίτιδα μου σε πρόσωπο, κεφάλι, βλέφαρα, αλλά και για το πιο ευαίσθητο μέρος, είναι η καλύτερη. Γλίτωσα από τα κορτιζονούχα λέμε.
Οριστε! Βγηκε ο λαγος! Μ ενα σμπαρο 2... Υποχρεος!natnat έγραψε: ↑29 Μαρ 2018, 22:29Πάρε αυτήν της Ethereal. Για την δερματίτιδα μου σε πρόσωπο, κεφάλι, βλέφαρα, αλλά και για το πιο ευαίσθητο μέρος, είναι η καλύτερη. Γλίτωσα από τα κορτιζονούχα λέμε.
Άλλες χρήσεις:
Κρέμα μέρας/νύχτας/after shave cream/κρέμα ματιών (ω ναί! Κι'όμως.) Μεγάλο πλεονέκτημα της αλόης: Δεν γιαλίζει, στεγνώνει-απορροφάται γρήγορα, δεν είναι λιπαρή.
Έχω σχεδόν γεμάτη αυτή της Aloe Pura και είναι ερεθιστική στο πρόσωπο.
Έχω δοκιμάσει αρκετές, καμία σαν την πρώτη.
Το καλύτερο asl/σπρέυ προσώπου:
Μπουκάλι σπρέυ στο οποίο βάζουμε
ανθόνερο αμαμελίδας της Ethereal (προσοχή μόνο αυτή στο αλουμινένιο μπουκάλι) ή αυτό
+
μερικά ml αλόης Ethereal.
Το κρατάς στο ψυγείο χειμώνα καλοκαίρι (όπως και το gel αλόης γενικώς)
Το ανακινείς για ανάμειξη πριν το ψεκάσεις στο πρόσωπο ότι ώρα θες ή μετά το ξύρισμα.
Είναι στυπτικό, αιμοστατικό, καταπραϋνει φλεγμονές - εκζέματα, συσφίγγει το δέρμα ακόμα και σε ευαίσθητα σημεία.
Legal notice: Δοκιμάστε το πριν σε κάνα καρπό μήπως έχετε αλλεργία (όπως και με όλα τα φυτικά προϊόντα ή γενικώς τα καλλυντικά).
Προσοχή. Οι ψεκασμοί να γίνονται με κλειστά μάτια γιατί το ανθόνερο έχει 2% οινόπνευμα για συντήρηση. Όταν αισθανθείτε το οινόπνευμα να φεύγει μετά από μερικά δεύτερα, με τις άκρες των δακτύλων απλώνετε και γύρω από το μάτι αποφεύγοντας την κόγχη.
Καλος! Αυτο θα πει φυσικη κατάσταση! Δες κ τον medrano αν δεν τον εχεις δει. Θεαματικος.paratairosexthros έγραψε: ↑29 Μαρ 2018, 22:51 Και μιας και ασχολούμαστε με απειλές διαιτητών,ρίψεις ρολών,αθλητικούς δικαστές,Γκρέξιτ,και πρωταθλήματα στα χαρτιά,να κάνουμε ένα διάλειμμα για να δούμε κάποιες αρρωστημένες μορφές αθλητισμού στα εξωτερικά,εκεί που οι φλώροι που ασχολούνται με αυτόν δεν μπουκάρουν με πιστόλια στις ζώνες στα γήπεδα και ο κόσμος δεν πονάει την ομάδα όπως εμείς.Έχουν πολύ δρόμο ακόμα για να μας φτάσουν.
H συνταγή που έδωσα δεν θα κάνει αντισηψία επειδή δεν έχει σοβαρό οινόπνευμα. Είναι ένα και ένα για ερεθισμούς.