Παρα το γεγονος οτι και η ιδια η Gillette σημερα φαινεται να θελει να αποκοπει απο το πραγματικα ενδοξο παρελθον της, ελεω χρηματος (να σημειωθει η εταιρεια δεν εχει ουτε καν ενα υποτυπωδες μουσειο σε καποιο σημειο του πλανητη).
Οπως και να εχει. Το New Type οταν βγηκε το 1930 εμελλε να γινει οροσημο και να παραχθει σε πολλες δεκαδες εκατομμυριων αντιτυπα. Τα περισσοτερα επιχρυσωθηκαν. Τα ελαχιστα που δεν επιχρυσωθηκαν θεωρουνται σπανια και συλλεκτικα (συντομα ενα στην κατοχη μου! :beah2 ) Υπηρξαν αρκετες λαβες, κυριως ομως αυτη που σας δειχνω στην φωτο..
Μερικες φωτο λοιπον:
Η φωτο αυτη βγηκε πριν μερικες μερες οταν το παρελαβα. Πλεον το κοκκινο βελουδο το εχω καθαρισει με μια οδοντοβουρτσα και ειναι καλυτερο, με εξαιρεση τους λεκεδες βεβαια. Να τονισω οτι η θηκη ειναι απο ενα Gold Tech και οχι η γνησια. Δεν πειραζει.
Το βαρος των επιμερους μελων θα φροντισω να το μετρησω και θα το αναφερω εδω τις επομενες μερες.
Εχω ξυριστει 2 φορες μεχρι στιγμης με αυτο το φανταστικο εργαλειο. Εχω κανει 2 απο τα πιο απιστευτα ξυρισματα της ζωης μου. Η κατανομη του βαρους και η θεση του κεντρου βαρους με βολευουν παρα πολυ στο ξυρισμα. Με την Astra SP (για μενα η πλεον καλυτερη λεπιδα) το ξυρισμα ειναι απιστευτο και σχεδον αν προσεξει κανεις στο πρωτο περασμα, ενα δευτερο απλα δεν ειναι απαραιτητο (οκ, ξυριζομαι κοντρα, σημαντικοτατος παραγοντας που δεν πρεπει να ξεχαστει)!
Προσωπικα δεν περιμενα μια τετοια αποδοση. Τελικα δεν χρειαζομαι το iKon...
Οταν ερθει το ασημιζον αυτο θα παει καποια στιγμη για συντηρηση και επιχρυσωση και μετα αεροστεγες κλεισιμο!
Η τιμη αυτου? 25,5€ με εξοδα αποστολης απο ΗΠΑ! Οποιος ψαχνει, βρισκει! :megagrin
Ερωτησεις?