!!!...Αγορές που μας απογοήτευσαν...!!!

Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

Γεια σας ανοίγω το νήμα αυτό,για να βάζουμε: Κρέμες ή Σαπούνια που αγοράσαμε,και μας απογοήτευσαν...

Μπορούμε να βάλουμε προϊόντα που είναι: Ελλιποβαρή,χτυπημένα,χαλασμένα,ή οποιαδήποτε αστοχία υλικού,κ.ο.κ.
που αφορά το προσδόκιμο με τα γραφόμενα του πωλητή.

Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα πρέπει να αναφέρονται στην κοινότητα μας,προς ενημέρωση και αποφυγή,
ή και για καλλίτερο ψάξιμο,προς τους πιθανούς αγοραστές...Εννοείται πως υποστηρίζω πάντα τους Έλληνες κατασκευαστές, αλλά πρέπει να τα βλέπουν προς διόρθωση,έτσι λοιπόν ξεκινάω εγώ με δυο προϊόντα.

RazoRock Stallion 150 ml
Εικόνα
Εικόνα
ΦΑΕΝΑ IonianTallow 120 gr
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Και τα δυο σαπούνια αν θυμάμαι καλά είχαν 16€ έκαστο,θα μου πείτε,έλα βρε και τι έγινε; σιγά το πράγμα.
Όμως τα σαπούνια και οι κρέμες υπολογίζονται με το γραμμάριο ναι;
Στην δεύτερη περίπτωση (ΦΑΕΝΑ) λοιπόν αγόρασα ένα σαπούνι με κόστος 16€ τα 120 gr.
Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία όμως,χωρίς το πλαστικό μπόλ,το σαπούνι είναι 87 gr,(και ναι η ζυγαριά είναι οκ)
που είναι τα υπόλοιπα 33 gr οέο;;;

* Με τον ίδιο τρόπο βγαίνει και το (VFM) που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν...
**Τα σαπούνια ποτέ δεν τα ζύγιζα,και η ερώτηση μου είναι:μαζί με το βάρος που αναγράφουν_πάει και το μπόλ μαζί;

Συμπέρασμα: εεε μα pagaponti italiano ___ εεε μα una faccia una razza... :character-blues:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος herco την 14 Οκτ 2016, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετατροπη gr σε ml
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
mantilas
Δημοτικό
Δημοτικό
10
Has thanked: 242 times
Been thanked: 715 times

Πολυ καλο το θεμα και χρησιμο.Και πολλα παραμυθια μας πουλανε.
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12135 times

Οντως παιζουν διαφορα με τα βαρη και τους ογκους - παντως το δικο μου stallion εγραφε 150ml και οχι 150gr.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

Ναι Ηρακλή έχεις δίκιο,και το δικό μου 150 ml γράφει.

To ml (χιλιοστόλιτρο) είναι μονάδα μέτρησης όγκου,και χρησιμοποιείται συνήθως σαν μονάδα μέτρησης της ποσότητας των υγρών,τι να πω...έτσι ή αλλιώς πάλι χάνεις σαπούνι.

*Γίνεται να το διορθώσουμε; το gr σε ml;
Να είμαστε ποιο σωστοί.
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
Link.2
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 1043 times
Been thanked: 1411 times

Στο νερό μόνο (και καθ' ορισμό) το 1ml όγκου = 1gr βάρους.

Το σαπούνι δεν επιπλέει στο νερό, βυθίζεται => μεγαλύτερο ειδικό βάρος, είναι βαρύτερο => τα 150ml σάπωνος θα έπρεπε να ζυγίζουν πάνω από 150γρ.

Τώρα και με τον τύπο για τον όγκο του κυλίνδρου (puck) να το κάνει κανείς σίγουρα θα "ευρεθεί ελλειπές" αυτό που ζυγίζεται ελλειπές. Η συνήθης δικαιολογία είναι η σταδιακή αφυδάτωση, αυτή όμως είναι ελάχιστη και ειδικά επειδή το προϊόν είναι κλειστό σε κουτί και ήδη έχει στεγνώσει αρκετά όταν συσκευάζεται....

