Συνεχές Σπάσιμο λαβης
-
- Νήπιο
- 10
Το πρώτο μου ξυρισμα με straight razor χαρακτηρίστηκε ως αποτυχία σε όλα τα επίπεδα.Κατ αρχην ερεθισμοι,κοψίματα αλλά και σπασμένη λαβή ενός Dovo.Πήγα στον τσομπαρη και την αντικατέστησε αλλά η λαβή έσπασε και στο δεύτερο ξυρισμα στο ίδιο σημείο (στον πειρο απ την πλευρά της λεπιδας) .Εχω προβληματιστεί αρκετά απ το γεγονός ότι σπάει συνέχεια η λαβή:2 στα 2 Αλλά προβληματίζομαι και απ το αν η λεπιδα είναι shave ready.Αν και απογοητευμενος-σημαδεμενος δηλώνω αποφασισμένος να συνεχίσω. Φωτογραφίες ακολουθούν συντομα.Την πρωτη φορά που το πήγα στον τσομπαρη για αλλαγή λαβης μου είπε ότι είναι shave ready.
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Δυστυχώς οι φωτογραφίες είναι σε πολύ μικρή ανάλυση και δεν μπορώ να δω. Προσωπικά, αν μου έσπαγαν τα scales χωρίς ευθύνη, ακόμα και αν ήταν δεύτερη φορά, θα το πήγαινα στον πωλητή για αλλαγή.
Όπως έχουμε ξαναπεί, το ξυράφι μπορεί πράγματι να είναι shave ready αλλά κάποιος χωρίς εμπειρία να μην μπορεί να το καταλάβει. Γιά αυτο καλύτερα οι πρώτες αγορές να γίνονται από σίγουρο πωλητή.
Αν και δε σημαίνει απαραίτητα κάτι, το ξυράφι περνάει το τεστ της της τρίχας; Ξυρίζει τρίχες στο χέρι άνετα με μηδενική πίεση;
Όπως έχουμε ξαναπεί, το ξυράφι μπορεί πράγματι να είναι shave ready αλλά κάποιος χωρίς εμπειρία να μην μπορεί να το καταλάβει. Γιά αυτο καλύτερα οι πρώτες αγορές να γίνονται από σίγουρο πωλητή.
Αν και δε σημαίνει απαραίτητα κάτι, το ξυράφι περνάει το τεστ της της τρίχας; Ξυρίζει τρίχες στο χέρι άνετα με μηδενική πίεση;
Χάρης
-
- Νήπιο
- 10
Όχι .Δυστυχώς δεν περνάει το τεστ της τρίχας.νόμιζα ότι ο τσομπαρης θεωρείται αξιόπιστος πωλητής.Υπάρχει κάποιος άλλος καλός τροχιστης στην Αθήνα να μου πει μια άποψη τουλάχιστον.Στον τσομπαρη θα το πάω έτσι κι αλλιώς για αλλαγή της λαβης.πάλι.δεν θέλω να το στείλω έξω γιατί μπορεί να μην θέλει και τίποτα.