Μια βοηθεια στο νεο παρακαλω!

HighTech
Νήπιο
Νήπιο
3
Has thanked: 12 times
Been thanked: 47 times

Χαιρετω το forum,
γενικα πασχω απο πινελα και σκεφτομαι η επομενη αγορα εξοπλισμου μου να ειναι ενα πινελακι ας πουμε καλο!
Τι εχετε να μου προτεινετε σε μια σχετικα νορμαλ τιμη και λεγοντας νορμαλ εννοω οτι καλο θα ηταν να μην πιασω το 100αρικο, ιδανικα να δωσω μεχρι 50 ευρο, χωρις να ξερω απαραιτητα τι παιζει απο ποιοτητες και τιμες στα πινελα γενικα!
Οσοι πιστοι δωστε μια ιδεα στον νεο ξυριστη!
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30324 times
Been thanked: 41496 times

Το φόρουμ σε χαιρετά HighTech.

Αφού ρίξεις λίγο διάβασμα στο σχετικό νήμα όπου θα βρεις άπειρες πληροφορίες, δώσε μας κάποια δεδομένα γιατί η ερώτησή σου είναι γενική του στυλ 'τι αμάξι να πάρω', 'ποια γυναίκα μου ταιριάζει' κλπ.

Ποια πινέλα έχεις και θέλεις αναβάθμιση;
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apostolos K
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 10452 times
Been thanked: 8877 times

Ασβού
Συνθετικό
και καλυφθηκες
Άβαταρ μέλους
Giwrgis
Δημοτικό
Δημοτικό
6
Has thanked: 2412 times
Been thanked: 2662 times

Bowl lathering, face lathering? Φυσική τρίχα, συνθετικό? Ρίξε μια ματιά στα αντίστοιχα νήματα και πιστεύω θα καταλάβεις τί σου ταιριάζει αναλόγως το γούστο σου και θα πάρεις πολλές προτάσεις! Αλλιώς γενικολογούμε όπως ανέφερε εύστοχα ο @Vavous .
Embrace the steel..
Άβαταρ μέλους
ellipsis97
Νήπιο
Νήπιο
3
Has thanked: 160 times
Been thanked: 1781 times

Πολύ καλά πινέλα αυτά που ανέφερε ο Τόλης!!
Να προσθέσω στα συνθετικά Simpson Trafalgar T3, οποιοδήποτε απο τα 3 αυτά και αν πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος
:hellas3Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 11420 times
Been thanked: 15032 times

Νομίζω πως το διάβασμα των σχετικών νημάτων δε θα βοηθήσει μόνο στην απάντηση του συγκεκριμένου ερωτηματος. Παρασύρει τον καθένα, ακολουθώντας την σύνδεση των διαφόρων νημάτων, σε μια περιήγηση στις εμπειρίες που προκαλεί στο κάθε μέλος σε ατομικό επίπεδο, κ που οδηγεί τλκ σε μια πιο ολοκληρωμένη αντίληψη γύρω από το ΠΞ.
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 15368 times
Been thanked: 15629 times
Επικοινωνία:

@HighTech .... εφόσον βρίσκεσαι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα καλύτερο θα ήταν αν μπορούσες να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα Π.Ξ. να δεις από κοντά, να περιεργαστείς τα πινέλα, να βρεις αισθητικά πιο σου αρέσει, να συζητήσεις με τον/την υπεύθυνο και να καταλήξεις, ανάλογα με τα λεφτά που έχεις στη διάθεσή σου, για το σχετικό πινέλο που θέλεις. Διαφορετικά, η περιήγηση στο φόρουμ σαφώς θα σε βοηθήσει, υπό την προϋπόθεση ότι έχεις καταλήξει τί ακριβώς σε ενδιαφέρει να αγοράσεις όπως το έθεσε ο Ανδρέας @Vavous .... Καλή συνέχεια.
mbakurin

Κι εγώ με τον Γκαραβέ συμφωνώ. Εδώ θα πάρεις πληροφορίες μόνο για τα "άχαστα" του ΠΞ, αυτά που "οφείλεις" να έχεις στη συλλογή σου. Πχ κάποιο proraso, κάποιο πινέλο omega, μία φτηνιάρα εναρκτήρια μηχανή (feather popular, lord l6 κλπ), TABAC στην παλιά φόρμουλα, κάνα μιτσελς γουλφατ ή κέντ, ένα mainstream defect yaqi συνθετικό πινέλο.

Για τα πιο εκλεπτυσμένα (και άρα υποκειμενικά) η στρατηγική είναι δια ζώσης δοκιμή, ή καταξόδεμα σε διαδικτυακές δοκιμές που μπορεί να πέφτουν έξω κατά 50-60 ή και 80-90% αν είσαι δύσκολος, με συνέπεια να βγάζεις συνέχεια πωλητήρια, ανταλλακτήρια και χαριστήρια θέματα στις Αγγελίες. Βέβαια η Β' προσέγγιση σε ανοίγει σε απροσδόκητα θετικές εκπλήξεις, σε αντάλλαγμα για μία όχι ευκαταφρόνητη απώλεια εισοδήματος.

Αφού είσαι "νέος ξυριστής", πήγαινε καλύτερα με την Α' προσέγγιση, να βρεις πατήματα.
Άβαταρ μέλους
merambelo
Δημοτικό
Δημοτικό
9
Has thanked: 1443 times
Been thanked: 1426 times

HighTech έγραψε: 04 Οκτ 2021, 21:53 Οσοι πιστοι δωστε μια ιδεα στον νεο ξυριστη!
για να μην παλαβωσεις ξεκινας με ενα χοιρο (Οmega 49) στα 10 ευρω κι οταν περασει μισος χρονος, ξαναρωτας και σου ξαναλεμε

8)
per ardua ad astra
μιχαλησ @
Νήπιο
Νήπιο
6
Has thanked: 467 times
Been thanked: 422 times

εγω θα σου προτεινω τρια πινελα, Yaqi συνθετικο απο 15 εωσ 20 ευρω,Yaqi ασβου Two Band 25 με 30 ευρω, και αν θεσ πιο ακριβο ενα Συνθετικό Muhle απο 45 εωσ 50 ευρω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”