Καθόλου δεν με μπέρδεψαν οι πληροφορίες, με βοήθησαν να βελτιώσω νομίζω τη λίστα!
Αποφάσισα να πάω στον Πειραιά, λόγω δουλειάς θα φτάσω κατά τις 17:30, οπότε θα έχω μόλις μισή ωρίτσα χρόνο, αλλά νομίζω πως προλαβαίνω να μοιρίσω μερικές κρέμες και after shave και να πιάσω και καμιά μηχανή στα χέρια.
Τελικά, τείνω προς την EJ Barley, νομίζω πως αξίζει τα 5 ευρώ διαφοράς με την απλή, όχι μόνο λόγω καλύτερου κρατήματος, αλλά και λόγω εμφάνισης, φαίνεται πανέμορφη!
Όσον αφορά το after shave, έχεις δίκιο φίλε, 400ml ίσως είναι υπερβολή, θα πάω για τα 150ml συν ένα δεύτερο, μάλλον το speick...δεν θα έχω χρόνο να μοιρίσω πολλά, οπότε αν με ικανοποιούν αυτά τα 2, τότε θα είναι και οι επιλογές μου.
Ξυραφάκια για αρχή 4, Astra Superior Platinum, Personna Platinum, Bic Chrome Platinum και τα Derby που συνοδεύουν τη μηχανή.
Όσον αφορά τις κρέμες, θα διαλέξω (1 ή 2) ανάμεσα σε Νο 10, TOBS και DR Harris με μόνο κριτίριο το άρωμα, αφού και τα 3 φαίνονται άριστα προϊόντα βάσει των κριτικών.
Και φυσικά, θα πάρω και μια τελευταία γνώμη/πρόταση στο κατάστημα.
Σας ευχαριστώ όλους!
Λίστα για ψώνια!
-
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
-
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
Τελείωσα με τα ψώνια μου και νομίζω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος!
Τελικά πήρα την απλή DE89, από κοντά μου άρεσε περισσότερο.
Από κρέμες - σαπούνια, δεδομένου ότι τα Νο 10, TOBS και DR Harris είναι όλα ποιοτικά προϊόντα, διάλεξα το DR Harris Arlington που μου μύριζε πιο όμορφα.
Από after shave, πήρα το floid το speick και το τζελ 444.
Ξυραφάκια και πινέλο, πήρα αυτά που αναφέρθηκαν. Μου έδωσε και ένα πήλινο μπολάκι για το σαπούνι (καταπληκτική εξυπηρέτηση στο κατάστημα, μου έδωσε και αρκετές συμβουλές!) και...ξέχασα να πάρω αιμοστατικό μολύβι...ελπίζω να είναι αχρείαστο, αλλά θα ρωτήσω αν πουλάνε στο φαρμακείο.
Πριν λίγο έκανα δοκιμαστικά αφρό στο χέρι μου...ήταν πολύ εύκολο! Αλλά έχω μια απορία...άφησα τον αφρό στο χέρι 5-6 λεπτά και μετά διαπίστωσα ότι το χέρι κάτω από τον αφρό ήταν σχετικά στεγνό...δεδομένου ότι τα πρώτα ξυρίσματα θα μου πάρουν λίγο χρόνο παραπάνω, τι κάνω; μετά το 5λεπτο να βρέξω τις άκρες του πινέλου και να ξαναπεράσω στο κομμάτι που θα απομένει;
Αύριο τελευταίο πρωινό ξύρισμα με τη mach3 και την Κυριακή με όλο το χρόνο μπροστά μου θα τα εγκαινιάσω!
Τελικά πήρα την απλή DE89, από κοντά μου άρεσε περισσότερο.
Από κρέμες - σαπούνια, δεδομένου ότι τα Νο 10, TOBS και DR Harris είναι όλα ποιοτικά προϊόντα, διάλεξα το DR Harris Arlington που μου μύριζε πιο όμορφα.
Από after shave, πήρα το floid το speick και το τζελ 444.
Ξυραφάκια και πινέλο, πήρα αυτά που αναφέρθηκαν. Μου έδωσε και ένα πήλινο μπολάκι για το σαπούνι (καταπληκτική εξυπηρέτηση στο κατάστημα, μου έδωσε και αρκετές συμβουλές!) και...ξέχασα να πάρω αιμοστατικό μολύβι...ελπίζω να είναι αχρείαστο, αλλά θα ρωτήσω αν πουλάνε στο φαρμακείο.
Πριν λίγο έκανα δοκιμαστικά αφρό στο χέρι μου...ήταν πολύ εύκολο! Αλλά έχω μια απορία...άφησα τον αφρό στο χέρι 5-6 λεπτά και μετά διαπίστωσα ότι το χέρι κάτω από τον αφρό ήταν σχετικά στεγνό...δεδομένου ότι τα πρώτα ξυρίσματα θα μου πάρουν λίγο χρόνο παραπάνω, τι κάνω; μετά το 5λεπτο να βρέξω τις άκρες του πινέλου και να ξαναπεράσω στο κομμάτι που θα απομένει;
Αύριο τελευταίο πρωινό ξύρισμα με τη mach3 και την Κυριακή με όλο το χρόνο μπροστά μου θα τα εγκαινιάσω!
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
Καλως ηρθες Διαμαντη ,καλα ξυρισματα και δημοσιευσεις.ολα τα προιοντα που πηρες ειναι ποιοτικα.
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
Τα περισσότερα φαρμακεία, έχουν αιμοστατικά, συνήθως αυτά που οι
παλαιότεροι ονομάζανε "στύψη", τα Mattita.
Κι εγώ ένα τέτοιο έχω αλλά ...αχρησιμοποίητο μεχρι σήμερα :bigsmilie
παλαιότεροι ονομάζανε "στύψη", τα Mattita.
Κι εγώ ένα τέτοιο έχω αλλά ...αχρησιμοποίητο μεχρι σήμερα :bigsmilie
- newinhere
- Γυμνάσιο
- 11
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 180 times
Αιμοστατικό Matita στα Hondos με 34 λεπτά!
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!