Γιατι οι Platinum που έχω εγώ, οι "παλιές" είναι πολύ καλές, γλυκες και κοφτερές.
Βικινγκ είχε στο λιμάνι ο "liorfe" - Israel αλλά βλέπω το μαγαζί του είναι άδειο σήμερα.
Δεν έχει για πώληση τίποτε...
Μπορεί να άνοιξε άλλο μαγαζί

Φίλε Άρη όχι αν σου αρέσουν,θα σου αρέσουν.Βασικά αν δε σου αρέσουν δε θα ξαναπάρω σαπούνι για 1 χρόνο.Δες τι λένε άλλοι χρήστες εδώ.Θα με θυμηθείς και τέτοια ώρα θα κάνεις σαν παλαβός-μετα συγχωρήσεως- για ένα πακετάκι.Βρίσκονται εύκολα στο Λιμάνι και στο liorfe.com!(btw εκεί έχει μόνο κορυφέες λεπίδες και με τα μεταφορικά free παίρνεις ένα sample pack και είσαι τζετ! )aris22 έγραψε:Τηλέμαχε δεν θυμόμουν οτι ηταν οι χειρότερες σου, τυχαία την διάλεξα χθές και τα είδα ολα......rhtoras έγραψε:Να σαι καλά φίλε Άρη.Ναι οι καινουριες blue diamond ήταν από τις χεδιρότερές μου.Την viking sword την αφήνεις για το τέλος.Εκεί θα δείς αποκαλυπτήρια και σε βλέπω για 100άδα.Από όσες λεπίδες σου έστειλα αυτή ήταν η χειρότερη σε μένα!Αλλά μια και βλέπω έχουμε παρόμοια ταιριάσματα μες τις περισσότερες θα μείνεις ευχαριστημένος αλλά με τις viking's θα σκαλώσεις!![]()
Αχα , για να ξέρω τις viking sword να τις αφήσω για το τέλος . Αλλά αν μου αρέσουν τις βρίσκουμε εύκολα ή θα πρέπει να γίνουμε ντεντέκτιβ ?
Έτσι μπράβο. Λέω κι εγώ ...τι στο καλό, μόνο σε μένα αρέσουν οι παλιέςΟι supermax blue diamond οι παλιές είναι πολύ καλύτερες.Τολμώ να πώ οτι είναι οι μόνες supermax που αξίζουν.Ίσως για αυτό να σταμάτησαν
Βασικά πιστεύω θα δέχεται χρεωστικές κ.λ.π Ότι βλέπεις πληρώνεις!Έχει δωρεάν μεταφορικά από το 1ο € !!!aris22 έγραψε:Φίλε Τηλέμαχε τότε να μην την αφήσω για το τέλος , να την χρησιμοποιήσω τώρα !![]()
Μπήκα έριξα μια ματιά στο e-shop του αλλά για πες για να μην προχωράω εικονική παραγγελία , πληρωμή μόνο μέσω paypal ή δέχεται και χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες ?
Υ.Γ Φαντάσου την πιθανότητα να μην μου αρέσουν και να κάνεις ενα χρόνο να πάρεις σαπούνι........