Μήπως άνοιξα λάθος μονοπάτι ("την ατραπό Ευαγγελάτου/εισαγγελάτου/με τις καταγγελίες/σε τι κόσμο θα φερουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα?") ζυγίζοντας τον σάπωνα προσώπου της Νορβηγίας (ο οποίος αναγράφει 75gr, επί τη ευκαιρία...) , χθες ;

Μήπως, λέω. Και μπράβο από μένα στον Αντώνη που ανακινεί ένα μεγάλο θέμα....
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
14
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Γιατί δεν βάλατε βρε παιδιά και λοιπές αγορές πέραν των σαπουνιών- κρεμών που μας απογοήτευσαν ?? Που θα ποστάρω τώρα εγω το προηγούμενο επετειακό πινέλο ?? εεεε? :d :D
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Κρέμα bio kalliston.Η κρέμα αυτή είναι Ελληνική και ενώ γράφει με ή χωρίς πινέλο,είναι brushless.Αν το ήξερα ίσως να μην την έπαιρνα...Το άρωμα εκπληκτικό αλλά αν δεν κάνει αφρο!?

Στικ ξυρίσματος erasmic.Και μετά σου λένε ότι το mwf και το williams δεν κάνουν αφρό.

Lerbario felci κρέμα ξυρίσματος.Brushless αλλά το ήξερα εξαρχής.Όμως κι έτσι δε δουλεύει καλά.

Τέλος το Valobra stick.Πολύ ακριβό για να είναι τόσο πηχτό.Μου μπούκωνε η μηχανή και άφηνε υπολείμματα στο νιπτήρα.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
mitsos
Λύκειο
Λύκειο
9
Has thanked: 4011 times
Been thanked: 6292 times

Tcheon Fung Sing Sottozero.
To πήρα ψάχνοντας για κρυάδα menthol. Και όχι μόνον δεν είχε καθόλου (μα καθόλου λέμε) αλλά είχε και μια άσχημη (υποκειμενικό) μυρουδιά που στο βάθος θύμιζε έτσι όπως το άνοιγες ταγκισμένο λάδι μαζί με κυρίαρχη καμφορά. Ίσως πολυκαιρισμένο? Δεν ξέρω.
"Aut viam inveniam aut faciam "
Άβαταρ μέλους
donP
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 652 times
Been thanked: 841 times

aris22 έγραψε:Γιατί δεν βάλατε βρε παιδιά και λοιπές αγορές πέραν των σαπουνιών- κρεμών που μας απογοήτευσαν ?? Που θα ποστάρω τώρα εγω το προηγούμενο επετειακό πινέλο ?? εεεε? :d :D
Άρη, κανονικά το επετειακό θα έπρεπε να μπεί στο θέμα με τίτλο:
"Προϊόντα που θα ήθελα να χαρίσω στον εχθρό μου."
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

Μήπως άνοιξα λάθος μονοπάτι ("την ατραπό Ευαγγελάτου/εισαγγελάτου/με τις καταγγελίες/σε τι κόσμο θα φερουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα?") ζυγίζοντας τον σάπωνα προσώπου της Νορβηγίας (ο οποίος αναγράφει 75gr, επί τη ευκαιρία...) , χθες ;

Μήπως, λέω. Και μπράβο από μένα στον Αντώνη που ανακινεί ένα μεγάλο θέμα....
Φίλτατε Άγγελε χαίρεται πάντα...Ναί φίλε μου το παραδέχομαι,εσύ μου ξύπνησες τον "διακαή πόθο" που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο+ αλλά λόγω υποχρεώσεων που είχα,τον άφησα και λαγοκοιμήθηκε... :D

Οι φωτογραφίες που ανάρτησα είναι παλιές,(τραπεζομάντιλο Χριστουγέννων) και κακής ποιότητας,
αλλά αυτές είχαν μείνει στο αρχείο μου,τώρα πλέον ζυγίζω τα σαπούνια που αγοράζω,για να δω πόσο πραγματικά
μου κόστισε το προϊόν που αγόρασα... :confusion-shrug:
Γιατί δεν βάλατε βρε παιδιά και λοιπές αγορές πέραν των σαπουνιών- κρεμών που μας απογοήτευσαν ?? Που θα ποστάρω τώρα εγω το προηγούμενο επετειακό πινέλο ?? εεεε? :d :D
Χαχαχα το σκέφτηκα Άρη αλλά το πήγα (λάου-λάου) για μην γίνει το " μαλλί " :character-afro:

*Εύχομαι αχρείαστο να είναι το νήμα αυτό...
Αντώνης

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”