Παραδοσιακό Ξύρισμα: Η μόδα του μέλλοντος;
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Αστα αυτα Γιακουμη - μια χαρα δειχνεις στο αβαταρ σου :-)

- yakoumis
- Δημοτικό

- 11
- Has thanked: 1197 times
- Been thanked: 1280 times
- Επικοινωνία:
Φράπα το μαγουλάκι!
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
- Wazzaa
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Αν δεν είχα αλλάξει πρόσφατα φωτογραφία προφίλ, θα έμπαινε σίγουρα αυτή!!!! Πάει για το κινητό μου φαίνεται...NikosX έγραψε:Εμείς, οι ψαγμένοι
Έρωτας με την πρώτη ματιά!!!
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
- newinhere
- Γυμνάσιο

- 11
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 180 times
Θα έλεγα πως οι metrosexual αχολούνται και γενικότερα με την εμφάνισή τους απ'ότι εμείς, όχι μόνο με το ξύρισμα.
Επίσης πολλοί δεν διστάζουν να βάψουν και το μάτι ή make up σε καθημερινή βάση αλλά και διάφορα άλλα όπως απολέπιση, μανικιούρ κλπ. Ό,τι κάνει μια συνηθισμένη γυναίκα δηλαδή για την εμφάνισή της. Συν τα αντρικά βέβαια.
Ή τουλάχιστον έτσι το έχω συνδυάσει εγώ.
Επίσης πολλοί δεν διστάζουν να βάψουν και το μάτι ή make up σε καθημερινή βάση αλλά και διάφορα άλλα όπως απολέπιση, μανικιούρ κλπ. Ό,τι κάνει μια συνηθισμένη γυναίκα δηλαδή για την εμφάνισή της. Συν τα αντρικά βέβαια.
Ή τουλάχιστον έτσι το έχω συνδυάσει εγώ.
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
-
paratairosexthros
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Παιδιά,μην τρελαίνεστε με όρους και ορισμούς.Δημιουργούνται από μεγάλες πολυεθνικές για να μας βάλουν σε ένα κουτάκι,να μας δώσουν μια ετικέτα ακόμα και να μας πλασάρουν μετά τα προιόντα που αντιστοιχούν στον κωδικό μας.
Είμαστε άνθρωποι,ο καθένας μοναδικός,που τυχαίνει κάπου κάπου να υπερκαλύπτοναι οι περιοχές ενδιαφέροντός μας.Αλλά και τόσο όμοιοι στα περισσότερα.Οι διακρίσεις εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.Η ισότητα,η κατανόηση,η αποδοχή,ο σεβασμός προωθούν την ανθρώπινή μας φύση.Οι κατηγοριοποιήσεις,οι διαχωρισμοί και οι τεχνητές αντιπαλότητες μας αποξενώνουν από τον διπλανό μας και καταργούν όποια έννοια συναδελφικότητας,συνεργασίας και ομοψυχίας.
Είμαστε άνθρωποι,ο καθένας μοναδικός,που τυχαίνει κάπου κάπου να υπερκαλύπτοναι οι περιοχές ενδιαφέροντός μας.Αλλά και τόσο όμοιοι στα περισσότερα.Οι διακρίσεις εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.Η ισότητα,η κατανόηση,η αποδοχή,ο σεβασμός προωθούν την ανθρώπινή μας φύση.Οι κατηγοριοποιήσεις,οι διαχωρισμοί και οι τεχνητές αντιπαλότητες μας αποξενώνουν από τον διπλανό μας και καταργούν όποια έννοια συναδελφικότητας,συνεργασίας και ομοψυχίας.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
-
padjon72
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 74 times
Δε νομίζω οτι το παραδοσιακό ξύρισμα θα γίνει ποτέ mainstream. Σίγουρα θα δημιουργήσει ένα μικρό δικό του βασίλειο με πιστούς ακόλουθους, άλλους πιο φανατικούς, άλλους πιο χαλαρούς, άλλους "άρρωστους" αλλά ποτέ δεν θα γίνει ο βασικός τρόπος ξυρίσματος για την πλειοψηφία του κόσμου.
Η ταχύτητες της εποχής, η ευκολία (ξύρισμα σε 5 λεπτά) και κυρίως τα υψηλά κέρδη των συστεμικών προίοντων δεν αφήνουν περιθώρια για επιστοφή στην ...ποιότητα. :megagrin
Η ταχύτητες της εποχής, η ευκολία (ξύρισμα σε 5 λεπτά) και κυρίως τα υψηλά κέρδη των συστεμικών προίοντων δεν αφήνουν περιθώρια για επιστοφή στην ...ποιότητα. :megagrin
- newinhere
- Γυμνάσιο

- 11
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 180 times
Πιστεύω πως με κάποια mild μηχανή, κάποια όχι σφάχτη λεπίδα και brushless κρέμα, κάνεις και με τον δικό μας τρόπο αποδεκτό πεντάλεπτο ξύρισμα...
Το θέμα είναι να μην ξεβολευτούμε...
:!@#!
Το θέμα είναι να μην ξεβολευτούμε...
Νομίζω έχω S.A.D.
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17339 times
αν μπειτε στην σελιδα της gillette στο facebook και δειτε τι γραφουν για τα προιοντα της, θα γελατε για κανα μηνα.δεν πρεπει να υπαρχει αλλη εταιρια επι γης που να εχει τοσες αρνητικες κριτικες.βεβαια αυτο δεν νομιζω οτι θα αγγιζει τους διευθηντες της εταιριας.ισως μονο αν δουν να πεφτουν καθετα οι πωλησεις,μονο τοτε μπορει να αλλαξει κατι.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17339 times
οπως ελεγε και ο Σπυρος Καλογηρου,''ειναι πολλα τα λεφτα Αρη''.οι εταιριες που παραγουν πολυλεπιδα ξυραφια(gillette,schick κτλ)εχουν παθει τεραστια ζημια απο τις μειωσεις των πωλησεων παγκοσμιως(λογω κρισης,μοδας κτλ). οι εταιριες που παραγουν παραδοσιακα προιοντα ξυρισματος εχουν παρει πολυ μεγαλο μεριδιο στις πωλησεις.γνωμη μου ειναι οτι η κλεψυδρα εχει αρχισει να μετραει αντιστροφα για τις πρωτες.