Merkur 45 bakelite
- vavoulas2
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 30 times
Επειδη δεν το εχω δει εδω περα(στο φορουμ) ,θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος το έχει και ποιές είναι οι εντυπώσεις του σχετικα.Παντως εχει πολυ καλες κριτικες στο B&B !! Ο βακελιτης απο οσο γνωριζω ειναι ενα πολυ ανθεκτικο υλικο,καμια σχεση με οτιδήποτε πλαστικό.
seek and destroy
- Petros.Mp
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Είναι πολύ ελαφριά μηχανή και δεν θα την αγόραζα για κανένα λόγο. Με τι βάρος να σε ξυρίσει ; Θα πρέπει δηλαδή να πιέζεις την μηχανή στο πρόσωπο έστω ελαφρά για να ξυρίσει. Επειδή βλέπω είσαι νέος στο Π.Ξ άστη για μετά όταν θα έχεις εμπειρία να ξυριστείς με οποιαδήποτε, τώρα θα σε δυσκολέψει γιατί θα πρέπει εκτός της γωνίας που είναι στάνταρ σε όλες, να βρεις και πίεση που θα ασκείς για να ξυρίζει.
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Την έχω και είναι όμορφη, αλλά όπως λέει και ο Πέτρος είναι πολύ ελαφριά.
Την είχα αγοράσει για ταξίδια και έκανε καλό ξύρισμα αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να συνηθίσω το βάρος της.
Ή θα χρησιμοποιείς πολύ κοφτερές λεπίδες ή θα βάζεις πίεση με αυτή τη μηχανή. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Την είχα αγοράσει για ταξίδια και έκανε καλό ξύρισμα αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να συνηθίσω το βάρος της.
Ή θα χρησιμοποιείς πολύ κοφτερές λεπίδες ή θα βάζεις πίεση με αυτή τη μηχανή. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- Giannis
- Εξειδίκευση

- 17
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Όπως τα λένε τα παιδιά είναι.
Μηχανή travel περισσότερο για να μην προσθέτεις βάρος και να κάνεις τη δουλειά σου.
Δεν την αγοράζεις για απολαυστικα ξυρίσματα.
Μηχανή travel περισσότερο για να μην προσθέτεις βάρος και να κάνεις τη δουλειά σου.
Δεν την αγοράζεις για απολαυστικα ξυρίσματα.
if you have a great shave you have a great day
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25407 times
- Been thanked: 7886 times
Την έχω κι εγώ... Την αγόρασα τέλη 2010 από περιέργεια και την έχω χρησιμοποιήσει συνολικά 3 φορές. Είναι πούπουλο (14,8 gr) και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ειδικά σε κάποιον αρχάριο.
Γιάννης
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Περνωντας σημερα απο τον Τσομπαρη ακουσα οτι η Merkur δεν ξαναστελνει την 45c στην Ελλαδα. Αν αληθευει, ισως εχουμε μια ακομα διακοπη παραγωγης της Γερμανικης εταιρειας - αρα σε οσους αρεσει ο βακελιτης και εχουν και μια αλφα συλλεκτικη διαθεση ας σπευσουν συντομως.