Κάτι δεν κάνω καλά με την επεξεργασία των posts...
Ξαναγράφω.
Λοιπόν,μετά από μια εβδομάδα κόλαση στη δουλειά με αποκορύφωμα την σημερινή ημέρα, ηρέμησε το κρανίο μου και είπα να συνεχίσω το θέμα που ξεκίνησα.Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης την έβαλα σε ένα ξυραφάκι δίπλα συναρμολογημένη και το κουτί της μαζί.

Για την ποιότητα της μηχανής δεν μπορώ να δώσω ασφαλή αποτελέσματα γιατί και οι δύο μηχανές που έχω είναι merkur. Μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή.Πιστεύω ότι σε πρωτάρη,σαν και του λόγου μου,δεν θα ξενίσει τόσο όσο η 34c λόγω ότι συγχωρεί μιά παραπάνω πίεση.Την χρειάζεται.Βέβαια μετά από τρεις εβδομάδες ξύρισμα στις διακοπές, η 34c μου φάνηκε ευχάριστη,μια σιγουριά που δίνει το βάρος της.
Σε ταξίδι βολεύει απίστευτα λόγω μεγέθους,ειδικά εμένα που ταξιδεύω ελαφριά(μοτοσυκλετιστής βλέπετε...).
Θα αλάξω λίγο τον τίτλο του θέματος, ώστε να προσθέσω και το πινέλο που χρησιμοποιούσα.

Πάλι δυο φωτογραφίες,μαζεμένο και συναρμολογημένο. Είναι το muhle silvertrip fibre travel.Θεωρώ ότι είναι καλύτερο από το omega pure bristle που έχω, αλλά το αδικεί το μέγεθός του. Δεν είχα κανένα πρόβλημα στη σαπουνάδα και απο οικονομία χώρου απλά σκίζει.Και η τιμή βέβαια, σε σκίζει! Αν είχα δει νωρίτερα τα πινέλα που πήρε από τον hondo της ομόνοιας ένας συνφορουμίτης (iogi) δε νομίζω να έδινα 26,70 λίρες για αυτό. Οκ, την έκανα, τουλάχιστον την απολαμβάνω.
Από σαπούνι, χρησιμοποιούσα το tabac stick, με τα γνωστά απίστευτα αποτελέσμαστα. Βέβαια γκρίνιαξα λίγο για τον όγκο του.Θα ήταν καλύτερα να είχα τα δείγματα από τις κρέμες που μου στείλανε.Μάλλον θα αγοράσω και μία κρέμα σε σωληνάριο και θα κάνω refil στα βαζάκια.