Δοκίμασα περιόδους αξύριστος και περιόδους ξυρισμένος καθημερινά με Fusion power ή ηλεκτρική μηχανή Braun.
Το αποτέλεσμα κάθε φορά το ίδιο......δεν υπάρχει σωτηρία.
Αλλά....μέχρι να σας ανακαλύψω.
Διάβαζα το forum σαν επισκέπτης εδώ και κανένα μήνα και τελικά πριν από 2 εβδομάδες αποφάσισα να κάνω το βήμα. Αγόρασα μία EJ 89, ξυραφάκια Astra Platinum, Derby Premium και Feather, καθώς και μία Cella, κρέμα Proraso sandalwood, σαπούνι Razorock Splash και τα αντίστοιχα ASL τους.
Πρώτες Εντυπώσεις?
Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω, καθώς και ένα σαπούνι με Αλόη και την κρέμα με Teatree του Bodyshop που ανέφερε ένας συμφορουμίτης, έχει καθαρίσει το πρόσωπό μου.
Στο ξύρισμα τώρα. Η EJ89 δεν με δυσκόλεψε καθόλου στη χρήση και θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη αγορά που θα μπορούσα να κάνω σαν αρχάριος. Κοψίματα 2-3 φορές μόνο έτυχε, κατά το δεύτερο πέρασμα που το κάνω κόντρα. Τα γένια μου θεωρώ ότι είναι σκληρά και παρατήρησα ότι είτε τα Astra είτε τα Feather δεν σηκώνουν τρίτο ξύρισμα και ιδίως κόντρα, σε εμένα. Μετά το το 3ο ξύρισμα (ανά 2 μέρες) αρχίζουν και τραβάνε τις τρίχες αντί να τις κόβουν. Να πω και την αμαρτία μου δεν κάνω ιδιαίτερη προετοιμασία και μπορεί να φταίει αυτό(Μούλιασμα πινέλο Omega48 κανένα λεπτό, ζεστό νερό στο πρόσωπο, φόρτωμα πινέλο και βουρ στον πατσά).
Μήπως να δοκιμάσω και άλλα ξυραφάκια ή είναι καθαρά θέμα προετοιμασίας? Κάθε βοήθεια δεκτή

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