Ξέρω πως γίνομαι αιρετικός αλλά δώστε μου δύο λεπτά, να σας εξηγήσω.
Ξεκινάω που λέτε για τη δουλειά και είμαι, όπως πάντα, φρεσκομπανιαρισμένος, φρεσκοξυρισμένος και με λίγη κολώνια ( μισό κουβά Brut ) στο πρόσωπο. Κλασικά πράγματα. Αλλά ένας συνάδελφος που μάλλον ήθελε να κοντραριστεί μαζί μου, ήρθε και αυτός καθαρός και περιποιημένος

Είχες την αίσθηση πως μόλις είχε τελειώσει το ξυρισμά του. Πραγματικά αν μου έλεγε πως πριν απο λίγο είχε βάλει τη λοσιόν θα τον πίστευα.
Φθηνό και χημικό αλλά δροσερό και ανδροπρεπές. Με αρωματικές νότες που εμένα μου θύμισαν, ...πως να το περιγράψω τώρα ;

Τη γεύση απο τη σαπουνάδα του σαμπουάν όταν καταλάθος μας ακούμπαγε τη γλώσσα ! Ξέρετε, αυτή τη χημική πικρίλα που μυρίζει σαπουνάδα.
Ανήκει στη " πράσινη " οικογένεια πάντως.
Τη μεθεπόμενη μέρα πήγα και πήρα ένα απο το σ/μ και φυσικά το δοκίμασα με ένα απο τα σαπούνια που προσπαθώ να τελειώσω

Δροσερή αίσθηση, οινόπνευμα σε λογικά για asl πλαίσια, και άρωμα που ξεπερνά σε διάρκεια πολλά απο τα asl που έχω.
Φαντάζομαι πως θα ταίριαζε περισσότερο με Vergulde Hand, La Toja και Palmolive αλλά και τώρα που το δοκιμάζω με άλλα κι άλλα μιά χαρά μου φαίνεται.