Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6049 times

Παιδιά μιλάτε για τις Blue Diamond Titanium Coated;;
Γιατι οι Platinum που έχω εγώ, οι "παλιές" είναι πολύ καλές, γλυκες και κοφτερές.

Βικινγκ είχε στο λιμάνι ο "liorfe" - Israel αλλά βλέπω το μαγαζί του είναι άδειο σήμερα.
Δεν έχει για πώληση τίποτε...

Μπορεί να άνοιξε άλλο μαγαζί :S
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Ίσως να είναι δικό του,ίσως όχι.Πάντως ο εν λόγω φίλος έχει σελίδα:liorfe.com
Οι supermax blue diamond οι παλιές είναι πολύ καλύτερες.Τολμώ να πώ οτι είναι οι μόνες supermax που αξίζουν.Ίσως για αυτό να σταμάτησαν :obscene-drinkingfaded:
aris22 έγραψε:
rhtoras έγραψε:Να σαι καλά φίλε Άρη.Ναι οι καινουριες blue diamond ήταν από τις χεδιρότερές μου.Την viking sword την αφήνεις για το τέλος.Εκεί θα δείς αποκαλυπτήρια και σε βλέπω για 100άδα.Από όσες λεπίδες σου έστειλα αυτή ήταν η χειρότερη σε μένα!Αλλά μια και βλέπω έχουμε παρόμοια ταιριάσματα μες τις περισσότερες θα μείνεις ευχαριστημένος αλλά με τις viking's θα σκαλώσεις!
Τηλέμαχε δεν θυμόμουν οτι ηταν οι χειρότερες σου, τυχαία την διάλεξα χθές και τα είδα ολα...... :shock:
Αχα , για να ξέρω τις viking sword να τις αφήσω για το τέλος . Αλλά αν μου αρέσουν τις βρίσκουμε εύκολα ή θα πρέπει να γίνουμε ντεντέκτιβ ? :mrgreen:
Φίλε Άρη όχι αν σου αρέσουν,θα σου αρέσουν.Βασικά αν δε σου αρέσουν δε θα ξαναπάρω σαπούνι για 1 χρόνο.Δες τι λένε άλλοι χρήστες εδώ.Θα με θυμηθείς και τέτοια ώρα θα κάνεις σαν παλαβός-μετα συγχωρήσεως- για ένα πακετάκι.Βρίσκονται εύκολα στο Λιμάνι και στο liorfe.com!(btw εκεί έχει μόνο κορυφέες λεπίδες και με τα μεταφορικά free παίρνεις ένα sample pack και είσαι τζετ! )
Eλπίζω να τις φέρει και ο φίλος Γιάννης a.k.a Hairmaker για να τις παίρνουμε από εδώ,αλλά και για να βγάλει και αυτός το κατιτίς του.Είναι σίγουρο πως δε θα του μείνουν στο ράφι!!!

:btt
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 25 Αύγ 2015, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται να κάνεις ολική παράθεση όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Φίλε Τηλέμαχε τότε να μην την αφήσω για το τέλος , να την χρησιμοποιήσω τώρα ! :D
Μπήκα έριξα μια ματιά στο e-shop του αλλά για πες για να μην προχωράω εικονική παραγγελία , πληρωμή μόνο μέσω paypal ή δέχεται και χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες ?

Υ.Γ Φαντάσου την πιθανότητα να μην μου αρέσουν και να κάνεις ενα χρόνο να πάρεις σαπούνι........ :lmao
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

Υγεια σε ολους
-parker 98r-merkur blade(1ο περασμαWTG)
-parker 26c-bic cp (2oπερασμαATG)
-proraso by omega
-palmolive menthol+ bodyshop macaroot sc(mixed)
-latoja asb
2περασματα/Απολαψη ασουμε!
001.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6049 times

Οι supermax blue diamond οι παλιές είναι πολύ καλύτερες.Τολμώ να πώ οτι είναι οι μόνες supermax που αξίζουν.Ίσως για αυτό να σταμάτησαν
Έτσι μπράβο. Λέω κι εγώ ...τι στο καλό, μόνο σε μένα αρέσουν οι παλιές
...και πήρα και πολλές, πάρα πολλές :d :">

