Αποψη για safety razor για αρχή
- thanos1547
- Νήπιο
- 11
Γεια σας για άλλη μια φορά παίδια όπως ανέφερα και στο καλωσόρισμα νέων μελών σκέφτομαι να αγοράσω ένα safety razor σκέφτομαι να δώσω μέχρι 35 ευρώ τα οποία είναι αρκετά για να πάρω κάτι καλό που θα κρατήσει για καιρό και εxω βάλει στο μάτι το εξής, αλλά ακούω και άλλες προτάσεις ....εσείς τι λέτε ? :thnx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 10 Φεβ 2014, 05:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ να ενσωματώνεις τα link σε κάποια λέξη. Το πως γίνεται αυτό μπορείς να το δεις στις συχνές ερωτήσεις στην υπογραφή μου. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Σε παρακαλώ να ενσωματώνεις τα link σε κάποια λέξη. Το πως γίνεται αυτό μπορείς να το δεις στις συχνές ερωτήσεις στην υπογραφή μου. Φιλικά, Αντώνης.
- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Φίλε Θάνο, καλωσήρθες κι από έμενα! Τα πράγματα είναι απλά : όποιο safety razor κι αν πάρεις από τις 4-5 μεγάλες εταιρείες (Merkur, Edwin Jagger, Muhle, Parker, Lord, Fatip - και ειδικά από τις 3 πρώτες) που παράγουν ακόμη και σήμερα safety razors, θα σου κρατήσει για πολλά χρόνια και πιθανόν να το πάρει και ο γιος σου. Από όσο διάβασα σπουδάζεις Θεσσαλονίκη γι' αυτό θα σου πρότεινα να δεις κάποια safety razors από κοντά σε αυτό το κατάστημα. Πάντως αν σου αρέσανε οι Edwin Jagger , το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πάρα πολύ καλό για αρχή, προτείνεται από όλους σχεδόν ανεπιφύλακτα και στο WellShaved θα το βρεις σε πάρα πολύ καλή τιμή, πιθανότατα στην καλύτερη τιμή της ελληνικής αγοράς.
- donP
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 630 times
- Been thanked: 807 times
Θα συμφωνήσω με τον Αλέξη σχετικά με την EJ.
Προσωπικά πιστεύω πως είναι το ιδανικό μοντέλο για κάποιον νεοεισερχόμενο !
Προσωπικά πιστεύω πως είναι το ιδανικό μοντέλο για κάποιον νεοεισερχόμενο !
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος
Δημόκριτος
- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Tα πραγματα απο θεμα αντοχης ειναι ακριβως οπως σου τα επε ο Αλεξης. Το θεμα ειναι τι σε βολευει εσενα εγω θα σου προτεινα να δεις και αυτη ειναι λιγο πιο επιθετικη απο την Edwin Jagger αλλα δεν προκειται να σε προβληματισει πουθενα. Η Edwin Jagger και η Muhle ειναι ακριβως οι ιδιες μηχανες . Ο Jagger παιρνει μηχανες απο την Muhle και τις επινικελωνει.
Ολα ειναι δρομος
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Και εγω με την EJ ξεκινησα και ακομη ειναι η αγαπημενη μου DE!!! Νικο νομιζω οτι χρησιμοποιει χρωμιο και οχι νικελ.
Το Ιασονας με Ο
- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Μπορει να ειναι χρωμιο Ιασονα δεν αντιλεγω αλλα η ουσια ειναι αυτο που ειπα οτι ειναι οι ιδιες μηχανες μονο το φινιρισμα αλλαζει. Το οποιο φυσικα ειναι που κανει την διαφορα στην εμφανιση αλλα στο ξυρισμα εχω την εντυπωση οτι δεν το επηρρεαζει
Ολα ειναι δρομος
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Καλημέρα ,εγώ θα σου πρότεινα την Merkur 34c HD η οποία αναλογα με το ξυραφάκι που θα χρησιμοποιήσεις μπορεί να γίνει αρκετά επιθετική αλλά και σαν μηχανή είναι σταθμός ..!!
Γιάννης
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Καλημέρα,
Για αρχή θα έλεγα μεταξύ Edwin jagger-Muhle r89-Mercur 34c-Mercur 33 να κυμανθείς, όποια σου αρέσει αγοράζεις είναι μια χαρά για αρχή !
Την edwin την έχω είναι φανταστική μηχανή πολύ ήπια, με φανταστικό φινίρισμα που κερδίζει το μάτι !
Για αρχή θα έλεγα μεταξύ Edwin jagger-Muhle r89-Mercur 34c-Mercur 33 να κυμανθείς, όποια σου αρέσει αγοράζεις είναι μια χαρά για αρχή !
Την edwin την έχω είναι φανταστική μηχανή πολύ ήπια, με φανταστικό φινίρισμα που κερδίζει το μάτι !
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29398 times
- Been thanked: 29553 times
Ας κάνω και εγώ μια πρόταση, όχι και τόσο συνηθισμένη. Θα σου πρότεινα μια Parker 96R, δεν είναι πολύ διαδεδομένες αλλά από αυτά που έχω διαβάσει είναι μια πολύ καλή εισαγωγική μηχανή και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Έχει μακριά λαβή και πολύ σταθερό κράτημα. Πλεονεκτήματα; Οικονομικότατη, αν δεν σου αρέσει αυτός ο τρόπος ξυρίσματος, δεν έχασες και κανένα μεγάλο ποσό. Εγώ πάντως θα την έπαιρνα άνετα ακόμα και τώρα.
Για κάτι πιο επώνυμο, όλες οι επιλογές που σου πρότειναν τα παιδιά παραπάνω είναι εξαιρετικές.
Για κάτι πιο επώνυμο, όλες οι επιλογές που σου πρότειναν τα παιδιά παραπάνω είναι εξαιρετικές.
- thanos1547
- Νήπιο
- 11
Παίδες ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά θα πάω σε Edwin .... Μόλις την παρήγγειλα ..... Επίσης για αρχή καλύτερα κρέμα η σαπούνι ?