Το ξύρισμα της ημέρας: Νοέμβριος 2015

Απάντηση
Link

* Semogue 620
* D'mitri's Bergamont tester νέας εσοδείας. !!!Muchas Gracias Vavous!!!
* Κεφαλή iKon #102 (humback slant) + λαβή Well Shaved ss
* Feather Hi-Stainless #3 (και στερνή!)
* DR Harris Windsor as milk (αραιωμένο με 2στ νερό)

S(it)D(own)W(ell) που λέτε και σεις οι νέοι...

Εικόνα
Κατάρα σ'αυτόν που έφκιασε τους νιπτήρες "κοχύλι"...
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Link την 05 Νοέμ 2015, 08:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
17
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Καλημέρα,
Omega 80097
Vitos
Merkur 34c
BIC Chrome
Norina Fougere
Avene
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
Vavous
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
10
Has thanked: 30764 times
Been thanked: 41683 times

Λαμπρή μέρα ξημέρωσε, σηκώνει SDW ξύρισμα (Sit Down Well για τους μη εξοικειωμένους στην παγκοσμίως παραδεδεγμένη ξυριστική ορολογία). Λέμε λοιπόν :

- Πρόπλυση με το σαπούνι Moroccan Myrrh της C&E. Πού θα πάει, δεν θα τελειώσει το άτιμο… να μην ξαναγοράσω άλλο!

- Pre shave cream Proraso sandalwood. Δεν έχω κατασταλάξει αν τα pre shaves κάνουν διαφορά όταν χρησιμοποιώ κατόπιν καλό σαπούνι ξυρίσματος. Μάλλον όχι.

- Σαπούνι ξυρίσματος Mike’s Natural Soaps με γεύση Pine & Cedarwood. Δεν χρειάζεται συστάσεις.

- Φρέσκο Ωμέγα 80097. Μιλάμε για πολλή γουρουνίλα, μπατανόβουρτσα, χασαποταβέρνα. Τι ραχοκοκαλιά είναι αυτή; Το ζουπάς και δε λυγάει. Brutal και βρώμικες καταστάσεις, βόγκηξε και στέναξε το Mike’s. Το ντελικάτο Παριζιάνικο Plisson κρυβόταν τρομαγμένο ενόσω ο σάπων μετουσιωνόταν σε chantilly από το άστρωτο και βρωμερό χοιρινό. Α ναι, και πολύ τρελιάρικη η αποσπώμενη βάση. Σκέτο γκατζετάκι-πατέντα του Q για τους double 0s! Merci Arisk (εγώ ειμί ο καμμένος συμφορουμίτης).

- Franken razor: Κεφαλή Fatip gold σε βαριά λαβή iKon Bamboo. Μούρλια! Ο συνδυασμός κερδίζει θέση στο rotation. Τα 4 αιμάτινα ρουμπίνια που ξεπήδησαν εκλαμβάνονται ως παράσημα. Η Fatip δεν συγχωρεί. Αλλά ανταμείβει.

- Rapira Swedish Supersteel. Ένα βήμα απόσταση από το να θεωρηθεί η τέλεια Φατιπολεπίδα. Η αναζήτηση συνεχίζεται.

- BRION Losion posle brijanja. Διαμαντάκι asl από τη Σερβία σε πλαστικό φιαλίδιο αισθητικής 70’s υπαρκτού σοσιαλισμού. Ολίγον τσουχτερό λόγω αλκοόλ, αρωματικά παραπλήσιο του Agua Balsamica της Myrsol στο πιο γλυκό. Κατά πολύ ανώτερο σε ιδιότητες. Cult αντικείμενο, αν το πετύχετε ποτέ χτυπήστε το αβλεπί.

Εύχομαι “Υγεία και καλήν μπρόοδο παιδιά μου” που έλεγε μια αγαπημένη ψυχή.

Ιδού η εικών για όσους βαριούνται το διάβασμα.
Εικόνα
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Vavous έγραψε:
- Φρέσκο Ωμέγα 80097. Μιλάμε για πολλή γουρουνίλα, μπατανόβουρτσα, χασαποταβέρνα. Τι ραχοκοκαλιά είναι αυτή; Το ζουπάς και δε λυγάει. Brutal και βρώμικες καταστάσεις, βόγκηξε και στέναξε το Mike’s. Το ντελικάτο Παριζιάνικο Plisson κρυβόταν τρομαγμένο ενόσω ο σάπων μετουσιωνόταν σε chantilly από το άστρωτο και βρωμερό χοιρινό. Α ναι, και πολύ τρελιάρικη η αποσπώμενη βάση. Σκέτο γκατζετάκι-πατέντα του Q για τους double 0s! Merci Arisk (εγώ ειμί ο καμμένος συμφορουμίτης).
Αντρέα το έκανες μερικά test lather πριν το χρησιμοποιήσεις ή το έριξες κατευθείαν στην μάχη ?
Πάντως μαζί με το 49άρι είναι τα αγαπημένα μου γουρουνοπίνελα όσον αφορά την τρίχα (οχι την λαβή) . Πάντως είναι φοβερό πινέλο , μόλις στρώσει η τρίχα θα είναι βελούδο αλλά θα έχει και άφθονο backbone . Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι οτι θα "ανοίξει" μεν ο θύσανος αλλά δεν θα γίνει ταβανόβουρτσα όπως γίνονται τα Semogue....
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Vavous
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
10
Has thanked: 30764 times
Been thanked: 41683 times

