Κατα δεύτερον είπα να κάνω ενγραφή για περισσότερες πληροφοριές απο άτομα που ήδη έχουν ασχοληθεί με μάρκες και διάφορες
εταιρίες που είναι πιο σημαντικό για μένα,παρά η εμπειρία που μαθαίνεις μόνος σε οτιδήποτε που θέλει αφοσίωση απο σένα,προφανώς!
Θέλω επίσης να πώ οτι πριν απο ένα χρόνο έλεγα να πάρω ξυράφι 'που θα μείνει' γιατί πίστευα οτι θα έκανε και καλύτερη κοπή και θα υπήρχε πραγματική διάρκεια μέχρι το επόμενο ξύρισμα.Επίσης γνωρίζω πολύ καλά οτι οι εταιρίες πλουτίζουν με τα σκουπίδια που μας πουλάνε και όσο και να το έχω χρησιμοποιήσει το 5λέπιδο gillette μέχρι όσο δεν πάει,απλά μετά μου τραβάει και το δέρμα μαζί οπότε λέω ώς εδώ τα πεταμένα χρήματα και επίσης τα σκουπίδια στη φύση.Ποτέ όμως δεν αγόραζα με το κιλό ξυραφάκια,πάντα μέχρι τελικής πτώσης η χρήση,πραγματικά.Έριξα λοιπόν μια ματιά χθές εδώ αφού ήδη είχα ψάξει στο EBAY πρώτα και είχα βρεί 2 που μου αρέσαν εμφανισιακά αλλα θα είχα αρχική προτίμηση να ξεκινήσω με το πιο καλό φθηνό και μετά πέρνω το καλύτερο,γι'αυτό θα ζητήσω βοήθεια με το πιο οικονομικό.
*Αυτά μου αρέσαν για αργότερα που βρήκα.
FEATHER All Stainless Steel Double Edge Razor AS-D2.

FEATHER Artist Club DX Folding Shaving Razor w Wood.