Ααααχ!
Μυρτιλο-περιποίηση έξτρα...
(τα premium της Omega μαδάνε: 1-2 τρίχες κάθε φορά)

Έτσι είναι Ηρακλή, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Γενικά θέλει πολύ ήπιες λεπίδες σε αυτήν την ρύθμιση, γιατί είναι φουλ επιθετική ούτως ή άλλως. Έχω καταλήξει στις Personna που μου βγάζουν υπέροχα ξυρίσματα, παρότι οι αγαπημένες μου είναι οι Bic. Αλλά επειδή και αυτές κόβουν σαν τον διάολο, με τις επιθετικές μηχανές τα αποτελέσματα δεν είναι καλά και τις αποφεύγω.herco έγραψε: Και για ακομα μια φορα η Futur μου χαλαει τη λιστα αγαπημενων λεπιδων... H Rapira NOS που τοσο καλα παιζει με τις υπολοιπες μηχανες μου - στη Futur ηταν οριακα (πολυ οριακα...) ανεκτη. Το κακο ειναι οτι η λιστα με τις λεπιδες που μπορει καποιος να ξυριστει ανετα και γλυκα με τη Futur στο 6 ειναι πολυ μικρη.

Στη Φαένα κόλλησα από σένα!Giannis έγραψε:Νίκο, μόλις κόλλησες εμένα με την Νο 10 Μενούνος,πήγες στο Φαένα

Kαλύτερα να μη το κάνεις. Αν το σαπούνι έχει "κολλήσει" εκεί και όσο και αν είναι δύσκολο να φορτώσεις, αν το βγάλεις απο τα άκρα υπάρχει η πιθανότητα να μη κολλήσει ξανά στη μέση του μπολ και 'σύ με το πινέλο να σβουρίζεις κομματάκια σαπουνιού γύρω-γύρω.stelakis1914 έγραψε: Το Tabac φτάνει στο τέλος του και έχει μαζευτεί το σαπούνι στα άκρα του πάτου του μπολ. Το γεγονός αυτό δυσκολεύει λίγο το φόρτωμα.
Μάλλον θα πρέπει να το ξύσω και να το φέρω προς το κέντρο του μπολ...