Calani - Cadre Noir RS

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Ok.. Οπως ανεφερα και εδω, παρελαβα τοτε το συγκεκριμενο σαπουνι απο την Calani, το 4ο που εχω δοκιμασει. Ερχεται οπως το βλεπετε στην φωτο (τυλιγμενο σε ριζοχαρτο), και ειναι 65 γρ. Να τονισω οτι τα Calani ειναι χειροποιητα σαπουνια.

Συνθεση: Aqua, Sodium Stearate, Glycerin, Potassium Stearate, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Potassium Olivate, Potassium Cocoate, Potassium Palmate, Sodium Almondate, Sodium Shea Butterate, Parfum, Sodium Castorate, Potassium Almondate, Potassium Shea Butterate, Potassium Castorate, Kaolin, Alcohol, Hydrolyzed Silk, Xanthan Gum, Benzyl Benzoate, Eugenol

Οπως βλεπετε χωρις συντηρητικα, paraben κλπ

Εικόνα

Το αρωμα ειναι διακριτικο, φρεσκο, με ελαφροτατες φρουτωδεις νοτες αλλα πιο πολυ ο συνδυασμος θυμιαματος και πατσουλι ο οποιος παραδοξως δεν σε βαραει γιατι ειναι πολυ διακριτικο το αρωμα του συνδυασμου (λογω της αναλογιας που χρησιμοποιηθηκε), το κανει να ξεχωριζει απο αρωματικη αποψη. Καποιος μπορει απλα να πει οτι μυριζει σαν.. αχυρο, αλλα δεν ειναι η περιπτωση. Ειδικα οταν χρησιμοποιηθει με ΖΕΣΤΟ νερο για τη δημιουργια της κρεμας.

Η κρεμα:
Οπως σε ολα τα σαπουνια της εταιρειας, το πινελο (εφοσον ειναι γουρουνα) δεν θελει πολυ εργασια για να γεμισει. Ο αφρος ειναι πηχτος, με απειρες μικροφουσκαλιτσες, δεν καταρρει αναμεσα στα πασαλειμματα της μουσουδας στα περασματα και το αρωμα αν δεν βαλει κανεις καποιο ASL ή ASB κραταει αρκετα, αλλα παντα διακριτικα. Σε ολα τα σαπουνια.

Για μενα ανηκει και αυτο στην κατηγορια πορνοσαπουνο!

Οποιος εχει ερωτησεις, εδω ειμαι! Φωτο απο το δικο μου στο μπωλακι συντομα!

Φιλικα
Στεφος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xristos_metal
Δημοτικό
Δημοτικό
15
Been thanked: 15 times

Ετσι οπως το παρουσιαζεις πρεπει να μοιαζει πολυ με την κρεμα Αγιος Δημητριος (St.James) απο taylor.

''A masculine, fougere with citrus ozonic top notes of Bergamot and Mandarin combined with crisp herbs. Heart notes utilise florals, fruits and spices on a base of Sandalwood, Amber, Patchouli and Musk. ''

Και εγω θα παρω ενα calani οταν παω γερμανια. Στικακι ομως.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

1. Δεν εχει τα πορτοκαλοειδη φρουτα που ανεφερες.
2. Το Dubai συνεχιζει να τα σπαει!
3, Τα στικ κανουν 7€ και ειναι 50 γρ σαπουνι (αντι 6,75€ και 65 γρ).
4. Δεν εχει ολα τα στικ

Για την ωρα τα πιο πολλα στικ ειναι στο κοκκινο. Μαλλον θα τα σταματησει ή θα συνεχισει αυτα που φευγαν πιο πολυ. Το συγκεκριμενο σαπουνι δεν το εχει σε στικ πλεον
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xristos_metal
Δημοτικό
Δημοτικό
15
Been thanked: 15 times

65γρ αλλα πρεπει να δωσεις και αλλα δυο ευρω για το μπολακι. Οποτε στα ιδια βγαινει.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Ναι αλλα εγω εχω το βιτσιο και θελω να το εχω σε βιδωτο μπωλακι. Μπορει να μει σε ενα οποιοδηποτε μπωλακι που ηδη υπαρχει.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”