Άλλη μια λεπίδα από την Αίγυπτο.Αυτή τη φορά η racer της lord.Δεν ξέρω να σας πώ με σιγουριά αν είναι μετονομασία μιας άλλη λεπίδας της εν λόγω εταιρείας.
Πέτυχα βάθος,ήταν άνετη λεπίδα και δεν τραβούσε καθόλου.Υποπτέυομαι σε πιο επιθετικες μηχανές θα είναι πιο ωραία.Μου άρεσε σα λεπίδα πολύ.Εντάξει δεν είναι personna αλλά ένα σκαλί πιο κάτω δεν είναι μικρή υπόθεση.Επίσης κάτι άλλες τύπου derby,bic chrome platinum,supermax τις αφήνει χιλιόμετρα πίσω.Πολύ καλύτερη και από τις φημισμένες feather διότι αν και δεν κόβουν τόσο,εν τούτοις είναι σαφέστατα πιο απολαυστικές.Θα τις δοκιμάσω και παραπέρα για πιο πολλά συμπεράσματα.Για όσους ενδιαφέρονται,μοιάζουν με τις lord super stainless.Φυσικά δεν είναι ίδιες σε καμία περίπτωση.Αυτές είναι λίιιιγο πιο κοφτερές θα μπορούσα να πω ενώ οι racer είναι λίιιγο πιο γλυκές.Να μην ξεχάσω οτι είναι πιο μαλακές από τις shark super stainless και σίγουρα όμως λιγότερο κοφτερές.Όχι όμως πολύ.Επίσης δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι στη λεπίδα πέρα από το κουτί της 100άδας,που είναι αντιγραφή των super iridium.