Καλημέρα σε όλους. Στο σημερινό ξύρισμα επέλεξα το εν θέματι asl και ανοίγοντας το καπάκι του, παρατήρησα κάποια περίεργα στοιχεία εντός της lotion. Το αγόρασα προ 1 έτους περίπου και μπορώ να πω μετά βεβαιότητος πως δεν έχω ξανασυναντήσει σε άλλη lotion (που τις έχω παραπάνω χρόνια στο ντουλάπι μου) τέτοιο πράγμα. Σας επισυνάπτω φωτογραφίες για να μου πείτε αν γνωρίζετε τί είναι.
Εγώ, πάντως, όσο και να το κουνήσω δεν φεύγουν. Επίσης, herco, όταν λέτε «είναι οργανική η λοσιόν», τί εννοείτε; Είναι μικροοργανισμοί που έχουν αναπτυχθεί λόγω έλλειψης συντηρητικών; Και αν ναι, είναι επικίνδυνοι για το δέρμα;
Οχι βεβαια, ηταν απλα ενα αστειο (λογω του "organic"). Ιδεα δεν εχω για το ποια συστατικα δεν ομογενοποιουνται πλεον και εμφανιζονται ως κατακαθι. Αυτο θα επρεπε να το ξερει και να το αποφυγει η εταιρεια που την κατασκευαζει.
Έχει περάσει και ένας χρόνος βέβαια.
Σε πόσο διάστημα από το άνοιγμα λέει ότι πρέπει να καταναλωθεί?
Τα οργανικά έχουν κάποια τέτοια θέματα λόγω ελλείψεως συντηρητικών.
Πάρε και βάλε λίγη στο χέρι σου αν δεις καμιά περίεργη συμπεριφορά πέτα την. Αλλά όταν έχεις 10-20 σαπούνια δύσκολα να τα τελειώσεις στο χρονικό διάστημα που αναγράφει πάνω ο κατασκευαστής. Θα πρέπει να ξυρίζεσαι 3-4 φορές την ημέρα
Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση άνισων ανθρώπων.