Ποιά after shave χρησιμοποιείτε?

Απάντηση
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5633 times

Τη τελευταία βδομάδα το STR8 Adventure. :)

Ξέρω πως γίνομαι αιρετικός αλλά δώστε μου δύο λεπτά, να σας εξηγήσω.

Ξεκινάω που λέτε για τη δουλειά και είμαι, όπως πάντα, φρεσκομπανιαρισμένος, φρεσκοξυρισμένος και με λίγη κολώνια ( μισό κουβά Brut ) στο πρόσωπο. Κλασικά πράγματα. Αλλά ένας συνάδελφος που μάλλον ήθελε να κοντραριστεί μαζί μου, ήρθε και αυτός καθαρός και περιποιημένος }:), με ένα απροσδιόριστο άρωμα. 'Ηταν άρωμα aftershave. Εννοώ, όπως λέμε λεβάντα, λεμόνι, τριαντάφυλλο, έτσι ο τύπος μύριζε aftershave.

Είχες την αίσθηση πως μόλις είχε τελειώσει το ξυρισμά του. Πραγματικά αν μου έλεγε πως πριν απο λίγο είχε βάλει τη λοσιόν θα τον πίστευα.
Φθηνό και χημικό αλλά δροσερό και ανδροπρεπές. Με αρωματικές νότες που εμένα μου θύμισαν, ...πως να το περιγράψω τώρα ; :idea:

Τη γεύση απο τη σαπουνάδα του σαμπουάν όταν καταλάθος μας ακούμπαγε τη γλώσσα ! Ξέρετε, αυτή τη χημική πικρίλα που μυρίζει σαπουνάδα.
Ανήκει στη " πράσινη " οικογένεια πάντως.

Τη μεθεπόμενη μέρα πήγα και πήρα ένα απο το σ/μ και φυσικά το δοκίμασα με ένα απο τα σαπούνια που προσπαθώ να τελειώσω :handgestures-fingerscrossed:

Δροσερή αίσθηση, οινόπνευμα σε λογικά για asl πλαίσια, και άρωμα που ξεπερνά σε διάρκεια πολλά απο τα asl που έχω.
Φαντάζομαι πως θα ταίριαζε περισσότερο με Vergulde Hand, La Toja και Palmolive αλλά και τώρα που το δοκιμάζω με άλλα κι άλλα μιά χαρά μου φαίνεται.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Πήρα ένα loccitane verdon για αποκλειστική χρήση στο στρατό.Αυτό θα με συντροφέψει για 20 μέρες στο κέντρο.Νεανικό υδάτινο άρωμα με μπόλικο αιθέριο έλαιο μέντας(peppermint).
Πρίν από αυτό είχα φάει κόλλημα με το gillette coolwave.Είναι φουζέρ από εκείνα τα νενανικά δροσερά και λίγο υδάτινα.Πολύ καλό και κρατάει ώρες.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
YMMV
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 998 times
Been thanked: 1110 times

Περνούν τη σήμερον ημέρα άφτερ σέιβ, κολώνιες κλπ από τον έλεγχο που γίνεται όταν παρουσιάζεται κανείς στο κέντρο;
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
evaggelos1971
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 941 times
Been thanked: 421 times

Καλημέρα σας, το aqua velva ice sports, του έριξα και μερικές σταγονιτσες από την αμερικανική που μου έδωσε ο Αρης για δοκιμή και έχει απογειωθει :dance:
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι......
Evaggelos
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

YMMV έγραψε:Περνούν τη σήμερον ημέρα άφτερ σέιβ, κολώνιες κλπ από τον έλεγχο που γίνεται όταν παρουσιάζεται κανείς στο κέντρο;
Υποθέτω πώς ναι.Από φίλους μου ξέρω οτι έφεραν μαζί τους denim αλλά και άλλα καλούδια.Δε βλέπω και το λόγω να απαγορεύονται.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Δεν θυμάμαι να υπήρχε πρόβλημα με τα AS όταν ήμουν στον στρατό και δεν βλέπω τον λόγο να ισχύει κάτι διαφορετικό.
Χάρης
Άβαταρ μέλους
YMMV
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 998 times
Been thanked: 1110 times

Δεν έχω ιδέα τι ισχύει, πήγα πριν χρόνια. Αρκετά έχουν αλλάξει από τότε. Καλή θητεία να έχεις rhtoras :)

:btt
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Spiros
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 3899 times
Been thanked: 3837 times

Πρόσφατα (10/3/15) που πήγε ο γιός μου και είχε μαζί του ξυριστικά, δεν του είπαν τίποτα. Μόνο στα κινητά με κάμερα (παρεμπιπτόντως..) υπάρχει θέμα..
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

:ot Γι'αυτό όλοι οι φαντάροι τραβάνε σέλφι και ανεβάζουν βίντεο μέσα από τα στρατόπεδα..(Δεν ειρωνεύομαι τον Σπύρο,αλλά την υποκρισία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων).
:btt
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
bill3377
Λύκειο
Λύκειο
10
Has thanked: 21906 times
Been thanked: 4048 times

Με τα ξυριστικά rhtora δεν θα έχεις θέμα οπότε ούτε και με το after shave. Άλλωστε πρέπει να ξυρίζεσαι καθημερινά και μην περιμένεις να σου δώσει ο στρατός ξυριστικά. Πολύ παλιά δίνανε και μάλιστα δίνανε μηχανές ξυρίσματος (όπως οι Gillette tech) και σε εκθεσιακό χώρο του στρατού έχω δει και straight razor ακόμη του στρατού. Τώρα για τα κινητά, υπάρχει όντος απαγόρευση κάμερας αλλά δεν μπορούμε να πολεμήσουμε την τεχνολογία. Ακόμη και να θες είναι δύσκολο να βρεις πλέον κινητό χωρίς κάμερα. Οπότε απλά προσπαθούμε να περιορίσουμε τη χρήση σε συγκεκριμένους χώρους και συγκεκριμένες ώρες. Μην έχεις άγχος και θα έχεις μια καλή θητεία. :)
Βασίλης
Η ζωντανή ψυχή τα θέλει όλα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”