Atlas Μ2 "above the tie" DE razor

Άβαταρ μέλους
sakis64
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 94 times
Been thanked: 274 times

Χριστός Ανέστη συνφορουμίτες,Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους..
Τελευταία στα "ξένα" fora αλλά και στο Youtube αυξάνονται τα video και αναφορές για ένα νέο Οpen Comb ξυράφι DE (μηχανή ασφαλείας για την ακρίβεια) ..Αυτό :

...όποιος θέλει το βλέπει αλλά όπως όλα τα πολυτελή κι αυτό κοστίζει πάαρα πολύ!
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 18551 times
Been thanked: 15729 times

Δεν σου κρύβω ότι είχα δει το βίντεο γιατί είμαι εγγεγραμμένος στο κανάλι του Paul H και από τότε μου τρέχουν τα σάλια !
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Άβαταρ μέλους
sakis64
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 94 times
Been thanked: 274 times

@akis_peiraias: Παρομοίως κι εγώ εγγεγραμμένος στο κανάλι του PaulH.. Έχεις δίκαιο ο κύριος ό,τι παρουσιάζει το παρουσιάζει με τέτοια ζέση που σε παρακινεί να κάνεις το βήμα να το πάρεις...Αν και έχει δηλώσει -και αυτό είναι το ωραίο- δεν δουλεύει για καμμία από τις εταιρίες των ειδών αυτών..
Συγκεκριμένα το συγκεκριμένο ξυράφι έχει πάρα πολύ καλές κριτικές και από άλλα κανάλια "ειδικών" αλλά -δεν ξέρω- μου είναι απαγορευτικότατη η τιμή του!!
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10

Εμενα μου αρέσει ο Paul γιατί όπως λέει αγαπάει το κάθε τι για αυτό που είναι και κάνει και ξυρίσματα που είναι για κάθε τσέπη συνήθως . Τέλος πάντων . Ναι και για μένα αυτή η μηχανή είναι υπέροχη και θα ήθελα να την αποκτήσω αλλά δυστυχώς και για μένα η τιμή είναι απαγορευτική.
Άβαταρ μέλους
y.v
Δημοτικό
Δημοτικό
14
Has thanked: 927 times
Been thanked: 1835 times

Με συγχωρείτε βρε παιδια, αλλα τι ακριβως σας αρέσει;
Δεν εχω ξαναδει βίντεό του, αλλα με αυτο που ειδα, ο άνθρωπος εκτός του ότι δεν ξέρει να ξυρίζεται, κάνει μεγάλο κακό σε όσουν θελουν να μάθουν, με το να το παρουσιάζει!
Γιάννης B.
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

O άνθρωπος περνάει το ξυράφι πάνω από στεγνό δέρμα, και μάλιστα πολλές φορές! Και είναι και η μηχανή επιθετική.
Όπως λέει και ο Γιάννης, αν το δει καινούργιος και προσπαθήσει να τον μιμηθεί, θα φιλετιαστεί κανονικά!

Αλλά πάντως η προσπάθεια του και η επιμονή του είναι αξιέπαινες και η μηχανή φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10

Κάνει για σαπουνάδα μια λάσπη που την απλωνει πάντα πάνω σε στεγνό πρόσωπο (αν και ο ίδιος λέει ότι έτσι του αρέσει η σαπουνάδα του). Έχει εμμονή να "τρώει" κυριολεκτικά τη μούρη του κάνοντας αυτό που λέει ο Δημήτρης πιο πάνω, είναι σχεδόν άσχετος ακόμα και να φορτώνει σαπούνια, φαντάσου σε κάποιο βίντεο ξυριζονταν με το pre shave σαπούνι της Musco Real και αναρωτιόταν γιατί είναι τόσο χάλια αφού είχε ακούσει καλά λόγια!!! Αλλά τον γουστάρω γιατί για αυτους τους λογους βγαζει γελιο. Έχει πάθος με το Π.Ξ , δεν χρησιμοποιεί πολύ ακριβά προϊόντα αλλά πράγματα που τα βρίσκεις εύκολα και φτηνά (εκτός περιπτώσεων ) και είναι απίστευτο τρελοκομείο. Για Ουαλός (νομίζω) έχει σχετικά καλό χιούμορ. Γιαυτό έχει και τόσες εγγραφές στο κανάλι του .
Άβαταρ μέλους
y.v
Δημοτικό
Δημοτικό
14
Has thanked: 927 times
Been thanked: 1835 times

