Οταν του εκανα ενα πρωτο τεστ μαντεψτε ποιο σαπουνι μου θυμισε.... το williams, ο αφρος που εκανε ηταν αδυναμος και με λιγο νερο αρχιζε να βγαζει πολλες φυσαλιδες και εξαφανιζοταν. Τοτε σκεφτομαι οτι το williams αποδιδει πολυ καλα οταν το δουλευω μεσα σε μια κουπα του καφε (χωρις καφε μεσα :beah2 ), παω λοιπον στην κουζινα και παιρνω μια κουπα του 2004 με τον Φοιβο και την Αθηνα :bigsmilie . Οταν ηρθε λοιπον η ωρα να ξυριστω παιρνω το σαπουνοκουπο πεταω μεσα το πινελο (Semogue 1250) και το αφηνω με ζεστο νερο για κανα δεκαλεπτο. Αδειαζω λοιπον το νερο και αρχιζω να φορτωνω το πινελο, απλωνω τον αφρο στο προσωπο και βλεπω οτι ηταν εμφανως βελτιωμενος, ωστοσο μετα απο καποια ωρα παλι εξαφανιζοταν (με de προλαβαινες να ξυριστεις αλλα για μαχαιρι ουτε λογος).
Παιρνω την μηχανη (EJ DE89) και με βαρια καρδια παω να κανω το πρωτο περασμα. Εκει ειναι που εμεινα με το στομα ανοιχτο, παροτι ο αφρος δεν σου εδινε καμια μα καμια απολυτως εμπιστοσυνη οπτικα το ξυραφι γλιστραγε πολυ ωραια πανω στο δερμα κοβοντας τις τριχες χωρις κανενα προβλημα κατι το οποιο συνεχιστηκε για τα υπολοιπα δυο περασματα.
Το αρωμα του σαπουνιου εντονο ,κατι το οποιο μου αρεσει πολυ σε ενα σαπουνι, και η μενθολη δροσιζε ωραια το προσωπο. Το ξυρισμα ηταν μπορω να πω καλο χωρις κανεναν ερεθισμο ή κοψιμο και καλη περιποιηση του δερματος μετα την ολη διαδικασια.
Το δευτερο ξυρισμα που εκανα μαζι του ηταν με μια Gillette New η οποια ειναι σαφως πιο επιθετικη και εδειξε οτι το σαπουνι δεν σηκωνει τετοια εργαλεια. Το ξυρισμα ηταν μετριο και δεν το ευχαριστηθηκα ,ειχα και 2-3 κοψιματακια.
Συνολικα ειναι ενα σαπουνι που δεν θα σου δωσει πλουσιο αφρο αλλα με μια μετριας επιθετικοτητας μηχανης θα σου δωσει ενα τιμιο ξυρισμα. Η τιμη του ειναι στα 7 ευρω, ακριβο αν καποιος το συγκρινει με σαπουνια οπως το palmolive stick ή το arko. Θα το ξαναγοραζα; Μαλλον ναι (αν καποτε μου τελειωσει με τοσο rotation).
(+) Αρωμα, αποδεκτες μηχανικες ιδιοτητες (αφηνει ενα καλο προστατευτικο φιλμ και περιποιειται σχετικα καλα το δερμα), μενθολη
(-) Αδυναμια αφρου, τιμη
Οριστε και μια φωτο του σαπουνιου στο σελοφαν του

Υ.Γ. Προτεινω στον Βασιλη αν θελησει να γραφτει στο φορουμ γιατι σαν επαγγελματιας ολο και καποια ενδιαφερον αποψη θα εχει για το αθλημα μας