Από δική μου προσωπική εμπειρία, Merkur 41, 15c, 25c, αλλά και όσο ακόμη υπάρχει απόθεμα 11c (Είναι και Discontinued).
(Έχω τις 11 και 15)...Πιό ήπιες από την Jagger που έχεις. Αρκετά πιό "Mild" θα έλεγα...
Επειδή έχω την merkur 15c open comb να πώ ότι είναι ήπια,μα για να ξυρίσει βαθιά πρέπει να βρείς τη γωνία της.Αυτό είναι κάτι εύκολο που όμως πολλοί ξυριστές ξεχνάνε,με αποτέλεσμα να λένε οτι δεν ξυρίζει.Ξυρίζει και ξυρίζει μάλιστα βαθιά,απλά καλό θα είναι αν την πάρεις να άλλαζες λαβή για να έχεις καλύτερη γεωμετρία.Εγώ βέβαια δεν το έχω κάνει και έχω άριστα αποτελέσματα για τα δεδομένα μου.
Άσχετο αλλά πολλές λεπίδες που δεν μου κάθησαν με αυτή τη μηχανή ήταν λίγο πιο καλές από ότι με μια edwin jagger de89l.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε. oneirofono.grΤο καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Και εγώ έχω και την 15C και την 1311 και οι δύο ξυρίζουν σχετικά ήπια σε σχέση με την R41 οπότε είναι θέμα γούστου αν και για μένα η δεύτερη είναι κούκλα !!
Timor 1361k ή με την stainless seel λαβή η οποία είναι πιο φτηνή.
την έχω αγοράσει πρόσφατα και παρόλο που κόβει πολύ καλά δεν έχω κοπεί ποτέ .
Πολύ μαλακή αλλά αποτελεσματική.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Θα σου πρότεινα την Muhle R41 Grande...
[spoiler="Ο λόγος"]Κανένας!!! Μια πλάκα είπα να κάνω.
:hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1[/spoiler]
Εγώ πιστεύω ότι ίσως μια μηχανή adjustable (με σκάλες) να ήτανε το καλύτερο!
Μια Progress ή μια Futur . Έτσι κάνοντας δοκιμές θα δεις που είναι το δικό σου "Mild".... Μπορεί μετά από 1 μήνα να μην σου αρκούνε οι Mild μηχανές ή ακόμα και τώρα να μην σου καθίσει καλά, με την adjustable της αλλάζεις νούμερο και μπορεί να γλιτώσεις.
Προσωπική άποψη πάντα.
Καλή αγορά όμως ότι και να πάρεις!
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Και εγώ θα σου πρότεινα μια από τις επιλογές που δίνουν τα παιδιά παραπάνω,γιατί είναι δοκιμασμένες λύσεις για entry level OC,τώρα αν θέλεις σε adjustable και σε καλύπτουν και τα οικονομικά σου,πας σε progress είναι πολύ καλή μηχανή,την futur άστη για αργότερα,έως πολύ αργότερα,αφού ψάχνεις για mild open...