Ενα mini review για αρχη, μιας και ο χρονος πιεζει...
Εχω δηλωσει στο παρελθον, οτι οι Feather δεν τυγχανουν μεγαλης υποληψης σε μενα, κυριως γιατι για τα δικα μου δεδομενα (ΑΚΡ) κρατανε λιγο, ενω απο ενα σημειο και μετα η ποιοτητα του ξυρισματος πεφτει κατακορυφα. Σημερα και δη πριν λιγα λεπτα δοκιμασα την λεπιδα με τον φασιανο μου. Mπορω να πω οτι εξεπλαγην (κυριως θετικα), κυριως για το (σχετικα μικρης εκτασης αλλα περιποιημενο) σφαξιμο που εφαγα... χαχα Ας προσεχα, πρωι πρωι να ξυριστω με Feather.. Οπως και να εχει. H μηχανη πρεπει να παραδεχτω οτι ειχε αδικηθει απο μενα, οντας σε μερικη "αχρηστεια" απο τοτε που την πηρα μιας και με την κεφαλη της Myatt Daymark και μια ατσαλινη λαβη εχω το τελειο εργαλειο και ο,τιδηποτε αλλο πλεον το χρησιμοποιω για αλλαγη. Τις τελευταιες βδομαδες ομως αρχισα να την χρησιμοποιω πιο συχνα, κυριως για να αποκτησω μια καποια εμπειρια στις slant μηχανες. Καθε λεπιδα και μια ιστορια, με αυτη την κεφαλη.
Ο συνδυασμος με την Feather στο πρωτο ξυρισμα ηταν ιδιαιτερα αποδοτικος και ικανοποιητικος. 95% των τριχων απο το πρωτο περασμα ειχε παει περιπατο. Ενα αποτελεσμα σχεδον τοσο καλο οσο οταν συνδυαζω τη μηχανη με τις Καλασνικοφ λεπιδες μου.. Ειμαι περιεργος να δω ποσο θα αντεξει η λεπιδα με αυτη την μηχανη. Λογω της ιδιαιτεροτητας της λεπιδας (πολυ κοφτερη), πρεπει να ειναι κανεις πιο προσεκτικος, να αλλαξει λιγο την γωνια και φυσικα, να κατεβασει ενα με δυο κλικ την ταχυτητα με την οποια ξυριζεται. Αλλιως.. :knife
Για την ιστορια, το ξυρισμα εγινε με Klar's Kabinet, δυο περασματα.
stay tuned!
Φιλικα
Στεφος
O φασιανος και το φτερο του...
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:

- sakis64
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 274 times
Γεια σου Στέφανε!Καλή Χρονιά,Χρόνια Πολλά!!
Ωραίο το πόστ!Μια ερώτηση:σε ένα σημείο αναφέρεις ότι "παρόμοια με όταν συνδυάζω με τις καλάσνικοφ λεπίδες.."
Ποιες λεπίδες εννοείς;;Τις Voshkod?Επειδή όμως στην Ρωσία συνηθίζεται μια εταιρεία που έβγαζε π.χ Τρακτέρ μπορεί να έβγαζε με επιτυχία και μίξερ..π.χ μάρκα παλιά τέτοια ήταν η Μπελαρούς που έβγαζε τεράστια γκάμα προϊόντων..Υπάρχουν με το ίδιο όνομα που έγραψες και λεπίδες;Μην μου πεις..
Ρωτάω εντελώς πληροφοριακά.
Ωραίο το πόστ!Μια ερώτηση:σε ένα σημείο αναφέρεις ότι "παρόμοια με όταν συνδυάζω με τις καλάσνικοφ λεπίδες.."
Ποιες λεπίδες εννοείς;;Τις Voshkod?Επειδή όμως στην Ρωσία συνηθίζεται μια εταιρεία που έβγαζε π.χ Τρακτέρ μπορεί να έβγαζε με επιτυχία και μίξερ..π.χ μάρκα παλιά τέτοια ήταν η Μπελαρούς που έβγαζε τεράστια γκάμα προϊόντων..Υπάρχουν με το ίδιο όνομα που έγραψες και λεπίδες;Μην μου πεις..
Ρωτάω εντελώς πληροφοριακά.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Astra Keramik Platinum = AKP = AK-P = Kalashnikov :megagrin