ήσουν πολύ κατατοπιστικός!!! Κι εγώ τα ίδια παθαίνω με τ'αποσμητικά του σούπερ μάρκετ, άσε που είναι τίγκα στο οινόπνευμα και συγκαίγομαι συνέχεια

Ούτε κι εμένα μου αρέσει όλη αυτή η χημικίλα! Από άρωμα πως είναι αυτά τα δύο ? Αν μπορείς να μου τα περιγράψεις δηλαδή...
Τα έχω ακούσει κι εγώ για το alum και γι'αυτό δε το χρησιμοποιώ στις μασχάλες, μόνο μετά το ξύρισμα αλλά κι εκεί κοιτάω να το ξεβγάζω γρήγορα!
Προστέθηκε μετά από 4 ώρες 3 λεπτά 58 δευτερόλεπτα:
@AlexFocus Το Baxter βλέπω έχει πολλά συστατικά μέσα σε σχέση με το Lucky Tiger και κάποια είναι κάπως απαγορευμένα/απαγορευτικά ως αλλεργιογόνα σε κάποιες χώρες/περιπτώσεις και σε ευαίσθητα δέρματα οπότε μάλλον θα πάω για το άλλο, εκτός αν δε μου μυρίζει ωραία!

Ελπίζω να μου κάνει δουλειά γιατί ιδρώνω πάρα πολύ, Χειμώνα-Καλοκαίρι θέλω 2-3 αλλαξιές τη μέρα χαχαχα.
Γι'αυτό που λες με τις ασπρίλες στα ρούχα που δε φεύγουν με τίποτα και είναι σαν στόκος που έχει στεγνώσει το είχα διαβάσει παλιά κι αν θυμάμαι σωστά οφείλεται στο Οξείδιο του Αλουμινίου που περιέχουν μέσα τα κοινά αποσμητικά το οποίο κλείνει τους πόρους και σταματάει την εφίδρωση κάτι που μπορεί να είναι βολικό για τη καθημερινότητα μας, όμως είναι και αφύσικο γιατί με τον ιδρώτα αποβάλλονται τοξίνες, η υπερβολική θερμοκρασία κλπ. κι επιπλέον σ'έναν βαθμό το απορροφάει ο οργανισμός και δεν αποβάλλεται.