Θέλω να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί εδώ και καιρό , και πιστεύω το φόρουμ σας εχει τους κατάλληλους γνώστες.Αυτο που με απασχολεί ειναι το εξής :
οταν ξυρίζομαι φτάνω το ξυραφάκι μέχρι ενα σημείο στο λαιμό ... απο εκεί και κάτω δε θέλω να το πάω , διότι φοβάμαι οτι αναγκαστικά οι λεπίδες θα ακουμπήσουν και ατριχο δέρμα και μετά θα γεμίσουν και εκεί τρίχες.Το θέμα ειναι ομως οτι κάτω απο αυτή τη ''νοητή'' γραμμή υπάρχουν λίγες τριχούλες , μαύρες , που μένουν μετά το ξύρισμα ... με το ψαλιδάκι δυσκολεύομαι να τις πάρω και με ξυριστική πάλι δεν ειναι οπως το ξυραφάκι.
Θα χρησιμοποιήσω και εικόνες για να με καταλάβετε καλύτερα

Να ναι καλά ο άνθρωπος που χρησιμοποιώ την εικόνα του ( :dance ) , δεν ειμαι εγώ.
Οπως βλέπετε , χρησιμοποιώ τις λέξεις ξυραφάκια.Χρησιμοποιούσα proglide απο gilllete ( το 5 λεπιδο , χωρις τη γλιτσα) , και τώρα πήγα στη mach 3. Εχω επισης και blue 2 slalom , που το χρησιμοποιώ μονο για το λαιμό , για αυτή τη ''γραμμή'', επειδή ειναι αρκετά σταθερό ( βασικά νομίζω δε πηγαίνει καθόλου πάνω κάτω η ''κεφαλή'' του) , αρα το χειρίζομαι καλύτερα.Ενω το proglide αλλα και το mach με τις 3 λεπιδες ακουμπαν περισσοτερη επιφανεια , και νομιζω απο εδω πηγαζει και ο φοβος μου , οτι θα ακουμπησει ατριχο δερμα.
Φοβάμαι πάντως να πάω παρακάτω

Φοβάμαι και εχω κουραστεί με τα πολλά ξυραφάκια και τη μηχανή ... δώστε τα φώτα σας :hellas Λέτε να βγουν νέες τρίχες αμα πάω παρακάτω για να ειναι πεντακάθαρος ο λαιμός ; ήδη νομίζω οτι σε σχέση με τους συνομήλικους η τριχοφυια στο λαιμο μου ειναι παρακάτω ( ειμαι νεος) και μου δημιουργει κομπλεξ
αμα το προσέξει κάποιος φανταζομαι θα σκεφτεται<< του ξέφυγαν τριχες στο λαιμο >> , <<δε ξέρει να ξυρίζεται αυτός ;>> και αλλα παρομοια.
ευχαριστώ...
Υ.Γ θα ξεκινήσω και εγώ το παραδοσιακό ξύρισμα.I promise.Πρώτα ομως να φύγει η θητεία...