Παραδοσιακό Ξύρισμα: Η μόδα του μέλλοντος;

Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12134 times

Αστα αυτα Γιακουμη - μια χαρα δειχνεις στο αβαταρ σου :-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yakoumis
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 1197 times
Been thanked: 1280 times
Επικοινωνία:

Φράπα το μαγουλάκι!
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

NikosX έγραψε:Εμείς, οι ψαγμένοι

Εικόνα
Αν δεν είχα αλλάξει πρόσφατα φωτογραφία προφίλ, θα έμπαινε σίγουρα αυτή!!!! Πάει για το κινητό μου φαίνεται...
Έρωτας με την πρώτη ματιά!!!
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Άβαταρ μέλους
newinhere
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 62 times
Been thanked: 180 times

Θα έλεγα πως οι metrosexual αχολούνται και γενικότερα με την εμφάνισή τους απ'ότι εμείς, όχι μόνο με το ξύρισμα.
Επίσης πολλοί δεν διστάζουν να βάψουν και το μάτι ή make up σε καθημερινή βάση αλλά και διάφορα άλλα όπως απολέπιση, μανικιούρ κλπ. Ό,τι κάνει μια συνηθισμένη γυναίκα δηλαδή για την εμφάνισή της. Συν τα αντρικά βέβαια.
Ή τουλάχιστον έτσι το έχω συνδυάσει εγώ.
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Παιδιά,μην τρελαίνεστε με όρους και ορισμούς.Δημιουργούνται από μεγάλες πολυεθνικές για να μας βάλουν σε ένα κουτάκι,να μας δώσουν μια ετικέτα ακόμα και να μας πλασάρουν μετά τα προιόντα που αντιστοιχούν στον κωδικό μας.
Είμαστε άνθρωποι,ο καθένας μοναδικός,που τυχαίνει κάπου κάπου να υπερκαλύπτοναι οι περιοχές ενδιαφέροντός μας.Αλλά και τόσο όμοιοι στα περισσότερα.Οι διακρίσεις εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.Η ισότητα,η κατανόηση,η αποδοχή,ο σεβασμός προωθούν την ανθρώπινή μας φύση.Οι κατηγοριοποιήσεις,οι διαχωρισμοί και οι τεχνητές αντιπαλότητες μας αποξενώνουν από τον διπλανό μας και καταργούν όποια έννοια συναδελφικότητας,συνεργασίας και ομοψυχίας.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
padjon72
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 32 times
Been thanked: 74 times

Δε νομίζω οτι το παραδοσιακό ξύρισμα θα γίνει ποτέ mainstream. Σίγουρα θα δημιουργήσει ένα μικρό δικό του βασίλειο με πιστούς ακόλουθους, άλλους πιο φανατικούς, άλλους πιο χαλαρούς, άλλους "άρρωστους" αλλά ποτέ δεν θα γίνει ο βασικός τρόπος ξυρίσματος για την πλειοψηφία του κόσμου.

Η ταχύτητες της εποχής, η ευκολία (ξύρισμα σε 5 λεπτά) και κυρίως τα υψηλά κέρδη των συστεμικών προίοντων δεν αφήνουν περιθώρια για επιστοφή στην ...ποιότητα. :megagrin
Άβαταρ μέλους
newinhere
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 62 times
Been thanked: 180 times

Πιστεύω πως με κάποια mild μηχανή, κάποια όχι σφάχτη λεπίδα και brushless κρέμα, κάνεις και με τον δικό μας τρόπο αποδεκτό πεντάλεπτο ξύρισμα... ;)
Το θέμα είναι να μην ξεβολευτούμε... ;) :!@#!
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17339 times

αν μπειτε στην σελιδα της gillette στο facebook και δειτε τι γραφουν για τα προιοντα της, θα γελατε για κανα μηνα.δεν πρεπει να υπαρχει αλλη εταιρια επι γης που να εχει τοσες αρνητικες κριτικες.βεβαια αυτο δεν νομιζω οτι θα αγγιζει τους διευθηντες της εταιριας.ισως μονο αν δουν να πεφτουν καθετα οι πωλησεις,μονο τοτε μπορει να αλλαξει κατι.
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12134 times

Σχετικο χθεσινο αρθρο των NY Times. Κατι θελουν να πουν αλλα δεν τους βγαινει :-)
Εικόνα
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17339 times

οπως ελεγε και ο Σπυρος Καλογηρου,''ειναι πολλα τα λεφτα Αρη''.οι εταιριες που παραγουν πολυλεπιδα ξυραφια(gillette,schick κτλ)εχουν παθει τεραστια ζημια απο τις μειωσεις των πωλησεων παγκοσμιως(λογω κρισης,μοδας κτλ). οι εταιριες που παραγουν παραδοσιακα προιοντα ξυρισματος εχουν παρει πολυ μεγαλο μεριδιο στις πωλησεις.γνωμη μου ειναι οτι η κλεψυδρα εχει αρχισει να μετραει αντιστροφα για τις πρωτες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα”