Με αφορμη ενα post στο ΞΤΗ του tasos72, την συμπαθεια μου γι αυτες, το ενδιαφερον, αλλα και διαπιστωνοντας απ την ωρα που ασχοληθηκα με τη λοξα του πξ, πως παιζουν γενικα αν οχι κομπαρσοι, δευτερους ρολους στο πξ. Καταλαβαινω οτι εχουν καποια μειον οπως το κοστος, η μεγαλη κεφαλη ενδεχομενως, ο περιορισμος λεπιδων...αλλά! Επισης νομιζω πως πολλοι που εκαναν το πρωτο τους ξυρισμα με se ενθουσιαστηκανε κ αυτο πιστευω γιατι δε τις θεωρουσαν υπολογισιμες μηχανες, αλλα απαρχαιωμενες. Ανοιγω λοιπον αυτο το νημα με σκοπο να γραψει ο καθενας μας ποια-ες single edge εχει δοκιμασει η εστω εχει διαβασει και θεωρει κορυφαιες! Ποιες θεωρει αξιολογες και για ποιον λογο! Να γνωρισουμε καλυτερα οσες ξερουμε και να μαθουμε καποιες, που ουτε καν ξερουμε.
Ολα φυσικα τα παραπανω ειναι δικη μου αποψη. Οποτε, ελευθερια στη διαφωνια!
Προσωπικα δεν εχω μεγαλη εμπειρια μα μου αρεσουν λθογο, πολυ ολες οσες δοκιμασα!
Gem 1912. Πολυ mild και ικανοποιητικα αποτελεσματικη. Ωραια αισθηση.
Gem Micromatic oc. Πολυ αποτελεσματικη αλλα αρκετα επιθετικη προς το δερμα. Πολυ καλη μηχανη με ιδιαιτερη αισθηση αλλα οχι για καθε μερα. Δε μου εμπνεει ιδιαιτερη ασφαλεια κ θελει λιγη προσοχη γιατι δαγκωνει.
Schick injector E & G type. Ασφαλεια κατα το ξυρισμα, ευκολια χρησης, εξαιρετικα αποτελεσματικες, mild, ομορφες.
Γραψτε και σεις τα δικα σας ωστε να μαθουμε και εμεις που ενδιαφερομαστε κατι περισσοτερο!