Αυτή την φορά θα ήθελα να μου απαντήσετε αν κάνετε χρήση των smilies που έχουμε στο φόρουμ.
Η προσωπική μου άποψη είναι έχουμε πολλά τα οποία δεν έχουν χρήση.
Εκτός των άλλων πλέων μέσω κινητού υπάρχει η δυνατότητα απευθείας χρήσης emoji.
Τέλος πάντων θα μπορούσε να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα.
καλά είναι τα smilies αν και δεν τα πολυχρησιμοποιώ λόγω βιασύνης κατά κανόνα, αλλά φανερώνω την ψήφο μου: κάνε οτι θες. Νομίζω είναι η πιο σωστή επιλογή με κριτήριο το συμφέρον του forum
Χρησιμοποιώ κάποια βασικά από τις τρεις πρώτες σειρές όταν ποστάρω από υπολογιστή. Νομίζω πως ο βασικός λόγος που τα χρησιμοποιώ είναι γιατί αυθαίρετα θεωρώ πως βοηθούν να μη παρθούν σοβαρά κάποια από αυτά που γράφω . Αλλά αυτά που χρησιμοποιώ μάλλον μπορώ να τα βάλω και με συντομεύσεις του πληκτρολογίου . Στο κινητό παίζει να μην τα χρησιμοποιώ και ποτέ καθώς βολεύομαι με αυτά του gboard.
Ψήφισα "Κάνε ότι θες". Τα χρησιμοποιώ μερικές φορές και δεν θα σκάσω αν φύγουν αλλά όπως έγραψε και ο Γιάννης αν δεν ενοχλούν σε κάτι ας υπάρχουν για όποιον θέλει.
Δεν νομίζω πως έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τα smiles από την καρτέλα! Συνήθως δεν χρησιμοποιώ είναι η αλήθεια αλλά αν χρειαστεί κάποια φορά βάζω από το Gboard!
Αφαιρέθηκαν κάποια από τα smiles, επίσης επιτέλους έφτιαξα το πρόβλημα που υπήρχε εδώ και πολυυυυ καιρό στην πλήρη επεξεργασία στα κινητά τηλέφωνα. Νομίζω πως θα το δείτε και μόνοι σας.