Soap Commander αγορά από ΗΠΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
katsam
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 37 times
Been thanked: 1258 times

Χαιρετώ τους φίλους.
Τελευταία φορά που αγόρασα τα σαπούνια τους ήταν το μακρινό 2015 και επειδή σκέφτομαι να ανανεώσω τη συλλογή σκέφτομαι άλλη μια αγορά.
Δεδομένων των αλλαγών που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στα τελωνειακά, είχε παραγγείλει κανένας φίλος από το σάιτ τους τώρα τελευταία και αν ναι εκτελωνίστηκε η παραγγελία;
Έχετε βρει κάποιο άλλο κατάστημα που να τα πουλάει πέραν αυτών της άλλης μεριάς του Ατλαντικού (Maggard Razors, κτλ.);

Επίσης είχα διαβάσει ότι η οικογένεια που παράγει τα σαπούνια είχε κάποιες περιπέτειες και με ατυχήματα αλλά και κάποια άλλα οικογενειακά θέματα. Δηλαδή τι οικογενειακά θέματα...τα άπλυτα τους στη φόρα (Facebook) είχαν βγάλει. :D
Παρατήρησε κανένας φίλος που να τα δοκίμασε τώρα τελευταία αλλαγή στην ποιότητα των προϊόντων τους;
Καλατζος
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
6
Has thanked: 17412 times
Been thanked: 7038 times

Φίλε μου καλησπέρα τα σαπούνια είναι πάρα πολύ καλά όσο για το άρωμα εγώ που έχω το honor είναι πάρα πολύ διακριτικό και καθόλου έντονο παρτω με κλειστά ρουθούνια εεε με κλειστά μάτια ήθελα να πω :D
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
katsam
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 37 times
Been thanked: 1258 times

Τα 3 σαπούνια που έχω δοκιμάσει από Soap Commander δεν είχαν κανένα θέμα με ένταση αρώματος.
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11691 times
Been thanked: 11914 times
Επικοινωνία:

Το soap commander που έχω είναι αυτό που θες
Πολύ καλό σαπούνι, το άρωμα του είναι τόσο όσο. Ούτε πολύ δυνατό αλλά ούτε και αδύναμο ώστε να μην μπορείς να το απολαύσεις.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
KostasX13
Νήπιο
Νήπιο
3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 492 times

Εχει δοκιμάσει κανείς το heritage?

•°Live for today because tomorrow may never come°•
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”