Το γράφεις κι εσύ, το γράφει και ο κατάλογος.
Είναι για χρήση προεγχειρητική (προετοιμασία του ασθενούς) και συνήθως χρησιμοποιούνται "ξερά", δηλαδή χωρίς αφρό, σαπουνάδα ή έστω νερό.
Έχω ψάξει πολύ και έχω ρωτήσει σε αρκετά καταστήματα σχετικά με το είδος, αλλά δεν εχω βρει πουθενά.
Στου Μπακάκου, δεν καταλάβαιναν καν τι εννοούσα και μου έδειχναν νυστέρια...!
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Εγώ το είχα δοκιμάσει το 93 στο 401 στρατιωτικό . Πρόκειται για έναν άξιο σαλαμόκοφτη που δεν συγχωρεί λάθη.Ήταν σε ανάγκη αλλα έγινα Πατσίνο εκείνη την ημερα!!!
Τα βρήκα στο medisun, 4,67 γιούρα τα 12. Το πρόβλημα είναι οτι χρεώνει 5 ευρώ φλατ τα μεταφορικα .. Αν βρεθείτε στα Ηλίσια και δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, σπεύσατε (Πόντου 54)
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
Μήπως έχει πετύχει κανείς το συγκεκριμένο ξυράφι πουθενά αλλού ; Οι τιμές του ανωτέρω καταστήματος μου φαίνονται λίγο υψηλές σε σχέση με άλλα του είδους του και δεν φαίνεται να κυκλοφορεί ακριβώς αυτό το ξυράφι τώρα.
Σύμφωνα με τον κατάλογο του 2015 σελ. 20, το συκεκριμένο ξυράφι κυκλοφορεί ως ανδρικό σώματος σε 12άδα πάλι αλλά σε συσκευασία που γράφει BIC Body.
Χαχχαχαχαχαχαχαχαχ!
Με ένα τέτοιο είχα ξυριστεί (μόνο με νερό) στο ΓΣΝΑ 401 για να αιτηθώ άδεια! Μου είχαν τελειώσει τα bic και λούφαρα ένα πράσινο από τα επείγοντα!
Τι μου θύμισες Ρήτορα (back to 2002)!