Λαμπρή μέρα ξημέρωσε, σηκώνει SDW ξύρισμα (Sit Down Well για τους μη εξοικειωμένους στην παγκοσμίως παραδεδεγμένη ξυριστική ορολογία). Λέμε λοιπόν :
- Πρόπλυση με το σαπούνι
Moroccan Myrrh της C&E. Πού θα πάει, δεν θα τελειώσει το άτιμο… να μην ξαναγοράσω άλλο!
-
Pre shave cream Proraso sandalwood. Δεν έχω κατασταλάξει αν τα pre shaves κάνουν διαφορά όταν χρησιμοποιώ κατόπιν καλό σαπούνι ξυρίσματος. Μάλλον όχι.
- Σαπούνι ξυρίσματος
Mike’s Natural Soaps με γεύση Pine & Cedarwood. Δεν χρειάζεται συστάσεις.
- Φρέσκο
Ωμέγα 80097. Μιλάμε για πολλή γουρουνίλα, μπατανόβουρτσα, χασαποταβέρνα. Τι ραχοκοκαλιά είναι αυτή; Το ζουπάς και δε λυγάει. Brutal και βρώμικες καταστάσεις, βόγκηξε και στέναξε το Mike’s. Το ντελικάτο Παριζιάνικο Plisson κρυβόταν τρομαγμένο ενόσω ο σάπων μετουσιωνόταν σε chantilly από το άστρωτο και βρωμερό χοιρινό. Α ναι, και πολύ τρελιάρικη η αποσπώμενη βάση. Σκέτο γκατζετάκι-πατέντα του Q για τους double 0s! Merci Arisk (εγώ ειμί ο καμμένος συμφορουμίτης).
- Franken razor:
Κεφαλή Fatip gold σε βαριά λαβή iKon Bamboo. Μούρλια! Ο συνδυασμός κερδίζει θέση στο rotation. Τα 4 αιμάτινα ρουμπίνια που ξεπήδησαν εκλαμβάνονται ως παράσημα. Η Fatip δεν συγχωρεί. Αλλά ανταμείβει.
-
Rapira Swedish Supersteel. Ένα βήμα απόσταση από το να θεωρηθεί η τέλεια Φατιπολεπίδα. Η αναζήτηση συνεχίζεται.
-
BRION Losion posle brijanja. Διαμαντάκι asl από τη Σερβία σε πλαστικό φιαλίδιο αισθητικής 70’s υπαρκτού σοσιαλισμού. Ολίγον τσουχτερό λόγω αλκοόλ, αρωματικά παραπλήσιο του Agua Balsamica της Myrsol στο πιο γλυκό. Κατά πολύ ανώτερο σε ιδιότητες. Cult αντικείμενο, αν το πετύχετε ποτέ χτυπήστε το αβλεπί.
Εύχομαι
“Υγεία και καλήν μπρόοδο παιδιά μου” που έλεγε μια αγαπημένη ψυχή.
Ιδού η εικών για όσους βαριούνται το διάβασμα.