ειμαι λιγο..αχρηστος εεε;
Παιδια καλημερα..μια ερωτηση..υπαρχει το ebay ok! αλλα ειναι καπως, στην αγορα του watch απο εξω το top site ειναι ας πουμε το crationwatches1 ( κορυφη!),υπαρχει αντιστοιχο οσον αφορα τα ξυριστικα; Αυτο το at connaughtshaving dot com...πως δι@λ@ το στελνουμς..παιζει τιποτα με το yahoo; ,εγω εχω gmail τι κανω για να τους ρωτησω κατι; μπορειτε να μου πειτε τα βηματα ..δεν κατεω ( μη βαρατεεε..) μη ξεχατε στηυν εποχη μου στελναμε μυνημα με ..περιστερι! ευχαριστω !!!
Τί να παίζει με το yahoo? Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.
Στο Connaught Shaving μπορείς να στείλεις μήνυμα (email) στην εξής διεύθυνση: info (στο) connaughtshaving.com
Από 'κει και πέρα, το πιό ευθύ είναι να παραγγείλεις απ'ευθείας στο site τους, με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Είναι πάρα πολύ απλό. Τα προιόντα που έχουν είναι με τις πληροφορίες τους δίπλα, όλα είναι ξεκάθαρα.
Το μαγαζί του Connaught στο eBay είναι το ίδιο (ίδια εταιρία) αλλά επίσημα δεν έχει όλα τα προιόντα που έχουν στην ιστοσελίδα τους.
Στο Connaught Shaving μπορείς να στείλεις μήνυμα (email) στην εξής διεύθυνση: info (στο) connaughtshaving.com
Από 'κει και πέρα, το πιό ευθύ είναι να παραγγείλεις απ'ευθείας στο site τους, με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Είναι πάρα πολύ απλό. Τα προιόντα που έχουν είναι με τις πληροφορίες τους δίπλα, όλα είναι ξεκάθαρα.
Το μαγαζί του Connaught στο eBay είναι το ίδιο (ίδια εταιρία) αλλά επίσημα δεν έχει όλα τα προιόντα που έχουν στην ιστοσελίδα τους.
Γιατί δεν βλέπεις το ελληνικό κατάστημα του Γιώργου :confused ;;; Έχει μεγάλη ποικιλία σε όλα τα ξυριστικά είδη και πολύ καλές τιμές! Αν μένεις Αθήνα- Πειραιά, ακόμα καλύτερα. Πας και τα βλέπεις από κοντά κιόλας. Δεν χρειάζεται να μπεις σε διαδικασίες αγορών από εξωτερικό, εκτός αν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, που δεν το βρίσκεις εδώ...
Επίσης, διάβασε θέματα με ερωτήσεις αρχαρίων. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεις απαντήσεις στα περισσότερα, αν όχι σε όλα, τα ερωτήματά σου...
Επίσης, διάβασε θέματα με ερωτήσεις αρχαρίων. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεις απαντήσεις στα περισσότερα, αν όχι σε όλα, τα ερωτήματά σου...
το wellshaved ειναι γνωστη ελληνικη προσπαθεια..και εχω αγορασει-αγοραζω ολα ο,τι χρειαζομαι..απλα θελω κατι να ρωτησω με μη αμιγως ξυριστικα πραγματακια..ευχαριστω!
..και μια συμπληρωση της παραπανω απαντησεως μου...μενω Θεσσαλονικη και ως εκ'τουτου..ειναι το ιδιο αν αγοραζουμε απο Αθηνα ή απο το εξωτερικο,..μια και στις δυο περιπτωσεις δεν εχουμε αμεση επαφη με τα ...ετσι δεν ειναι; ειπαμε αλλου ειμαστε καλυτερα εδω..και αλλου χειροτερα!