Καλό πλύσιμο την προηγουμένη με υγρό πιάτων και μετά σε αραιωμένο λευκό ξύδι, ολονυχτία φορτωμένο με σαπουνάδα από λεβάντα Castle Forbes για να ξεμυρίσει λίγο. Πρωί πρωί κατευθείαν στη μάχη. Εντυπωσιακή απόδοση, σίγουρα περιμένω περισσότερα όσο στρώνει και ξεβρωμίζει σιγά σιγά. Απόκτημα που θα παραμείνει στη συλλογή.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Σωστός ! Βέβαια οταν με το καλό στρώσει θα σε ενθουσιάσει . Οσον αφορά την αποσπώμενη βάση αν σε εκνευρίζει , λίγο κυανοκρυλική ή εποξική κόλλα και το πρόβλημα θα αποτελέσει παρελθόν.... ;)
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Roadrunner
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 3611 times
Been thanked: 4505 times

Καλησπέρα στην παρέα. Ξύρισμα με γένια 48 ωρών ακριβώς και software επιλεγμένο από τον Petros.Mp

Εικόνα
Kolynos Regular
Liojuny Finest 24mm Hawaii
Lord L6
Bic Chrome Platinum (#4)
Aqua Velva Ice Blue Original

Από τότε που τελείωσε το πρώτο μου σωληνάριο Kolynos (γύρω στον Απρίλιο), δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει την ιστορική κρέμα. Στο μεταξύ πέρασαν από τα χέρια μου πιο ακριβά σαπούνια και κρέμες, είδα το φως το αληθινό που λένε, και σήμερα η Kolynos κάπως μου... κακοφάνηκε. Στο πρώτο πέρασμα, ο αφρός ύστερα από 1-2 λεπτά ξεθύμανε και χρειάστηκε να βάλω κι άλλη ποσότητα για να βγει άνετα το δεύτερο (XTG) και το τρίτο (μερεμέτια μόνο σε φαβορίτες, μουστάκι). Υπ' όψιν ότι πρόκειται για σωληνάριο της τελευταίας εσοδείας, όταν πήρε τα δικαιώματα ο Σαράντης και δεν ξέρω αν έχει γίνει αλλαγή στη σύνθεση που έριξε την απόδοσή της -διότι στο προηγούμενο, παλιότερο σωληνάριο, μου είχε φανεί ανώτερη.

Η Aqua Velva δεν είναι μόνο καλοκαιρινή, δηλαδή η δροσιά της είναι ελεγχόμενη και πάντα καλοδεχούμενη. Θα δω πόσο συχνά θα τη χρησιμοποιώ τον χειμώνα. Οσο για το Bic Chrome Platinum, μόνο με τη Lord από δω και πέρα. Πάλι απέδωσε άψογα με την Αιγυπτία, ενώ με την Αγγλίδα Jagger έβγαζε αγριότητα.
desperado
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 3820 times
Been thanked: 4324 times

foxtrot έγραψε:
desperado έγραψε: Muehle R41
Θοδωρή, 8 περάσματα με το "θηρίο" :shock: . Δεν έχεις ερεθισμούς ?
Γιάννη, με την R41 έχω ερεθισμούς και μικροκοψίματα όταν έχω γένια 3 ημερών και πάνω. Ιδανικά τη χρησιμοποιώ με γένια μιας μέρας.
Θοδωρής

"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6049 times

Τι έγινε ρε παιδιά; (Που έλεγε και ο Σπύρος στους Απαράδεχτους)
Δημιούργησα συντόμευση που έγινε και "Βάιραλ";
SDW; :think:

Τα λέγαμε παλιά αυτά, όπως
To the down down of the write, we are not ante ante
Στο κάτω κάτω της γραφής,δεν είμαστε άντε άντε
SLow the Much Oil
ΣΙγά τον Πολυέλαιο
Something is running at the gipsies
Κάτι τρέχει στα γύφτικα

Και αρκετά άλλα...
:D

Ντάξ όμως, άν το πείς σε Εγγλέζο ή Αμερικάνο δεν θα το καταλάβει...
Όπως όταν σε λέει ένας Εγγλέζος
Thank You,
και σύ του απαντάς
Nothing :doh: :P
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17339 times

Υγεια σε ολους.

*ps soap-papoutsanis glycerine
*ps cream-sudocrem
*razor-parker oc barberpole(franken)
*blade-bic cp#2
*brush-omega80097
*soap-P.160 /lanolin agg tval
*as lotion-vitos tabac
*as balm-korres
*as cream-verona aloe&chamomile
4xwtg/xtg/atg/wtg /SDW /Απολαψη ασουμε!
κατι τετοια ξυρισματα με φτιαχνουν ασουμε! 8)
001.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”