Το είδα το liorfe.com στο λιμάνι, γι αυτό έγραψα πως είναι άδειο, δεν έχει για πούλημα τπτ
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13

aris22 έγραψε:Φίλε Τηλέμαχε τότε να μην την αφήσω για το τέλος , να την χρησιμοποιήσω τώρα ! :D
Μπήκα έριξα μια ματιά στο e-shop του αλλά για πες για να μην προχωράω εικονική παραγγελία , πληρωμή μόνο μέσω paypal ή δέχεται και χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες ?

Υ.Γ Φαντάσου την πιθανότητα να μην μου αρέσουν και να κάνεις ενα χρόνο να πάρεις σαπούνι........ :lmao
Βασικά πιστεύω θα δέχεται χρεωστικές κ.λ.π Ότι βλέπεις πληρώνεις!Έχει δωρεάν μεταφορικά από το 1ο € !!!
Θυμάμαι οτι σου άρεσαν οι personna και μιας και αυτές είναι της personna,εγγυημένα δε θα περάσουν αδιάφορες.
Μάλιστα εδώ έκανα βαρύγδουπη δήλωση για σαπούνι,όπερ σημαίνει οτι είναι εγγυημένο αυτό που σου λέω.Τις θεωρώ την εξέλιξη των personna platinum!!!Είναι ένα κλικ πιο μαλακές και 2 πιο κοφτερές.Έχω μόνο μια τελευταία για πριν το στρατό,αλλιώς θα έστελνα και στον φίλο Αντώνη να τις δοκιμάσει που του αρέσουν οι personna αλλά έχει πυκνά γένια.
Αυτά τα υπογράφουν άτομα με πολύ διαφορετικές προτιμήσεις σε λεπίδες όπως οι φίλοι Marinos,dpatiris και άλλοι!!!
Ελπίζω να μης του πειράξει που έκανα αναφορά στο όνομά τους.
Μιλάμε είναι εγγύηση όποτε μιλάω για αυτές νιώθω εξτασιασμένος!!!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.

Άβαταρ μέλους
yakoumis
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 1197 times
Been thanked: 1280 times
Επικοινωνία:

Αν η viking sword ήταν η λεπίδα χωρίς όνομα (ξέρει ο rhtoras τι λέω, αυτός μου την έστειλε) , τότε θα συμφωνήσω. Πολύ κοφτερή και συνάμα γλυκιά λεπίδα :)
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13

Φίλε Γιακουμή αυτή είναι personna uk που γίνεται rebrand π.χ στα σούπερμάρκετ tesco!
99% είναι κάποια από τις λεπίδες στα link που αναφέρονται πιο πάνω...πιθανώς q ball που συναντάται ως crystal ή ως israeli personna και μπορεί να είναι επίσης η tomy!
Σίγουρα την φέρνει ο Liorfe με το κανονικό τους όνομα...για μένα όμως οι vikings sword είναι ακόμα καλύτερες!!!
Για να μην ξεφεύγουμε οι συντονιστές αν κρίνουν οτι υπερβήκαμε τα εσκαμμένα,ας τα πάνε στο θέμα των viking's sword!!!

Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30566 times
Been thanked: 41605 times

Φοβερό ξύρισμα σήμερα. Ωραία και φινετσάτα τα ιταλικά σαπούνια αλλά το Γερμανικό Πάντσερ τα ισοπεδώνει όλα. Παραλείπονται απο τη φωτό το pre Παπουτσάνης γλυκερίνης και το post 444 τζελ.

Εικόνα
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Roadrunner
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 3611 times
Been thanked: 4505 times

Σήμερα το πρωί, με γένια 24ώρου:

BEA stick
Liojuny Finest 24mm
Lord L6
Lord Super Stainless (#3)
Aqua Velva Ice Sport

Η λεπίδα ήταν σούπερ στο πρώτο ξύρισμα, μέτρια στο δεύτερο και πολύ καλή στο τρίτο. Περίεργα πράματα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”