Οι ενστασεις μου ειναι ότι πουθενα δεν χρησιμοποιει το άλλο χέρι να τεντωσει, ότι ταυτοχρόνως κινει το ξυραφι με υπερβολικη ταχύτητα.
Οταν ειναι πολύ κοφτερο το ξυραφι (και εχεις και την τεχνικη) δεν κοβεσαι. Ομως όταν το ξυραφι δεν κοβει καλά (για την συγκεκριμένη ταχύτητα) ειναι πιθανο να κοπεις αφου το δερμα ειναι ευκολο να διπλώσει. (Γι αυτο το λόγο ειμαι βεβαιος ότι θα προτιμαει πολύ κοφτερα ξυραφακια και μάλιστα θα τα αλλαζει πολύ τακτικα.) επίσης αν εχεις ενα σπυρακι ειναι βεβαιο ότι με τετοια ταχύτητα το θερισες, συν ότι το ξυρισμα ειναι αδύνατον να ειναι το ίδιο βαθύ λόγω της ανυπαρξίας του τεντωματος.
Επίσης σε καποια σημεια περναει το ξυραφι μόνο μια φορα και σε άλλα τρεις ή τεσσερις που ειναι το σωστο
Δεν μπορει να έχει λοιπον γνωση, με τη μια μονο κινηση, πού εχει ξυριστει καλά και πού όχι! Και έτσι ειναι βεβαιο ότι το ξύρισμα του, θα είναι κατα τόπους ανομοιόμορφο ή έστω ανομοιοβαθες.
Εγω πχ περναω το ξυραφι απ την καθε επιφανεια τρεις φορες (χριτς, χριτς, χριτς). Συνήθως κατα την τριτη νοιώθω ότι σε πολλα σημεια σπανιως εχει απομεινει κάτι να κόψει αλλα την τριπλή κινηση την κανω μηχανικά και από συνήθεια. Ξερω λοιπόν ότι τελειωσα σωστα με το ξύρισμα προς αυτη την κατευθυνση, οπότε θα βαλω ξανα αφρό για να ξυριστω (παλι με τριπλες κινησεις) αντιθετα.
Υποθετω ότι αν εκρινα ότι χρειάζονται τεσσερα μέχρι να κοπούν όλες οι τριχες, θα είχα συνηθίσει να κανω τεσσερα.

Κοιταξτε πως ξυριζει ενας καλός μπαρμπέρης. Ποτέ δεν περνα το ξυραφι μόνο μια φορα, αφου δεν ειναι δυνατον να ξερει αν έμειναν κάποιες τριχες να εξεχουν. Καθε φορα που περναει, νοιώθει τι εχει μείνει απ την προηγουμενη και ρυθμιζει το ποσες φορες θα το περάσει αναλογα.
Γιάννης B.
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10

Ναι οκ όσο τον ψάχνεις αυτόν ή κάποιον άλλον μπορεί να βρίσκεις ατέλειες αλλά εγώ τον βλέπω γιατί τον θεωρώ την ώρα του παιδιού... και επειδή είμαστε εντελώς off topic σταματάω εδώ με τον Paul και λέω απλά ότι η μηχανή φαίνεται απίθανη
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17339 times

η μηχανη φαινεται καλη αν και ειναι για μεγαλα πορτοφολια.ο δε paul''δεν υπαρχει'' .ασχημη τεχνικη,αφρος κυριολεκτικα λασπη,ταχυτητα για φιλετιασμα Ι(καπως ετσι ξυριζομαι και γω) ... τον γουσταρω ομως γιατι ειναι εξω καρδια και μου αρεσει το καναλι του.ανθρωπος που αυτοσαρκαζεται σιγουρα ειναι καλος.οποιος παρει τη μηχανη παντως ας κανει και κανα review για μας τους κοινους θνητους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”