- P/S... τίποτα σήμερα. Ήθελα να κάνω μια δοκιμή κι έτσι για να έχω μέτρο σύγκρισης.
- SS La Toja Stick. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ανώτερη η έκδοση με tallow (φαντάζομαι πολύ), εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος μ' αυτή πάντως. Μου αρέσει πολύ το άρωμά του, δε μου πολυαρέσει η ποιότητα του αφρού του, δε μου αρέσει καθόλου η πολύ λίγη γλίστρα που δίνει.
- Ω49. Η πινελάρα όσο στρώνει τόσο με πορώνει, όταν βραχεί σε χαϊδεύει κυριολεκτικά, πολύ πιο χαδιάρικο από την αλογότριχα του Vie-Long 12705b που υποτίθεται πώς βρίσκεται στη μέση μεταξύ χοίρου - ασβού ως προς τη σκληρότητα.
- EJ 89LBL (που σκεφτόμουν να καταργήσω μετά την αγορά της Fatip open comb αλλά ευτυχώς το σκέφτηκα καλύτερα).
- BIC Astor, πρώτο ξύρισμα. Πολλοί ερεθισμοί στο λαιμό, δεν μπορώ όμως να τα καταδικάσω ακόμα, ίσως φταίει η έλλειψη προετοιμασίας.
- ASB The Scottish Fine Soaps Thistle & Black Pepper. Πολύ καλό σαν ιδιότητες και φοβερό ξυλώδες άρωμα, να είχε και λίγο καλύτερη απορρόφηση...

Μεγάλη υπόθεση αυτό το φόρουμ. Ψυχοθεραπεία θα έλεγα, μπαίνεις και διαβάζεις ή γράφεις και ξεχνάς για λίγο όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας...