Νέο απόκτημα!!!!

Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Αυτή τη φορά από τον παππού μου,που πέθανε πριν 1 χρόνο και τώρα έψαξα και τη βρήκα!Merkur είναι, τύπο δεν ξέρω, θα μου πείτε εσείς...Πήρα και λεπίδες Wilkinson και μια κρέμα Nivea...Τώρα για πινέλο με βλέπω στο Βερόπουλο που είχα δει Omega, και ετοιμος για δοκιμή! Στην πρώτη επίσκεψη στον άλλο παππού μου στο χωριό θα κοιτάξω για καμιά παλιά δικιά του!

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Προκειται για ενα 33c. Πολυ καλο μοντελο.

Κατ εμε δεν εκανες καλη επιλογη στα ξυραφια. Τα Wilkninson ειναι πιο διαδεδομενα μεν, αλλα απο αποδοση ειναι.. Μαμησε τα. Δες στον οδηγο αλλα και εδω (5o *). Τα πινελα της Omega ειναι πολυ καλα, δες ποιον τυπο εχει και πες μας πριν αγορασεις. Μακρια τα δαχτυλα απο το σαπουνι σε μπολ της Wilkinson ενω σε αντιθεση τo stick και την κρεμα τα συνιστω ανεπιφυλακτα! Αν και ειναι υποκειμενικες αποψεις, δεν ξερω ουτε εναν που να αγορασε το σαπουνι στο μπολ και να το τελειωσε ή να το χρησιμοποιησε πανω απο 3 φορες!!! H αφεντομουτσουναρα μου εμεινε στις 2 φορες και το "πραγμα" κατεληξε σαπουνι χεριων... Δεν ειμαι fan της Nivea (απαισιο mainstream αρωμα αν και καλυτερο απο τα Gillette!) αλλα η κρεμα σαν κρεμα ειναι καλη. Μια ιδεα. Πριν παρεις κρεμα, ανοιξε την και σνιφαρε να δεις αμα σε "κολλαει" το αρωμα. Μην την παρεις τζαμπα... Απεφυγε κρεμες με σιλικονες, διαβασε τα σχετικα ποστ μου στα λινκ που παρεθεσα πιο πανω.. Αν εχεις αποριες, γραψτες στο αναλογο τοπικ..

Φιλικα

Στεφος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Τα εχω ηδη διαβασει ολα αυτα και ειναι ακρως ενδιαφεροντα, αλλα στο Super market στο Αγρινιο οπου μενω δεν ειχα και πολλες επιλογες...ευτυχως εχω και αρκετά Αστορ στην κατοχή μου, ισως δοκιμασω και αυτα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Οι Astor ειναι απιστευτα καλυτερες απο τις Wilkinson!

Πηγαινε στον ψιλικατζη της εμπιστοσυνης σου (lol) και ζητα του να παραγγειλει για σενα ή Astor, ή ΒIC Chrome Platinum. Οι Astor πλεον κατασκευαζονται απο την Bic και εχουν κοκκινη συσκευασια. Οι Chrome Platinum ειναι σε κιτρινη. Αν σε ζητησει τον ουρανο με τα αστρα, σε εχει κλεψει! Τις κιτρινες πρεπει να στις χρεωσει το πολυ 1,50€ και τις Astor 1,70€.Το πολυ. Το ξερω γιατι μεχρι πριν απο 18 μηνες ειχα ο ιδιος ψιλικατζιδικο στη Νεαπολη. Και τις κιτρινες τις εδινα για 1€! Μην ξεχασεις, ο,τι ξυραφακι και να βαλεις στη μηχανη, πρεπει να το περασεις απο φελλο (πιο αποτελεσματικο απο τις εναλλακτικες)!

BIC Chromium Platinum
BIC Astor
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

@calmato, μπράβο είσαι πολύ τυχερός ρε φίλε!!

@Στέφο μην είσαι απόλυτος φίλε, κάτι που σε εσένα ή εμένα δεν δουλεύει καλά, για τον άλλο μπορεί να είναι ΟΚ. Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου για τις Wilkinson αλλά έχω ακούσει άλλους να είναι ικανοποιημένοι....
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα τη δοκίμασα σήμερα, απίστευτη αίσθηση!Την επόμενη φορά θα βάλω ένα Αστορ και βλέπουμε και για Gillette...Κάπου θα βρω!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 34 times
Been thanked: 49 times

Οι ΑΣΤΟΡ ειναι απλα οι θεϊκες λεπιδες, ασε που ειναι κ οι πιο φτηνες

Απαραδεκτες ειναι οι Gillette.
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Εχω 4-5 κουτακια που γραφουν Astor Special, εχουν διαφορά από τις απλές?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 34 times
Been thanked: 49 times

Moccahead έγραψε:Τα πινελα της Omega ειναι πολυ καλα, δες ποιον τυπο εχει και πες μας πριν αγορασεις.
Δεν ειμαι fan της Nivea (απαισιο mainstream αρωμα αν και καλυτερο απο τα Gillette!) αλλα η κρεμα σαν κρεμα ειναι καλη. Μια ιδεα. Πριν παρεις κρεμα, ανοιξε την και σνιφαρε να δεις αμα σε "κολλαει" το αρωμα. Μην την παρεις τζαμπα... Απεφυγε κρεμες με σιλικονες, διαβασε τα σχετικα ποστ μου στα λινκ που παρεθεσα πιο πανω.. Αν εχεις αποριες, γραψτες στο αναλογο τοπικ..

Φιλικα

Στεφος
Τα OMEGA ειναι πολυ καλα φτηνα και αντοχης πινελα.

Στην αρχη θα σου αγριεψουν λιγο το προσωπο, αλλα με καθημερινη χρηση κ αφου "σπασει" η γουρουνοτριχα (κανα μηνα) θα κανεις σουπερ ξυρισματα. Συνιστω να την βουτας μεσα σε σαπουνι PRORASO. Θεϊκο ξυρισμα

Οσο για την NIVEA λιγα τα λογια μην γινει της....Γερμανιας :D
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Καλουτσικο το Proraso αλλα οχι και ΤΟ hit! :P :mrgreen: Σαν κρεμα γουσταρω το Tabak (α! σημερα πηρα ενα σωληναριο για ουτε 4,-€! :mrgreen: - αυριο εχει full range tabak shaving με Tabak super lather + Tabak AS!!! ), WARS, Florena, Wilkinson, Nautik (τελεια για το καλοκαιρι)... Σε γενικες γραμμες

calmato: φωτο απο τα κουτακια!

ΥΓ: ποτε μην αφηνεις το πινελο με κρεμα, περα απο το ξυρισμα σου! Θα το κλαις!
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”