Καλησπέρα σε όλους,
Υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη για το Epsilon Two Band Badger Fan Shape 49/26mm ? Δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο forum.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Epsilon Two Band Badger Fan Shape 49/26mm
- Kimbar23
- Νήπιο
- 5
- Has thanked: 763 times
- Been thanked: 655 times
Απο ότι βλέπω μάλλον άνθρακας ο θησαυρός για να μην το έχει κανένας..ως προς το σεταρισμα στα 49mm παίζει να ειναι σαν κούτσουρο και να μην κανει splay ουτε για πλακα?
Σωτήρης
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30315 times
- Been thanked: 41496 times
'Ανθρακας ο θησαυρός τα 2Β της Έψιλον; Ύβρις κύριοι!
Εξάλλου τα dense 2Β, όπως τα Simpson, Morris&Forndran, Shavemac, Epsilon, Paladin, Maseto δεν κάνουν splay.
Είχα το bulb knot 26x50 mm, εξαιρετικό πινέλο για scrub. Αν και θα το προτιμούσα σε 26x56.
Γιάννη @foxtrot μίλα!

Εξάλλου τα dense 2Β, όπως τα Simpson, Morris&Forndran, Shavemac, Epsilon, Paladin, Maseto δεν κάνουν splay.
Είχα το bulb knot 26x50 mm, εξαιρετικό πινέλο για scrub. Αν και θα το προτιμούσα σε 26x56.
Γιάννη @foxtrot μίλα!

Ανδρέας, Μ.Δ.

- Kimbar23
- Νήπιο
- 5
@Vavous Αλίμονο δεν λεω για τα της Epsilon. Για το συγκεκριμένο στα 49mm. Για 26x50 mm έλεγα απλά είδα πολύ χαμηλότερη τιμή για το 49x50 στον ισπανό, γύρω στα 40€ και παραξενεύτηκα.
Σωτήρης
- foxtrot
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 31170 times
- Been thanked: 32663 times
Λοιπόν να μιλήσω και γω
Δύο Epsilon 2band έχω. Ενα στα 26/50 (το γνωρίζει καλά ο Ανδρέας
) για face lathering και ένα 26/55 για κάθε lathering.
Είναι γνωστό ότι σαν λάτρης του backbone αλλά και του face scrub προτιμώ τα 2band. Δεν μου αρέσουν τα μαλακά πινέλα.
Πίσω στα 2band της Epsilon. Οργώνουν κανονικότατα οποιοδήποτε σαπούνι και κάνουν και splay.
Οταν μιλάμε για splay, εννοούμε το μασάζ που κάνουμε στο πρόσωπο, για να μαλακώσει η τρίχα. Δεν χρειάζεται και δεν πρέπει, να ανοίξει ο θύσανος μέχρι την βάση του.
Μιά τέτοια κίνηση δεν προσφέρει τίποτα, διασκορπίζει τον αφρό και φθείρει σιγά σιγά το πινέλο.
Tο μόνο θέμα στα κοντά loft, είναι πως είναι πιό δύσκολα στο bowl lathering και τίποτε άλλο.

Δύο Epsilon 2band έχω. Ενα στα 26/50 (το γνωρίζει καλά ο Ανδρέας

Είναι γνωστό ότι σαν λάτρης του backbone αλλά και του face scrub προτιμώ τα 2band. Δεν μου αρέσουν τα μαλακά πινέλα.
Πίσω στα 2band της Epsilon. Οργώνουν κανονικότατα οποιοδήποτε σαπούνι και κάνουν και splay.
Οταν μιλάμε για splay, εννοούμε το μασάζ που κάνουμε στο πρόσωπο, για να μαλακώσει η τρίχα. Δεν χρειάζεται και δεν πρέπει, να ανοίξει ο θύσανος μέχρι την βάση του.
Μιά τέτοια κίνηση δεν προσφέρει τίποτα, διασκορπίζει τον αφρό και φθείρει σιγά σιγά το πινέλο.
Tο μόνο θέμα στα κοντά loft, είναι πως είναι πιό δύσκολα στο bowl lathering και τίποτε άλλο.
Γιάννης
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
Για να επανέλθουμε και στο ερώτημά σου, βλέπω στο σάιτ της G&C ότι όλα τα 2Β της Έψιλον που φέρουν το λογότυπο 'Σ' έχουν μισή τιμή από τα υπόλοιπα. Δεν έχω διαβάσει πουθενά κάποιο σχόλιο γι' αυτά αλλά από την εμπειρία μου φρονώ πως η τρίχα θα είναι υποδεέστερη ή λιγότερο πυκνή, πιθανότατα δε και η λαβή να μην είναι χειροποίητη όπως στα ακριβότερα μοντέλα.
Ανδρέας, Μ.Δ.

- Kimbar23
- Νήπιο
- 5
Ευχαριστώ και τους δυο, ειδικά τον @Vavous που μπήκε στην διαδικασία να το ψαξεις. Θα τους στείλω ένα μήνυμα να δω αν η διαφορά είναι μόνο στην λαβή ή και στην τρίχα. Γιατί αν είναι και στην τρίχα, με την τιμή των ακριβότερων μοντέλων της Epsilon το post θα μετατραπεί σε ποιο είναι το καλύτερο (ΥΜΜV πάντα) πινέλο για face lathering, καθώς οι επιλογές ποικίλουν αρκετά. Μόλις πάρω απάντηση θα ενημερώσω σχετικά.
Σωτήρης
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
Θα ήθελα κι εγώ να μάθω γιατί η τιμή τους είναι όντως γαργαλιστική.
Ανδρέας, Μ.Δ.

- Kimbar23
- Νήπιο
- 5
Πάντοτε Χαίρετε!
Έστειλα χθες σε G&C σχετικά με την διαφορά τιμής. Αρχικά να πώ πως οι απαντήσεις τους ήταν πολυ άμεσες.Όπως με ενημέρωσαν τα πινέλα με το "Σ" κατασκευάζονται στην Κίνα εν αντιθέσει με τα ακριβότερα που κατασκευάζονται στην Ισπανία. Η ερώτηση έγινε για το 2band 26x55. Σε σχετική ερώτηση για το εάν υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα της τρίχας και την πυκνώτητα, η φίλη Elvina απο το Customer support μου είπε πως η ίδια κατέβηκε στην αποθήκη και όπως μου έγραψε "the quality is rather similar.", απλά είναι φθηνότερο το κόστος παραγωγής. Το quality control παραμένει το ίδιο.
Τώρα για το πόσο ισχύουν τα παραπάνω ...
Έστειλα χθες σε G&C σχετικά με την διαφορά τιμής. Αρχικά να πώ πως οι απαντήσεις τους ήταν πολυ άμεσες.Όπως με ενημέρωσαν τα πινέλα με το "Σ" κατασκευάζονται στην Κίνα εν αντιθέσει με τα ακριβότερα που κατασκευάζονται στην Ισπανία. Η ερώτηση έγινε για το 2band 26x55. Σε σχετική ερώτηση για το εάν υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα της τρίχας και την πυκνώτητα, η φίλη Elvina απο το Customer support μου είπε πως η ίδια κατέβηκε στην αποθήκη και όπως μου έγραψε "the quality is rather similar.", απλά είναι φθηνότερο το κόστος παραγωγής. Το quality control παραμένει το ίδιο.
Τώρα για το πόσο ισχύουν τα παραπάνω ...
Σωτήρης
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
Ευχαριστούμε!
Take one for the team
Take one for the team

Ανδρέας, Μ.Δ.