Καλησπέρα σε όλους!!!!
Σήμερα κάθισα και έφτιαξα το πρώτο μου travel Aftershave.
Για αυτό έλεγα να ανοίξω ένα θέμα στο οποίο θα περιγράψω ακριβώς την διαδικασία που ακολούθησα.
(Η ιδέα είναι κλεμμένη από τον Άρη αλλά επειδή σε εκείνο το άρθρο δεν εξηγείται πολύ καλά πως το έκανε και αν εξηγείται δεν είναι μαζεμένα σε ένα post έλεγα να κάνω αυτή την δουλειά με μια ωραία περιγραφή. Ελπίζω να μου δίνεις τα πνευματικά δικαιώματα Αρη22 :bigsmilie :bigsmilie )
Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.
Καταρχήν ας αναφέρουμε τι υλικά θα χρειαστούμε για ένα travel Aftershave:
1) To After Shave της επιθυμίας μας
2) Ένα μικρό πλαστικό μπουκάλι ξενοδοχείου (αυτά που βάζουνε τα δείγματα σαμπουάν)
3) Σαπούνι πιάτων
4) Φωτοτυπία του λογότυπου του AS της επιθυμίας μας
5) Ένα ψαλίδι ή χαρτοκόπτη
Προαιρετικά:
1) Αυτοκόλλητη διαφάνεια (με αυτό που ντύναμε τα βιβλία παλιά)
2) Μικρό χωνί
Ξεκινάμε πρώτα αφού πάρουμε το μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, βγάζουμε το αυτοκόλλητο, το αδειάζουμε από το ότι σαμπουάν έχει μείνει και το βουτάμε σε καυτό νερό με σαπούνι πιάτων για να ξεπλυθεί.
Αφού το αφήσουμε για 5-10 λεπτά, το βγάζουμε και το ξεπλένουμε με άφθονο νερό ώστε να φύγει οποιοδήποτε υπόλειμμα σαπουνιού μέσα και έξω από το μπουκάλι. Το στεγνώνουμε καλά και συνεχίζουμε.
Τοποθετούμε το μικρό χωνάκι μέσα στο μπουκάλι και το γεμίζουμε με το AS της επιθυμίας μας.
(Εναλλακτικά μπορούμε να το γεμίζουμε με κάποια σύριγγα).
Τώρα ψάχνουμε στο Ιντερνετ για την φωτογραφία του AS μας και το βγάζουμε φωτοτυπία υπολογίζοντας τις διαστάσεις ώστε να ταιριάζουνε με το μπουκαλάκι μας. Κόβουμε με το ψαλίδι το λογότυπο.
Το κολλάμε πάνω στο μπουκαλάκι μας.
Εδώ ξεκινάει το Προαιρετικό κομμάτι αλλά και το ποιο σημαντικό μιας που αυτό είναι που θα κάνει το μπουκαλάκι μας να κρατήσει.
Να μην χαλάσει από νερό το λογότυπο του AfterShave.
Το βάζουμε πάνω στην αυτοκόλλητη διαφάνεια.
Κόβουμε την διαφάνεια έτσι ώστε να περισσεύει πάνω και κάτω και να κάνει τουλαχιστον 2 βόλτες γύρω από το μπουκάλι.
Την κολλάμε πάνω στο μπουκάλι προσέχοντας να μην δημιουργηθούνε κενά αέρα και κάνει φουσκάλες...
Το μόνο που μας μένει τώρα είναι με ένα χαρτοκόπτη να κόψουμε ότι κομμάτια αυτοκόλλητης διαφάνειας περισσεύουν και
IΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!!
How to make Travel Aftershave
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
Ωραίος, αν και στην αρχή μόλις διάβασα " σαπούνι πιάτων " μπορώ να πώ πώς ψάρωσα.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.