Barrister’s reserve cool after shave balm

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
filman
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
6
Has thanked: 13382 times
Been thanked: 5835 times

Εικόνα

Εικόνα

Ήρθε το δέμα μετά το πρωινό ξύρισμα και δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω αμέσως μετά μόνο του.
Δεν κρατήθηκα και περίπου μετά από μισή ώρα έβαλα λίγο για να το δοκιμάσω.
Η υφή του είναι σαν την κρέμα της Nivea men στο μεταλλικό κουτάκι.
Με το άνοιγμα μου ήρθε το άρωμα περίπου σαν το σαπούνι του και με τη χρήση έφαγα μια σφαλιάρα από μενθόλη και μια υποψία από ευκάλυπτο αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Έβαλα ελάχιστη ποσότητα και απορροφήθηκε αμέσως.
Σίγουρα δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για τις ιδιότητες του γιατί πρέπει να το δοκιμάσω μόνο του.
Όσων αναφορά το άρωμα του με χάλασε λίγο γιατί το περίμενα ακριβώς όπως το σαπούνι του (λόγω της μενθόλης).
Από ότι είδα στο site τους, μόνο στο reserve cool την χρησιμοποιούν. Τους έστειλα ένα μήνυμα που τους ρωτούσα αν έχουν ευκάλυπτο στα συστατικά του και ότι αρωματικά διαφέρει από το σαπούνι και μου απάντησαν αμέσως με το εξής email:

Hi Filippos,

What you’re smelling is menthol, which has a pronounced medicinal character that could well be mistaken for eucalyptus. Barrister’s Reserve® Cool is indeed the only balm to contain true menthol (though Terror contains odorless cooling agents that replicate its effect). The Cool aftershave splash also contains menthol and has a similar medicinal character, but the soap, EdC, and bath soap are menthol-free.

Hope that clears it up. Let me know if you have any other questions and thank you!

-Will

Barrister and Mann

Περισσότερα για τις ιδιότητες του μετά από μερικά ξυρίσματα. Για όσους τους αρέσει η μενθόλη πιστεύω θα το αγαπήσουν.
Φίλιππος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”