Ποιο απο τα δυο;
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Παιδια ειμαι σε διλημμα. Θελω να αγορασω ενα καινουργιο πινελο και αρχικα σκεφτομουν το New Forest Tubby 2 , τι σκεφτομουν δηλαδη το ειχα αποφασισει. Εκανα χτες ομως κατι test lathers με το συνθετικο των body shop και αναρωτιομουν αν μου αρεσει αυτο το πινελακι τοσο πολυ φαντασου ποσο πολυ θα μου αρεσει ενα καλο συνθετικο της Muhle . Γενικα ειμαι φαν των πινελων με καλο backbone και με μαλακες ακρες, εσεις αν ησασταν στην θεση μου ποιο θα παιρνατε;
Το Ιασονας με Ο
-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 1 time
Δύσκολη απόφαση...Δεν παίρνεις το συνθετικό της Muhle να έχεις και ένα συνθετικό για κάποιες άλλες περιπτώσεις, όπως ταξίδι,διακοπές
π.χ? Έχει και ιδιαίτερη λαβή,αισθητικά δηλαδή μου φαίνεται πιό όμορφο (καλά μη βαράτε,δεν είπα οτι το άλλο είναι άσχημο!
)...Αν έχει και πιο στακάτο σώμα θα το πρότεινα. Ειδικά για Face lathering. Είναι πολύ όμορφο.....εχχχμμμμ με βάζεις και μένα σε σκέψεις! Ύπαγε καταναλωτικέ σατανά!Ξού Ξού,δεν έχουμε λεφτά!

π.χ? Έχει και ιδιαίτερη λαβή,αισθητικά δηλαδή μου φαίνεται πιό όμορφο (καλά μη βαράτε,δεν είπα οτι το άλλο είναι άσχημο!

-
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 410 times
- Been thanked: 205 times
Σε βάθος χρόνου και τα δυο, θα έδινα ομως προτεραιότητα στο συνθετικό της muhle το οποίο είναι πάρα πολύ καλό αν δε σε ενοχλεί αυτή η ελατηριωτή επαναφορά που έχει ο θύσσανος του.
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
Το Simpsons Colonel σε καθαρο ασβο. Σκεφτομουν τελικα μηπως επαιρνα το συνθετικο και ενα Lionjuny Finest...
Το Ιασονας με Ο
- donP
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 630 times
- Been thanked: 807 times
Ως κάτοχος του Mühle 33Κ252 έχω να πω μόνο τα καλύτερα λόγια...
Αν ξεπεράσεις το "πρόβλημα" του περίεργου backbone, τότε θα έχεις ένα πολύ καλό "πασπαρτού" πινέλο.
Δεν πιστεύω πως είναι πινέλο για "purists", αλλά για τους πρακτικούς τύπους είναι ιδανικό !
Προσωπικά θα σκεφτόμουν και το μεγαλύτερο 35Κ252, αν και ξεφεύγει κάπως σε τιμή...
Αν ξεπεράσεις το "πρόβλημα" του περίεργου backbone, τότε θα έχεις ένα πολύ καλό "πασπαρτού" πινέλο.
Δεν πιστεύω πως είναι πινέλο για "purists", αλλά για τους πρακτικούς τύπους είναι ιδανικό !
Προσωπικά θα σκεφτόμουν και το μεγαλύτερο 35Κ252, αν και ξεφεύγει κάπως σε τιμή...
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος
Δημόκριτος
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Επειδή σε βλέπω να γέρνεις προς το συνθετικό τότε καλύτερα να μην φέρω αυτό που ζήτησες , σωστά ?? :beah2 :bigsmilieIasonas έγραψε:Το Simpsons Colonel σε καθαρο ασβο. Σκεφτομουν τελικα μηπως επαιρνα το συνθετικο και ενα Lionjuny Finest...
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
Φερτο εσυ καλου κακου και βλεπουμε :bigsmilie
Το Ιασονας με Ο
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Θα το σκεφτώ ..... :beah2 :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Ιάσονα είναι δύσκολη επιλογή. Το συνθετικό, αν και καλό, δεν έχει σχέση με τα πινέλα ασβού ή χοίρου.
Είναι κάτι άλλο. Αν δε σε πειράζει, τότε μην το σκέφτεσαι, είναι πολύ καλό πινέλο.
Έχω και τα δύο πινέλα που θέλεις να πάρεις. Άλλη χρήση το ένα, άλλη το άλλο.
Ιδιαίτερα για το συνθετικό, αν σε βολεύει να στεγνώνει γρήγορα, τότε είναι πάρα πολύ χρήσιμο.
Θα σου έλεγα να πάμε για καφέ να τα δεις από κοντά, αλλά έχει πέσει τόσο ταξίδι που ούτε για καφέ δεν προλαβαίνω.
Είναι κάτι άλλο. Αν δε σε πειράζει, τότε μην το σκέφτεσαι, είναι πολύ καλό πινέλο.
Έχω και τα δύο πινέλα που θέλεις να πάρεις. Άλλη χρήση το ένα, άλλη το άλλο.
Ιδιαίτερα για το συνθετικό, αν σε βολεύει να στεγνώνει γρήγορα, τότε είναι πάρα πολύ χρήσιμο.
Θα σου έλεγα να πάμε για καφέ να τα δεις από κοντά, αλλά έχει πέσει τόσο ταξίδι που ούτε για καφέ δεν προλαβαίνω.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